Husquarna

../images/Emo47.gif Husquarna ../images/Emo47.gif

מישהו מעודכן מה הלו"ז לתחילת מכירות בציון? מישהו יודע משהו וודאי לגבי דגמים מתוכננים? ח.
שקיבל חשק לאחר שיחה נגטיבית שהתקיימה היום בעניין אחר...

hananlv

New member
המצב לא מזהיר

מסתבר שמפעל הסקוורנה מושבת כבר כמה חודשים בשביתת מגן עקב אי תשלום משכורות אי לכך היבוא לא נראה באופק מכאן יקירי שתצטרך לחזור עם הזנב בין הרגליים ל KTM

חבל...

כי בלי שום קשר אישי אלי (ובאמת שאינני יודע מה הייתי מחליט כרגע...) זה לא טוב ולא בריא לענף. וכבר חשבנו שתתחיל תחרות בריאה ונכונה בשוק שיקבל מיסוד חוקי... פנטזיות הא???? האמת - שכבר צבעתי את כל קירות הבית בכתום... אז לא הוגן יהיה לומר אחרת, רק שאתה יודע... לפעמים, אחרי נישואים של X שנים, יש מקום ל... ולאחר שאישתך עלתה לך היום על העצבים, זה מקבל חיזוק מה ... וכך היה לי עם ה-Sales Manager של הכתומים היום. והאמת... המחומצנת הסקסית עם החצאית הכחולה משוודיה קרצה לי לאחר מעשה... ח.
שלא ימהר לקפל זנב...

ואני כבר התלבטתי...

האם יביאו את דגם ה-400 או את דגם ה-450 החדש שיועד במקור לשוק האמריקאי? ואיך דגם ה-250 המחומצן לעומת מקבילו האוסטרי? האמת, לא ידעתי על השביתה, אך מנסיוני בעבודה עם שתי חברות סקנדינביות (תעופה) - לא יאומן כמה שהאיגודים שולטים שם וכמה כח יש שם לעובדים בחברה כל כך מתקדמת... הם הרבה יותר גרועים בעניין זה מהאיטלקים. יהושע פרץ (ההוא מנמל אשדוד של שנות השבעים) פרייר לידם... ח.

ירחמיאל, תאמין לי...

לפני שנה הציעו לי לעבוד בשבדיה ולנהל שם אופרציה מכובדת ביותר... הם עברו ירידה של כ-50% במכירות, ולא יכלו לפטר חצי עובד (אלף ושש מאות עובדים), גם לא התביישו לספר לי שכאסתובב במזדרונות אראה עשרות רבות של עובדים יושבים ולא עושים דבר, ואי אפשר אפילו להזיזם לתפקיד אחר... כי... ואני כבר השחזתי הסכין... והופ! 11 לספט. וסוויס-אייר פשטה רגל, וזו חברת בת. והאמן לי, נסיוני האישי עם SAS ועם Finnair עוד יותר מדהים בנושא... אשרי ויש לי אמיר פרץ.

hananlv

New member
חליל דארלינג מה עובר עלייך?

הסקוורנה היא חברה איטלקית כבר 14 שנה!

למעלה