Guess who's back

TalovesMj

New member
../images/Emo47.gifGuess who's back../images/Emo47.gif

מייקל ג'קסון מסיים שנה עם שיר מלך הפופ הבלתי מעורער כבר כמעט כאן. אז ככה, אחרי שקיבל את פרס האגדה בפרסי MTV JAPAN, שיתף פעולה עם will i am, התראיין, קיבל את פרס היהלום בטקס הWorld Music Awards על 104 מיליון מכירות של האלבום Thriller, קיבל 7 תעודות של שיאי גינס וגם עלה לבמה ושר חלק קטן מהשיר We Are The World בהתרעה כל כך קצרה של ממש דקות ספורות לפני העלייה לבמה, מייקל ג'קסון מתחיל את שנת 2007 עם הפתעה נהדרת מהאלבום החדש של הראפר TEMPAMENTAL. יש לכם את הכבוד להכיר את השיר Gangsta בביצוע מיוחד של טמפמנטל וגם האחד והיחיד
מייקל ג'קסון
. האלבום של TEMPAMENTAL עוד לא יצא אבל תוכלו להאזין לשיר במקומות הבאים: MySpace You Tube (ביחד עם מונטאג' חמוד שנערך מאוד יפה) המילים: You ain't no friend of mine Had you in the past Made you surrender, Ma Even took a little while to get over a Lil sumthin' that was Gangsta So i went up a few blocks, maybe a street or two' When the time is right if its feasible I showed A few cats what them heaters do Maybe cause you wasn't there when I needed you I did you wrong, but right in my eyes Time flies, god's on my side when i die Til' then i ride like i got nine lives No falling in love, just Hello's and Bye-bye's C'mon, can't you see it in my eyes? Like i was clearly smoking something from High Times Now its my time so you just twist up Cause you in the midst of them gangstas What you gonna do You ain't no friend of mine Look what you're putting me through I'm not a gangsta.... What you gonna do You ain't no friend of mine I could never call it love Look who's gangsta What you gonna do? You ain't no friend of mine Look what you're putting me through I'm not a gangsta What you gonna do? You ain't no friend of mine I could never fall in love Look who's gangsta I don't need you I don't want you back Don't leave me no messages I won't call you back You wasn't all that I'd rather pump this crack You done turned me to a gangsta So i'm up all night making deliveries Finding my enemies, making them memories All types of women, all of 'em feeling me No love, its a waste of my energy I'd rather thug it out, get this paper Don't get me wrong, i hate to hate ya But i'm a traveler now, a state-to-stater Gettin this money cause i paid the weight up Stayed focused and i made my way up No prayer in here, while ya hold ya tray up C'mon homie, just save you're prayings Cause you in the midst of them Gangstas What you gonna do? You ain't no friend of mine Look what you're putting me through I'm not a gangsta What you gonna do? You ain't no friend of mine I could never call it love Look who's gangsta What you gonna do? You ain't no friend of mine Look what you're putting me through I'm not a gangsta What you gonna do? You ain't no friend of mine I could never fall in love Look who's gangsta I am so amused from the things you said And the things you done done to me There is nothing in this world that'll change... Yeah, i'm back So i'm just gon squeeze in A rest up and leave I got stress to relieve Interlace your fingers Get on your knees Do what i say, i'm just gon' leave Get on the highway, i just wanna speed Get drunk and drive, this is what i need Read between the lines, i don't hate ya But you in the midst of them Gangstas What you gonna do? You ain't no friend of mine Look what you're putting me through I'm not a gangsta What you gonna do? You ain't no friend of mine I'm never gonna fall in love Look who's gangsta What you gonna do? You ain't no friend of mine Look what you're putting me through I'm not a gangsta What you gonna do? You ain't no friend of mine I never wanna fall in love Look who's gangsta
ואף על פי שקיבל את תואר קאמבק השנה בכמה וכמה מקומות, זה אפילו עוד לא תחילת הקאמבק,רק על קצה המזלג שתוכלו לטעום.

aMJel

New member
מצטער להרוס לך את החגיגה

זה עדיין לא שיר אולפן של מייקל. תודה בכל אופן.

זה לא כל כך משנה

זה מייקל, וזה שיר. מה שאומר שמייקל חוזר לעבוד על שירים. מה שאומר שהמלך חוזר
ברור שזה חרטה ליד מה שמייקל מסוגל להביא בשיר משלו, אבל זה עבודה

ghost

New member
לא אולפן אבל בהחלט משהו

אחרי שתיקה של כמה שנים. מייקל המלך!

הפופ הולך לחזור ובענק../images/Emo47.gif

רק בנאדם אחד יכול להביא את המוזיקה לרמה שבה סבתא תוכל לשבת עם הנכדה שלה ולשמוע מוזיקה כששתיהן נהנות מאותו השיר. זה מה שג'יימס בראון ביקש, ורק מייקל יכול לבצע. מייקל הולך להזכיר לנו טוב טוב מה אנחנו כל כך אוהבים בפופ. אני רק מקווה שוויל לא ייסחף אותו יותר מידי לכיוונים של היפ הופ. אבל יהיה בסדר, מייקל עושה מה שהוא רוצה, איך שהוא רוצה וכמו שהוא רוצה- והתוצאות ברורות, מ-ל-ך.

aMJel

New member
הוא לא מלך המוזיקה ../images/Emo70.gif

הוא האלוהים של המוזיקה
אבל אני חושב שייקח זמן עד שנשמע שיר אולפן, לפחות עד סוף השנה.

ברור שייקח זמן

הוא רק בתחילת העבודה יש עוד מלא עבודה... הוא מכין 100 שירים לאלבום של 15 שירים, הבנאדם משקיע את הנשמה בכל אלבום ואלבום. התוצאה היא מעט אלבומים בזמן רב, אבל מוזיקה מעולה! ואני לא אעלה שמות של זמרים שתוקעים פלוץ, מקליטים אותו ומוציאים אותו כאלבום, וככה כל שנה מוציאים אלבום זבלה, לדעתי.

moonwalker1

New member
איזה כיףףףף..!!

מזמן לא שמענו את מייקל בביצועים חדשים..השיר מאוד יפה לדעתי ..כולנו מחכים לדיסק שיצאאאא כברר.. !!! m j=loveeeeee

TalovesMj

New member
כשמייקל לא פה הפופ פצוע על סף גסיסה

וכשהפופ ככה- גם פורום פופ.
מלך או לא מלך?

המעט שכותבים פה (חוץ ממני)

דווקא נהנים אחלה מהפופ גם בלי מייקל חח אבל אולי באמת בגלל זה הם מעט, אולי
בכל מקרה ברור שמלך

TalovesMj

New member
ברור שנשארו שרידים של פופ טוב.

אני שומעת שירים (פופ
) בלי קשר למייקל ואני גם חושבת שיש שירים שהם חדשים שהם דווקא אחלה, לא יודעת חח...P: בגלל השרידים האלה הפופ עדיין לא מת:) *אל תבקשו ממני להגדיר פופ טוב.*

hottyboi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה פוסטמה..

כן..בלי מייקל אין פופ היום .כאילו שמייקל ימות לא יהייה יותר פופ. ברור, את צודקת..מה לא.? כאילו ,עם כל הכבוד למייקל, ובאמת שיש הרבה יותר ממה שנראה לך.. במיוחד בשנים האחרונות.. הפופ הסתדר טוב, או יורת נכון ,יותר טוב בלעדיו :| הוא לא ממש תורם לפופ כיום .

כפרע

בלי מה שמייקל עשה הפופ היה היום קקי. הקליפים היו היום קקי. MTV היה אולי עדיין ערוץ גזען XD וכל הזמרים החמודים שהפופ מסתדר איתם ובלי מייקל לא היו כל כך קיימים. בריטני ספירס זה מייקל ג'סטין טימברלייק זה מייקל אשר זה מייקל ביונסה זה מייקל אז אם היום מייקל לא עושה מוזיקה לא אומר שהוא לא השפיע ולא שינה את העתיד של המוזיקה. ויש לו עוד הרבה מה לתת מעצמו, בכל אלבום שהוא מוציא כמעט הוא מקדים את עצמו באיזה 5-10 שנים... ככה שאם הוא מוציא אלבום ב 2007 הוא כבר בונה את העתיד של המוזיקה עד ל 2017 בערך.... אתה יכול לזלזל במה שאמרתי אבל אתה גם יכול להקשיב לאלבומים ישנים שלו ולהבין שהוא הקדים את זמנו. אני לא אומר כעובדה שהוא הולך להמציא את המוזיקה מחדש, אבל אין ספק שהוא יכול לתת מעצמו עוד הרבה לקידום המוזיקה. נ.ב- המילה "פוסטמה" הייתה ממש נחוצה או שיכלת לוותר עליה? תחשוב על זה טוב טוב ותשקול את התוצאות שזה יכול להביא...

hottyboi

New member
אמרתי שלא ???

נו ברור שבלעדיו היום היה הרבה פחות טוב והוא עשה מלא..כיום הוא לא

כי הוא לא עושה כלום היום

חוץ מחלטורות כמו הראפ הזה שהוא עשה קולות רקע... בשנייה שהוא יעשה משהו משל עצמו הוא יוכל לתרום עוד הרבה. ובקשר למה שאמרת שיש לו מה להוכיח- יכול להיות שבאמת יש לו מה להוכיח... כי האלבום האחרון שלו הצליח פחות מהאחרים (מגדירים אותו כ"כישלון" אבל אני בטוח שכל זמר כולל הגדולים ביותר היום היה רוצה ש 9 מיליון ייחשב בשבילו ככישלון) למרות שהאלבום ענק ולדעתי הכי טוב שלו. אז יש לו מה להוכיח, אבל הוא לא חייב להוכיח כלום כי ההיסטוריה שהוא עשה תישאר תמיד. מקווה שהבנת למה אני מתכוון חח

TalovesMj

New member
וואי זה היה בצחוק../images/Emo9.gif

ואתה יכול גם לקרוא לי פוסטמה ת'אמת- אני חולת פופ, לדעתי זאת ה-מוזיקה. לא רק מייקל אני שומעת חח. (אני פשוט לא מעריצה את שאר הזמרים שאני שומעת ויש הרבה.) אני חושבת שהפופ הישן יותר טוב, ואפילו אתה יכול לראות שכתבתי שיש מדי פעם יוצאים שירי פופ גאוניים. ועם כל הכבוד לפופ, מייקל גם עושה רוק ועוד הרבה סוגים של מוזיקה ויש שירים שמעורבבים עם כל כך הרבה שבמקורות מידע שונים תראה שהז'אנר של שיר מסוי הוא X ותלך למקור אחר תראה שזה Z. מייקל לא תורם לפופ היום וחבל. לדעתי אבל זה מהסיבה הפשוטה שיותר מ5 שנים הוא לא הוציא אלבום, וגם האלבום האחרון לא נחשף מספיק כדי לתרום יותר מדי. וכשמייקל ימות כן יהיה פופ. היה גם לפניו. אבל הפופ שלפניו בחיים לא יהיה הפופ שאחריו אני חושבת שהוא מהאנשים שהכי השפיעו. ותאמין לי יש לי פחות משנתיים של הערצה וחשבתי ככה (מהמעט שחשבתי על מייקל) לפניכן. חוץ מזה- לקרוא את התגובה של ברק (מעריץ משוגע) אממ ואני לא כועסת שהוא קרא לי פוסטמה אין צורך למחוק או משהו אם התכוונתם.

למעלה