שיר השבוע

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo47.gif שיר השבוע ../images/Emo47.gif

השיר הנבחר לשבוע הזה הוא
Queen Of Hollywood
דעתכם הכללית על השיר? האם לדעתכם הקורס היו צריכים להוציא אותו כסינגל? האם השיר נמצא ברשימת השירים המועדפים שלכם של הקורס? האם השיר נמצא ברשימת השירים הלא-אהובים שלכם של הקורס? האם אתם מעדיפים את השיר בגרסת האנפלאגד או בגרסה הרגילה? אם לשיר לא היו קוראים QOH, איך הייתם קוראים לו? השיר מעלה בכם קונוטציות עצובות או שמחות? משפט מועדף בשיר? אמן שהייתם חושבים שמתאים לו לעשות קאבר לשיר? ובונוס: הייתם רוצים לעסוק במשהו "זוהר" (עולם הבידור ושות') בתור קריירה?

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo47.gif המילים של השיר ../images/Emo26.gif

She drove a long way through the night From an urban neighborhood She left her mother in a fight For a dream misunderstood And her friends they talk on corners They could never comprehend But there was always something different In the way she held a stare And the pictures that she painted Were of glamour and of flair And her boyfriend though he loved her Knew he couldn't quite fulfill He could never meet her there She's never gonna be like the one before She read it in her stars that there's something more No matter what it takes, no matter how she breaks She'll be the Queen of Hollywood And the cynics they will wonder What's the difference with this dream And the dreams of countless others All believing in TV They see their handprints in a sidewalk Flashing cameras on the scene And a shining limousine She's never gonna be like the one before She read it in her stars that there's something more No matter what it takes, no matter how she breaks She'll be the Queen of Hollywood She's believing in a dream - Queen of Hollywood - It's a loaded fantasy, yeah, yeah, yeah Now her mother collects cut-outs And the pictures make her smile But if she saw behind the curtains It could only make her cry She's got hand prints on her body Sad moonbeams in her eyes not so innocent a child She's never gonna be like the one before She read it in her stars that there's something more No matter what it takes no matter how she breaks She'll be the Queen of Hollywood, - Queen of Hollywood - No she's never gonna be like the one before She read it in her stars that there's something more No matter what it takes and even though she breaks She'll be the Queen of Hollywood She's the Queen of Hollywood Queen of Hollywood, - Queen of Hollywood - and Her friends still talk On Corners, - Queen of Hollywood - Yeah yeah yeah She's the Queen of Hollywood Queen of Hollywood​

p i n g o

New member
שיר מדהים!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מזכיר לי תקופות ששמעתי אותו הרבה... פעם הקורס היו חלק מהחיים שלי!!!

AndreaCorr ©

New member
תשובותיי

דעתכם הכללית על השיר? בגרסת האנפלאגד שלו, זה אחד השירים המדהימים שקיימים
האם לדעתכם הקורס היו צריכים להוציא אותו כסינגל? לא, כי זה שיר מקסים אבל לא מספיק קליט בשביל סינגל. לאנשים שלא באמת אוהבים את הקורס יהיה מאוד קשה להתחבר לשיר הזה. האם השיר נמצא ברשימת השירים המועדפים שלכם של הקורס? כן. האם השיר נמצא ברשימת השירים הלא-אהובים שלכם של הקורס? - האם אתם מעדיפים את השיר בגרסת האנפלאגד או בגרסה הרגילה? אנפלאגד! אם לשיר לא היו קוראים QOH, איך הייתם קוראים לו? a dream misunderstood השיר מעלה בכם קונוטציות עצובות או שמחות? עצובות. משפט מועדף בשיר? She read it in her stars that there's something more אמן שהייתם חושבים שמתאים לו לעשות קאבר לשיר? טורי אמוס. אני מוצאת את עצמי כותבת אותה בקטגוריה הזאת הרבה, כי הרבה מהשירים של הקורס תפורים עליה... ובונוס: הייתם רוצים לעסוק במשהו "זוהר" (עולם הבידור ושות') בתור קריירה? לא, כי אני די ביישנית ולא נראה לי שילך כל כך.

Hangman Jury 87

New member
אני

דעתכם הכללית על השיר? בין האהובים עליי האם לדעתכם הקורס היו צריכים להוציא אותו כסינגל? כן האם השיר נמצא ברשימת השירים המועדפים שלכם של הקורס? כן האם השיר נמצא ברשימת השירים הלא-אהובים שלכם של הקורס? לא האם אתם מעדיפים את השיר בגרסת האנפלאגד או בגרסה הרגילה? אנפלגד אם לשיר לא היו קוראים QOH, איך הייתם קוראים לו? what it takes השיר מעלה בכם קונוטציות עצובות או שמחות? לא זה ולא זה משפט מועדף בשיר? No matter what it takes, no matter how she breaks אמן שהייתם חושבים שמתאים לו לעשות קאבר לשיר? - ובונוס: הייתם רוצים לעסוק במשהו "זוהר" (עולם הבידור ושות') בתור קריירה? לא נראה לי...

RVD18

New member
שיר טוב

מהתקופה הטובה
העביר לי שמירות בכיף. אין לי זמן לענות ל כל השאלות...

yehudit b

New member
שליי ../images/Emo26.gif

דעתכם הכללית על השיר? חמוד מאד, מילים חביבות. כייפי האם לדעתכם הקורס היו צריכים להוציא אותו כסינגל? נראה לי שהוא היה מצליח לא רע, אבל הוא היה המשך למסגרת השירים הלגמרי פופיים שלהם, ככה שהתדמית האירית לא היתה מרוויחה האם השיר נמצא ברשימת השירים המועדפים שלכם של הקורס? לוידעת....הוא חמוד ולא מזמן חרשתי עליו ככה שעכשיו טיפה נמאס האם השיר נמצא ברשימת השירים הלא-אהובים שלכם של הקורס? לא האם אתם מעדיפים את השיר בגרסת האנפלאגד או בגרסה הרגילה? האנפלאגד אם לשיר לא היו קוראים QOH, איך הייתם קוראים לו? זה השם הכי מתאים השיר מעלה בכם קונוטציות עצובות או שמחות? לא זה ולא זה משפט מועדף בשיר? but if she saw behind the curtain it could only make her cry אמן שהייתם חושבים שמתאים לו לעשות קאבר לשיר? אין אף אחד שאני חושבת שזה מתאים לו ובונוס: הייתם רוצים לעסוק במשהו "זוהר" (עולם הבידור ושות') בתור קריירה? לא בדיוק, ז"א- לא הקטע של לעמוד באור הזרקורים- אבל בקטע של תסריטאות, תקשורת ושות'- לא הייתי פוסלת התגובה שלך

למעלה