פרק 79
פרק היום

../images/Emo47.gif

עמליה חרמנית רצח רוצה להיזדיין עם כל מה שזז,ויובל הזה סתם מפגר עלק במסיבה ועושה אא'וץ איך נתנו לו להיות בלש במשטרה רק אלוקים יודע,למרות שיש לו הברקות לפעמים איזה חמוד עמית הכניס את פי'צו אליו לבית ,סופסוף הבין מי גידל וקידם אותו בעבודה =] מרי ותומר אוחח עליהם איך הם היו במיטה ,אהבתי ,,מצידי שישארו ככה כל היום בלי לצאת

shany60

New member
יאבהלהההה

פאקק ממש נבהלתי!!! יו זה יה אחד המפחידים פתאום לראות אותה עם האיפור..OO: אתם חושבים שהיא מתה?

גל גדות

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

מרי לא מתה, בפרק הבא הרוצח/ת שם/ה טייפ ואמר שהוא הזריק להם חומר הרדמה, ואמר שאם תומר לא מתרחק ממרי אחרי חצות היא תמות, אם היא זוכה בדוגמנית השנה היא תמות מיד אחרי הטקס, אם היא תדע משהו מזה היא תמות... בקיצור-בכול מקרה היא תמות.. אחרי כול משפט-היא תמות.. פשש ממש מתוחכם.. באמצע השינה שלהם בא ומרדים אותם?! פסיכופת... ולשאר הפרק- שמואל
לא ידעתי שהוא וקרן היו אמורים להתחתן
אין פלא שהוא התאהב במרים
עמליה XDDDDDD תעצור אותי,שוטר XDDDDDDDDDDDD זה המפכ"ל XDDDDDDDDDDDDDD XDDDD הילד שעקב אחרי מרי
נלחצתי כבר XD ותומרים
אוחח אושר! הסוף היה ממש מפחיד.. אבל אין סיכוי שמרי מתה!

אמאלההההההה

ראיתי את זה באמצע הלילה בחושך לבד ופתאום לראות את מרי על כל האיפור עשה לי בסיוטים! חחחח גאד זה היה מלחיץ ממש אה והאמת שזה גורם לחשוב כאילו זה נתן הרוצח/המאפר (תודו שהתירוץ שלו לנטלי "אני משנן באמבטיה" היה נשמע ממש דפוק), אבל אני עדיין חושבת שזו דנה.

nik name

New member
לדעתי...הרוצח הוא...

או דנה או נתן. אחד מהם זה כמעט בטוח,לגביי מישהו אחר,אין לי השערות...

EFRATY10

New member
זה נתן,כי במכתב נכתב גם על זכייה בדוגמנית

השנה,אז לדנה אין אינטרס שהסוכנות שבה היא עובדת תפסיד,נכון?

EFRATY10

New member
איזה אינטרס היה לדנה לרצוח את קים ולרצות

לרצוח את מרי?

קים היתה אמורה להנחות את דוגמנית השנה../images/Emo47.gif

והיא של נאווה ומרי גנבהלדנה את אריק,יענו דנה חושבת שהיא כבר לא אישה היחידה בחייו של אריק ונופר כי היא ברחה לנאווה עם תומר והרסה תסוכנות קיצר מניע אובססיביות לאריק

dark angel227

New member
מישהו יודע איך קראו לשיר בסוף הפרק?

שתומר מצא אותה ככה עם האיפור? פלייזזז זה חשובב=[

שיר m

Well-known member
זה ממש מוזר

איך מישהו, ולא משנה מי הרוצח, יכול להיכנס לחדר שלהם כשהם ישנים ולהרדים אותם (בהנחה שהרדימו אותם) בלי שהם יתעוררו? הרי לפחות אחד מהם היה צריך להתעורר... וגם כשרצחו את נופר, זה היה מאחורי הקלעים, היו שם המון אנשים, כל פעם הבנות עלו וירדו מהמסלול, ואיך אפשר היה להרוג את נופר, לאפר אותה ולגרור אותה למרכז ההתרחשות בלי שאף אחד יראה? יש הסבר? אה, שלום לכולם:) אני שיר, קוראת פה מהתחלה והנה גם כותבת

שיר m

Well-known member
...

אומרת מי שקוראת לעצמה מכורה לטלנובלות...

ההסבר פשוט- מדובר ברוצח שמכיר את הנפשות

ומכיר את העולם הזה מספיק טוב בשביל לדעת פרטים עליהם, להתקרב אליהם , ולפגוע בהם מבלי להראות חשוד...

EFRATY10

New member
בסרט הכל אפשרי.גם לא ברור לי איך איפרו את מרי

בלי שתרגיש.

למעלה