סחטיין, תיקי !!!

לכל הגולשים!!!../images/Emo43.gif

ערב טוב לכל הגולשים, נפתחה האפשרות לגלישה בערבית וברוסית. לכל המעוניין. ראו כשאתם נכנסים לכתיבת הודעה סמוך לנושא יש אפשרות לבחור במקלדת הוירטואלית בשפה אתם רוצים לכתוב. שיהיה לכם יום טוב - ובהצלחה.

привет !

всем зашедшим к нам на огонек!
мы - это родители детей страдающих синдромом турет объединившиеся в самодеятельную организацию для взаимопомощи и взаимоподержки сегодня у ивритоговорящего форума существующего уже пару месяцев появился младший брат - форум для русскоговорящих израильтян все интересующиеся синдромом турет приглашаются в наш форум и чтобы нам было
!

שביק

New member
בשעה טובה ומוצלחת

ברכות חמות לגולשים בשפות ערבית ורוסית. כל הכבוד לתיקי וזיו על היוזמה הנהדרת והפוריה לשרות רחב יותר של מתעניינים בנושא ת. טוראט. בהצלחה לכולם! שביק

שביק

New member
לאמא של אריק../images/Emo24.gif

ברכות חמות בהצלחה !!! שביק

מה היא רשמה ברוסית?? מישהו הבין?ы&#1092

כי אני ממש לא. מישהו יכול לתרגם לי את זה בבקשה? תודה כלומר פזנשקה. ו"דובריה נויצה"(לילה טוב ברוסית) זה רק מהכמה מילים שאני יודעת. מקוה שמישהו באמת הבין מה שאמא של אריק רשמה ולא סתם זורק חיבוקים באויר.

תרגום חופשי לאימא של אריק../images/Emo24.gif

לכל גולשי הפורום . אנחנו ההורים של ילדים שלוקים בתסמונת טוראט התאחדנו לאגודה עצמאית בשביל עזרה ותמיכה. היום במקביל לפורום העיברי שקיים כבר כמה חודשים (חודש) הקמנו פורום לישראלים דוברי השפה הרוסית . כל המתעניין בתסמונת טוראט מוזמן לבקר אצלינו בפורום ושיהיה לכולנו בהצלחה
!

../images/Emo47.gifסחטיין, תיקי !!!

ווללה, תיקי, את שולטת ברוסית! הכל נכון! במה השתמשת לתירגום ? אגב, תסלחו לי על שגיאות כתיב אפשריות, הרי עברית היא לא שפת אימי ... אולי אפשרי תירגום הפוך (מעברית לרוסית) ? אם כן, זה יכול לפתור בעיות השפה ... ערב נעים לכולם .

תודות לכבאים של חדרה../images/Emo124.gif

היי, מה שלומך? ראשית תודה לך על שהסכמת לעזור לנו בניהול הפורום בשפה הרוסית, עכשיו וידוי קטנטן - אני לא שולטת ברוסית ולא יודעת לכתוב ולקרוא ברוסית(קצת מבינה פה ושם מילים בודדות) אבל לבעלי יש חברים בעבודה דוברי רוסית והם עזרו לו בתרגום. אז התודות מגיעות לכבאים החביבים מחדרה שהסכימו לעזור לנו בתרגום. יישר כח. שימרו על עצמכם!

חן חן ../images/Emo150.gif

כל הכבוד לכבאיי חדרה (תיקי, תחשבי שעכשיו גם הם יודעים שיש חיה כזאת - טוראט -!) , ושנצתרך מכבאים רק שרותי תירגום ...

למעלה