סופ"ש

../images/Emo47.gifסופ"ש../images/Emo47.gif

שיר השבוע של נועם: שיר השבוע של אומן אחר: אלבום שבעי: אומן שבועי: חוויה טובה שעברתם השבוע חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: טלפון השבוע: ההשקה שעשתה לכם את השבוע: מאכל השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: ציטוט\מסקנה שבועית: תוכניות לשבוע הבא: תמונה: התחפשתם? אם כן למה?

"לפעמים את מבינה, ולפעמים את בת זונה.."

איזה שבוע הזוי.
שיר השבוע של נועם: תראי אותי, בורח
, שמתי לב.. [הצעקה
] שיר השבוע של אומן אחר: ניו יורק רפיח-שייגעצ, האמת-אביב גפן.. [אוף איזה שיר.] אלבום שבעי: של נועם, המיועד לצאת אומן שבועי: נועם ללא ספק. חוויה טובה שעברתם השבוע הימי עבודה, הפורימון האדיר שיצא לנו, ההשקה
, לילה הזוי אצל ענבריי עם טאובר
, אתמול עם טרגר ואהרוני... ו-יש לנו כרטיס
!!!1 חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: אממ חלק מאוד מסויים בהשקה.. וכל הדרמה המיותרת. בנים
טלפון השבוע: היום, עם אליעד, שיש לנו כרטיסייםםםם אללה איזה כיףףף כמה התלהבנו
ההשקה שעשתה לכם את השבוע: חח לוידעת. סתם! נו זה לא ברור? מאכל השבוע: בא לי מקופלתתת XD אדם שעשה לכם את השבוע: מה לכתוב את כולם? נאא הם יודעים
ציטוט\מסקנה שבועית: מה שנועם אמר לפני ההדרן בהופעה.. ריגש אותי מאוד. תוכניות לשבוע הבא: לעבוד, צופים, הופעה של אביב עם אהרוני ואליעד כפרות עליהם, הופעה של נועם בכליל, יומולדת למיכליי
תמונה: התחפשתם? אם כן למה? לא התחפשתי.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

inbarIL

New member
בחורה קצת לא ברורה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נועם:שמתי לב, לעוף, אם הייתי..
שיר השבוע של אומן אחר:אממ לייפהאוס
אלבום שבעי:סינגל?
אומן שבועי:נועם
חוויה טובה שעברתם השבועוואי אמ פורים בבצפר, עם מיכלי בעזריאלי, עם טרגר הילי וטאובר בעזריאלי
, ה-ש-ק-ה
, הילי וטאובר אצלי, הילי אצלי בשלישי, משחקים בחצר האחורית
, יפתח אופיר
, רוגע, חופש, ראשון, מוזה
, סופשבוע רגוע
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע:חוסר אונים כזה..
טלפון השבוע:חח הזוי ברכבתXD
ההשקה שעשתה לכם את השבוע:
מאכל השבוע:צ'יפס במק':)
אדם שעשה לכם את השבוע:אין לי כוח לכתוב שוב..מי שיודע יודע
ציטוט\מסקנה שבועית:וואי את מחרפנת אותי עם זה. ציטוט ומסקנה זה לא אותו דבר נשמה
|מבויש|
תוכניות לשבוע הבא:כפיר בבארבי, עברי בבארבי, סוציו, יומולדת למיכלי
, חברים להלהלה
תמונה:אין לי כוח
התחפשתם? אם כן למה?אממ בעצם אני אשים את התמונה מהתחפושת

ואת עושה את העולם הזה כל כך מסריח

שיר השבוע של נועם: תראי אותי
,דמעות יבשות,אני וכל המחשבות
שיר השבוע של אומן אחר: רציתי-דור דניאל,אמריקה בתוך תל אביב-טל שגב
,עיניים מבריקות-אלכס ומר אביב גפן שיר עצוב,קרן אור,ממנטו מורי 1,ממנטו מורי 2,אבדון-אביב גפן,חדשות מהקוטב הצפוני-שלומי שבן
אלבום שבעי: ממנטו מורי-אביב גפן אומן שבועי: נועם פנחסוב. חוויה טובה שעברתם השבוע יום כיף בבוקר במסעדה בתל אביב ובלאנבי ושנקין,בלילה ההשקה
,יום אחרי עם ליהי, ובלילה לנסוע לתל אביב ולקרוע את העיר עם האוטוווו
, בגרות, קיבלתי 95 סופיי
, חמישי במוזה, שישי בים ובאידאה
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: ריבים מעצבנים לאלללה עם בני משפחה. טלפון השבוע: עם הילי וענברי
ההשקה שעשתה לכם את השבוע: כמובן של נועם
מאכל השבוע: פיצצצצצצצצה מזה טעימה מאידאה אדם שעשה לכם את השבוע: נו הם יודעים,זה יקח שנים
ציטוט\מסקנה שבועית: בטח הרבה
תוכניות לשבוע הבא: התלבטות התלבטות התלבטות לגבי שישי. נועם בכליל וסופ"ש בכרמיאל או אביב גפן בזאפה.. נראה כבר.בגרות בספורט חחחחחחח,משווה באזרחות! תמונה: אין לי כוח וזה
: התחפשתם? אם כן למה? נראלי שזה נמר או משהו|סדגש

פלדלמן

New member
משעמם לייייייייייי ואני בעבודה =

שיר השבוע של נועם: שמתי לב, כנראה
שיר השבוע של אומן אחר: אנונימי (?) - אני תל אביבי (?) חחחח
אלבום שבועי:
צרבתי דיסק עם שירים ישנים וחרשתי עליו...
אומן שבועי: נועם
חוויה טובה שעברתם השבוע: 2 הופעות של נועם, עבודה, קיבלתי משכורת
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: עבודה
טלפון השבוע: בעלי (יניבי החנוני) הזמין אותי ליום כיף בירושלים
ההשקה שעשתה לכם את השבוע: של נועם, כמובן
מאכל השבוע: סמבוסק פיצה מ"הטאבון" בלוד, עכשיו חחח, הביאו לי חינם
אדם שעשה לכם את השבוע: שירק'ה, נועם, בעלי, אמא, מי שהדפיס לי את התלוש משכורת
ציטוט\מסקנה שבועית: לעבוד הרבה זה משתלם... חחח
תוכניות לשבוע הבא: לעבוד
כי זה משתלם, טיול לירושלים וללמוד לפסיכומטרי (נכון שאתם שמחים שאני לא חופרת שוב על הפסיכומטרי????
)
תמונה:
אני בעבודה עכשיו...אבל כל התמונות שהעלתי לכאן מההופעות
התחפשתם? אם כן למה? כןןןן, בהופעה של נועם ובעבודה...לחתול תעלול

אני חייבת את השיר הזה!

שמעתי אותו מחוץ למוזה וכמה פלדל ואני צחקנו חחחחחחחח

פלדלמן

New member
מילים:

מילים: מטרו וסאבלימינל לחן: סאבלימינל יהה מתי תבין ש... אני תל אביבי נו כזה מגניבי אני תל אביבי נו כזה מגניבי תל א תל אביבי נו כזה מגניבי דיזי דיזינגוף אחי עשה אותה קצת איזה אני תל אביבי נו כזה מגניבי דיזי דיזינגוף אחי עשה אותי קצת איזי כל היום באיזי אז מה הפלא יום שבת מסובב את הגב בגורדון עם החברה חניות אין זה כבד עלי מרתף קטן וסרדילק כמו ווילה בדובאי אני חי בפקינג בועה אני אאוט מרחף כמו אסטרונאוט כל היום בסנטר בלי שקל על התחת מבסוט כי אני משכיר חדר פלוס מקלחת But מה אכפת לי יש כוסיות בשפע וכולם סביבי פתוחים 24 שבע אני מנגן מה אתה מנגן מנ מנגן על טרנד מממנגן על טרנד (חי בבועה) דיזי דיזינגוף אחי עשה אותי קצת איזי אני תל אביבי נו כזה מגניבי אני תל אביבי נו כזה מגניבי תל א תל אביבי נו כזה מגניבי דיזי דיזינגוף אחי עשה אותה קצת איזי You wana m.c אוו סיסי לא גר בפוזה של הAudi TT חלונות פתוחים שומעים רק ביטים אני חי בלהלהלנד כמו דיסני ביג דיל אם יעשו עלי תוכנית בריקי לייק ברייק על ה t.a.c.t אני תל אביבי ואני לא ג'ינג'י כמו בילבי אני לא מההיפהופ אני פריקים ניטים לא בא בטוקסידו אלא טישרטים וג'ינסים כל כך מיושן (מיושן) Vindi ג'וב זה סיטים אין לי דיסק און קי כי יש לי ווינלים ודיסקים סידיסים קרים כמו איזה DVD של סינים פלאו שלי מפגר עושה את כולם אוטיסטים וזה לא שלא ניסיתי הילד מ T.A קורא את הראש שלכם כמו CT אם יש לך וויסקי יאללה תעמיס לי ראפ שלי יותר קליט מג'ינגלים של ביסלי אני תל אביבי נו כזה מגניבי אני תל אביבי נו כזה מגניבי תל א תל אביבי נו כזה מגניבי דיזי דיזינגוף אחי עשה אותה קצת איזי תל אביבי חיי ת'טרנד מגרד כל 50 cent מנ מנסה להיות המנצח של הקונצרט מנהל קשה מידי אולי הסמנכ"ל קל לי להקטין את הראש לא להיות המנוצל מה אני מבין בכלל יודע לשחק ראפ זה כל מה שלמדתי עד כיתה י'ב אינטליגנט לא מתאים לי הפרויקט אני מאלה שלא שנתנו טבעת וביקשו כבר גט Get real הכל בעולם הזה זה fake היום כל פקינג מנתח הוא גם ארכיטקט חשבתי עם המקרר שלנו ריק אז מה שמספק צחה תלמד צ'ק גורם ללב לדפוק כמו סטייק להתרגש כמו 6 דקות ראשונות בדייט אני לא צריך עוד טייק בוא נמשיך את הג'אם כל השאר חרטה העיקר אתה מנגן מנגן אני מנגן מה אתה מנגן מנ מנגן על טרנד מממנגן על טרנד (חי בבועה) דיזי דיזינגוף אחי עשה אותי קצת איזי אני תל אביבי נו כזה מגניבי אני תל אביבי נו כזה מגניבי תל א תל אביבי נו כזה מגניבי דיזי דיזינגוף אחי עשה אותה קצת איזי
ד"א, בתהליכי הורדה באימיול XD

למעלה