|סוגדת|

In Circles

New member
../images/Emo47.gif|סוגדת|

בהנחה שיש כאן עוד גרופים של כריס שלא יצא להם לשמוע את הדיסק דמו של absent element (הלהקה שלו), כנסו לפה. ואם לא מסתדר, אז לשם.

Conviction

New member
הו../images/Emo23.gif

הורדתי את האלבום לפני חודשיים בערך, והתאהבתי בהם לחלוטין! כל שיר שם יותר טוב מהקודם. [במיוחד Keep Me Close ו-So I Lie Awake.
] השירים שלהם הם כנראה הכי נחרשים באייפוד הנאמן שלי.
אני כנראה מזמינה השבוע את האלבום המקורי. אני רוצה שיהיה לי אותו. וזה בסה"כ 11 דולר, וכל [או שרוב?] ההנכסות הולכות למשפחה של כריס, כדי לעזור להם אחרי כל התקופה שכריס לא יכל לעבוד. :]

In Circles

New member
גם אני הורדתי לפני הרבה זמן יחסית.

יש להם שירים מעולים...(Keep me close אכן מדהים! השיר האהוב עליי... חבל שבניק שלך הם חוזרים על אותו מסר שוב ושוב, חוצמזה הכל נחמד ובסה"כ מדובר בלהקה טובה.) וגם הזמנתי את הדיסק לפני שבוע מהאתר הרשמי של הלהקה

מרי לי

New member
ביקורת

יש טוב ויש רע.... הרע קודם (_כדי לסיים בטוב) אני לא יודעת אם זו ההקלטה הזאת שכל כלי נשמע בוויליום אחר כי אם לא אז הלהקה שלו ממש לא מחמיאה לו עכשיו הטוב לכריס, כמו שסיימון כבר אמר יש סגנון מאוד ייחודי לו והוא גם לא מתפשר עליו ולכן הוא ילך רחוק מאוד

Musical Abuse

New member
../images/Emo45.gif שמעתי אותו כבר מזמן, אהבתי!

אלבום מצויין יש להם! הכי אהבתי את Keep Me Close, Conviction,I Lie Awake, שירים ממש טובים! וכל כך כיף לשמוע את כריס (קרוב למאה פעם בשבוע
) שוב ושוב!

למעלה