מלך השבת!!!!

../images/Emo47.gif מלך השבת!!!!

שלוווום חביביי! ובכן - מלך השבת לשבוע זה הוא דרימסוויפר!! הוא הכניס הכי הרבה עבודות ולכן מגיע לו התואר, קדימה להפריח בלונים בשרשור!
וזיקוקין:
נא שימו לב להודעותי בכותרת "היום יו שישי" ואגב שובע הבא - שבוע סלבדור דאלי!! אפרת

oren*

New member
בהחלט מגיע לו, בעקבות ההודעה שלך

עברתי בפורום על העבודות שלו והתלהבתי. אני מת על מנגה, והוא עושה זאת בטעם טוב, בלי הרבה צבעים צועקים, הצללות נכונות ואיורים נקיים ונעימים מאוד.
כל הכבוד ומזל טוב

Dreamsphere

New member
אגב עוד עבודה אכשיו עשיתי אותה

זה פעם ראשונה שאני מפיק עבודה במחשב בלבד ציור מופשט לא אופטימי במיוחד זה מראה על ישראל נופלת לידיה של הטרור הפלסטיני אסור לשכוח את מצב שלנו זה ציור דיי מהיר זה היה פירוק רגשות

SC

New member
אני אוהב את סלבאדור דאלי

בחירה מוצלחת. דאלי ידע לצייר לפי החוקים והשילוב הזה עם הדימיון הניב לו בהחלט עבודות מהממות ויחודיות. למרות שהוא עשה דברים משוגעים הוא בהחלט לא היה כזה, כפי שהעיד על עצמו בראיון טלויזיוני בו הוא אמר "DALI IS NOT CRAZY AT ALL".... בכל מקרה, כדאי להתעניין. שבת שלום לכולם

shosv

New member
התפוח לא נופל רחוק מן העץ

נעים להכיר חברים יקרים אני אימא של מלך השבת תוכלו לבקר באתרי, וליהנות מסיפורים חמודים ... http://www.ctrl.co.il/ctrldomain/story/story.asp

oren*

New member
כל הכבוד, יופי של סיפורים וכיף שבאת

לדעתי, הבן שלך צריך לקבל השבוע תוספת בדמי הכיס - לא כל ילד נבחר לילד השבת בפורום אמנות של תפוז
שבת שלום

shosv

New member
תודה אורן

הבן שלי יצא לקולנוע והוא לא כל כך קטן.... אני לא מאמינה הוא מסיים תיכון השנה וראה מה קרה לי אני מצוטטת כאן בפורום שלו עולם הצעירים שלנו.. שוש

למעלה