מחררר..

Sn‡ƒƒ

New member
../images/Emo47.gifמחררר..../images/Emo47.gif

מי בא מחר להופעה בכפ"ס??

Sn‡ƒƒ

New member
אהה..ומי שבא..

שיתן איזשהו סימן של בגד או פריט שהוא יהיה איתו כדי שנוכל לזהות...

efratushke

New member
אני באה!

אבל! נראה לי שאני אראה אותם מהבמה (כי שניייים היתי במועצת הנוער שהיא מארגנת את האירוע ועכשיו יש לי אלף פרוטקציות) אבל כמו שאני מכירה את עצמי.. אני בטח.. לא רק על הבמה!! אלא הכי רחוק מהבמה ואני לא אראה כלום!!!! סימן? שו סימן?..

efratushke

New member
מממ.. הבנתם ת'מסר..? כי עשיתי סלט

התכוונתי שתמיד בסוף אני נדפקת ודברים בסגנון.. אז.. מממ.. התכוונתי שבסופו של דבר אני לא אהיה על הבמה (כלום לא בטוח!) טוב נו......

אם לא ידפקו אותי כהרגלי אנשים...

אז אני
תבקשו ממני ת'פלאפון במסרים- אבל אם אני לא אהיה פה (ספר מחזור ארור) אז אני מרשה לאנשים שיודעים אותו להעביר הלאה...

Sn‡ƒƒ

New member
תוכלו לזהות אותי..

אני יהיה עם כובע של פרה.. ומכנס עם פסים כזה בצבע בורדו [מתכחשת לורוד] אממ..אם אתם מזהים אותי תגידו לי, שאני יוכל לפגוש אותכם..=)

מישהו יודע באיזה שעה זה?

כאילו הכל מתחיל ב6..יופי אבל מתי הדורבנים? יש לי מגן מחר...רוצה לבוא רק לזה

Peach 17

New member
איך היה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

התחיל מאוחר לא?? כי ירדן התקשרה אלי ב9 וחצי וזה היה בשיא....

efratushke

New member
../images/Emo9.gif חזרתי..

אני מרוצה! התחיל מאוחר - היה ברור שזה יתחיל מאוחר.. ירדן! היה כיף ממש לראות אותך, לקח לי קצת זמן עד שנפל לי האסימון.. סורי יצאתי אנטיפטית קצת, מצטערת שלא יצא לנו יותר לדבר חוץ מ"אני ירדן!!!!!" "אה?" "מתפוז!" "אההה!!!" למרות שאני שונאת הופעות כאלה המוניות ואני יותר מתחברת להופעות בסגנון של הבארבי.. וואו! היה ממש מגניב!!!! וזיגו חולה.. היה אדיש המון.. בקושי חייך.. לא דבר.. פשוט נגן וזהו (ועשה קצת שטויות - זה זיגו, אין מה לעשות) המרחק של הבמה מהקהל.. יאק! זה לא היה פיר! לא לקהל ולא ללהקות (כולן!) גדי (מבוטן..) אמר על זה משהו.. טוב אני לא זוכרת כלום, אני עדין צריכה להרגע בשביל להזכר ואני עדין לא שומעת כלום - זאת רק אני או שהרמקולים פוצצו יותר מתמיד?! במיוחד בהופעה של בוטן מתוק בקרקס.. טרה רה רם!

טרושקה

New member
דוגרי זה היה דפוק

הייתה שם מכונת עשן וכיוון הרוח היה בדיוק לצד השני של הבמה ככה שכל העשן ברח....... אז מה הפעילו אותה בכלל?!?! כולם נחנקו ליד הבמה ואייל נקרע מצחוק.......

efratushke

New member
אני חושבת שהגבתי על זה

שאמרתי "אוי לאאאא!!!! הרמקול נשרף!! אה לא..." האפקט עם האור! מהמם חחח יש יו ביצ'! שינית את החתימה! אבל לא באמת היית חייבת חחח והכי חשוב: מזל טוב!!!!!!!!!!! מחר אנחנו נחגוג לך! ונשיר לך "ברוך אתה אדושיייייים..." כמו שהדורבנים שרו לך!

למעלה