השנה שלי!!

a k c

New member
../images/Emo47.gifהשנה שלי!!../images/Emo47.gif

השבוע, בגלל שנגמרת שנת 2006, אז אני לא עושה את הפינה "השובע שלי" אלה את "השנה שלי"! אני גם לוקחת רעיונות מכל שלל המצעדים שהיו לנו לאחרונה..
אז שרשרו..: זמר השנה: זמרת השנה: להקת השנה: סרט השנה: שיר השנה: סמיילי השנה: משהו מרסק שקרה השנה: משהו רע שקרה השנה: תמונת השנה: השיר הגרוע של השנה: רינגטון השנה: איש השנה שלי: קליפ השנה: ציון מ1-10 לשנה: סיכום השנה שלי: תוספת (לא קשורה
): יש עם מי להתנשק בסילבסטר?
HAPPY NEW YEAR!!!

a k c

New member
../images/Emo109.gifעכשיו אניייייי../images/Emo9.gif

זמר השנה: מממ... לא יודעת (ואני כבר אומרת שחצי מהדברים פה אני לא אדע
) זמרת השנה: קלי
להקת השנה: אוונסנס וסינרגיה
סרט השנה: יש לה ביצים שיר השנה: BOY סמיילי השנה:
משהו מרסק שקרה השנה: הטילו לארה"ב...
משהו רע שקרה השנה: אני אשאר בשקט תמונת השנה: השיר הגרוע של השנה: stars are blind (דר
) רינגטון השנה: BTHE איש השנה שלי: אמא שלי
קליפ השנה: אואוואווו... לא יודעת.. ציון מ1-10 לשנה: 8 וחצי (אני מהמתחכמות
) סיכום השנה שלי: אוקייי... אזז.. תחילת השנה אני כבר לא זוכרת.. חח אבל ממה שאני זוכרת הייתה לי שנה ממש מוצחלת שעברה לי הכי מהר בינתיים מכל 13 וחצי השנים שאני חייה בהן
, בתקופה הזאת עכשיו יש לי עניין קצת מחורבן, אבל לומדים להסתדר...
תוספת (לא קשורה
): יש עם מי להתנשק בסילבסטר? לא

Because Of May

New member
מסכמת../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif

זמר השנה: ג'סטין טימברלייק זמרת השנה: קלי וכריסטינה ונלי פורטדו להקת השנה: אוונסנס ומיי כימיקל רומנס סרט השנה: יש לה ביצים שיר השנה: מייבי של קלי ו-BOY סמיילי השנה:
משהו מרסק שקרה השנה: כיתה ט'
וגם וינטר, ספר מחזור, מסיבת סיום... משהו רע שקרה השנה: כיתה ט'
תמונת השנה:
השיר הגרוע של השנה: STARS ARE BLIND
רינגטון השנה: פורמיסקיוס של נלי איש השנה שלי: כל המשפחה קליפ השנה: יווו.... אממ מיילאב של ג'סטין ציון מ1-10 לשנה: 7 וחצי סיכום השנה שלי: היה נחמד, היה טוב, וטוב שהיה נחמד
יש עם מי להתנשק בסילבסטר?
‏Happy New Year!

adida12

New member
עונה.. ../images/Emo9.gif

זמר השנה: אממ...לא יודעת זמרת השנה: קלי קלארקסון להקת השנה: אממ...יש הרבה חח סרט השנה: מישהו לרוץ איתו
שיר השנה: שיר לשירה-מירי מסיקה סמיילי השנה: לאיודעת... משהו מרסק שקרה השנה: אממ..הרבה דברים...אבל בעיקר שהשתניתי..שלדעתי זה לטובה.. משהו רע שקרה השנה: מלא דברים...אבל אני לא אפרט פה חח תמונת השנה: אממ...יש לי הרבה...בלעעע
השיר הגרוע של השנה: אממ...המתוקות האחרונות-אריק ברמן רינגטון השנה: BTHE חח הרינגטון שלי איש השנה שלי: אממ..בת דודה שלי וחברה שלי... קליפ השנה: לא יודעת..אני לא רואה הרבה קליפים... ציון מ1-10 לשנה: אממ...היא התחילה ככה..ונגמרה ביותר טוב..אז 8.. סיכום השנה שלי: אממ...בהתחלה היו המון דברים מעצבנים שקרו...אבל לקראת סוף השנה נהיה הרבה יותר טוב...למרות שגם בזה יש צדדים מבאסים..מסובך במיוחד...אבל נולדה לי בת דודה חדשה חח
תוספת (לא קשורה): יש עם מי להתנשק בסילבסטר? לא

otollo

New member
../images/Emo174.gifרעיון מגניב!

יואו איזה מתבוללים אנחנו XD
זמר השנה: אין מישהו ספציפי
זמרת השנה: קלי קלארקסון כמובן
.
להקת השנה: The Corrs, ללא ספק[באתי לכתוב נו דאוט, אבל אז נזכרתי שזה גם שם של להקה
]
סרט השנה: הממ. זה קשה. אני חושב ש"מת לצעוק 4".
שיר השנה: הממ. Maybe
.
סמיילי השנה: ה-|כדור|, זכרונו לברכה. ><"
משהו מרסק שקרה השנה: אממ. אוקיי, עברה עליי שנה די טובה. אני חושב שההישגים שלי בלימודים היו מרסקים[XDD] וגם בתחום החברתי היה בסדר.
משהו רע שקרה השנה: היה, ועוד איך היה. אני מעדיף לא לחשוב על דברים רעים. זה סתם מיותר.
תמונת השנה: הו, היו כ"כ הרבה! אני לא יודע להחליט.
השיר הגרוע של השנה: אני מקורי! Paris Hilton - Nothing In This World[נו, זה לא SAB
]
רינגטון השנה: אדיקטד
, אה ועכשיו יש לי דונט[היתרונות של הפלאפון החדש
]
איש השנה שלי: סבתא שלי.
קליפ השנה: לא יודע...
ציון מ1-10 לשנה: אממ... 6.
סיכום השנה שלי: הייתה שנה בסדרית. אבל עדיין היו קטעים מושתנים.. אז ככה שהיא הייתה בסדר אבל לא משהו...
יש עם מי להתנשק בסילבסטר? לא. נקווה שבפעם הבאה...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Blue Aura

New member
או, חמוד^^" ../images/Emo189.gif

זמר השנה: אין. זמרת השנה: ברור שקלי וברור שאיימי
להקת השנה: פחח, בואו נחשוב, אוונסנס!!##@$$#^ סרט השנה: "ארבעת המופלאים","קינג קונג" יש עוד...>< שיר השנה: וווא, זאת בקשה קשה מדי, זה כמו להגיד לאמא לבחור בין שני הילדים שלה): סמיילי השנה:
!#$%%^&^%* כי הוא חתיך ויש לו הילה כחולה
משהו מרסק שקרה השנה: מרסק?
אממ, גרבג?
סתם, לא יודעת. משהו רע שקרה השנה: שלא נדבר... תמונת השנה:
השיר הגרוע של השנה: של פריס הילטון
רינגטון השנה: BMTL
איש השנה שלי: אמא
קליפ השנה: CMWYS
ציון מ1-10 לשנה: 7. סיכום השנה שלי: הממ, הייתה די טובה^^" לא מתנשקת עם אפחד, אין לי עם מי
ד"א אין לפרסם בשום מקום בלי הסכמתי ובלה ובלה ובלה

AeroFan

New member
עונה

זמר השנה: ברנדון בויד זמרת השנה: אנדראה קור להקת השנה: אינקובוס ללא ספק, וגם אירוסמית'. סרט השנה: קליק שיר השנה: Robbie Williams- She's Madonna סמיילי השנה: לא אוהב את הסמיילים של תפוז, חוץ מ-
משהו מרסק שקרה השנה: אמסטרדם ללא ספק, למרות שהייתי שם בסוף 2005 אבל חזרתי לפה ב-2006. משהו רע שקרה השנה: לא יודע, הגיוס לצה"ל בתחילת השנה תמונת השנה: תמונה שצילמתי בליל הסילבסטר באמסטרדם השיר הגרוע של השנה: החדש של כריסטינה אגילרה רינגטון השנה: לא יודע איש השנה שלי: קליפ השנה: Incubus- Anna Molly ציון מ1-10 לשנה: 9 סיכום השנה שלי: נפתחה מושלם, הסתיימה לא רע. יש עם מי להתנשק בסילבסטר? לא

../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

"בשנה הבאה-נצא אל המרפסת ונספור ציפורים נודדות..." זמר השנה:ג'סטין
זמרת השנה:אממ..קלי,קסקאדה,פרגי וכריסטינה
להקת השנה:קולדפליי
סרט השנה:מר וגברת סמית'-זה היה השנה?
שיר השנה:אממ...נראה לי שסקסיבאק
סמיילי השנה:
! משהו מרסק שקרה השנה:לייק הלו,שוויץ ודניאל
משהו רע שקרה השנה:הזכוכיות של הבית של השכנה שהיא בערך מטר ממני נשברות מחי-בר1 והמלחמה בכלל?
תמונת השנה:
השיר הגרוע של השנה:וון ווי וור יאנג-דה קילרז!
,יואו איזה שיר מעצבן
רינגטון השנה:ביג סיטי לייף
איש השנה שלי:גאידמק!
קליפ השנה:The Hardest Part-Coldplay!!!,קליפ מעולה
ציון מ1-10 לשנה:5 סיכום השנה שלי:השנה הזאת שלטה

Torn Identity

New member
צ'י צ'וּ צ'ה!

זמר השנה: וואו, אני בכלל לא שומע זמרים.
אולי ניק לשיי? XD הו, גווין דגרו, שיהיה!
זמרת השנה: קלי קלארקסון, בת'ני ג'וי לנז, פינק, שרה מקלקן (או איך שלא קוראים לה X: ), מישל ברנץ', הילארי דאף, אבריל לבין, ריהנה ודריה פלג.
הו, ונינט.
להקת השנה: אוונסנס (
), פולאאוט בוי (
), ט'רי דייז גרייס(
), סימפל פלן. נגיד שאני מצמם. X: (אבל יש גם את גוד שרלוט, פניק אט דה דיסקו, דה קולינג, דה אול אמריקן ריג'קטס ועוד. X: ) סרט השנה: אין לי מושג ירוק.
אולי "מועדון קרב", נגיד, אני חושב שראיתי את זה השנה. ו"השתולים" היה טוב. שיר השנה: ממש.
סמיילי השנה:
,
,
,
. משהו מרסק שקרה השנה: אובדן סבא ז"ל והחתול שלי ז"ל.
משהו רע שקרה השנה: מלחמה וכל מה שקרה בחודשי יולי - ספטמבר.
תמונת השנה: נו, באמת.
השיר הגרוע של השנה: אני זוכר שהיו שירים ששנאתי, אבל לא אזכור אותם.
רינגטון השנה: יש לי רינגטון אחד ממש מגניב, אבל אני לא יודע איך להסביר איך הוא או מה השם שלו. ידידה שלי שהעבירה לי אותו קראה לו "הצילצול הכי מאגניב בארץ".
זה כזה כמו הצילצול הישן של אחד הפלאפון אוז הוא הופך לרועש כזה עם גיטרות והכל.
איש השנה שלי: סבתא שלי.
קליפ השנה: Dance Dance, Call Me When You're Sober, S.O.S, U + UR HAND, This' ain't a scene... ציון מ1-10 לשנה: 3? היא דווקא התחילה סבבה, סוף י"ב, מסיבת סיום כיפית, רישיון נהיגה... אבל אז היא רק הלכה ונהייתה זוועתית.
סיכום השנה שלי: טוב שנגמרה ונקווה לשנה טובה ושמח יותר.

otollo

New member
../images/Emo174.gifוואו, איזה טעם מעולה יש לך

קלי
בת'ני ג'וי לנז
[למרות שאני מכיר רק שני שירים שלה, אבל הם ממש יפים] פינק
מישל בראנץ'
נינט
וכמובן, דריה פלג
["וביום הראשון של הסתייווווו"] אוונסנס
יישר כוח

ליטול B

New member
והשנה שליייי!!!!../images/Emo9.gif

זמר השנה:ג'סטין זמרת השנה:קלי,מלי פורטדו,כריסטינה,קסקאדה להקת השנה:הורוניקס,אונסנס,סינרגיה,לוסטפרופטס סרט השנה:סטפ אפ שיר השנה:וואלה לא יודעת יש הרבה אולי סקסיבאק סמיילי השנה:
משהו מרסק שקרה השנה:גיליתי עוד מישהו מהמשפחה שגר בלוס אנג'לס
ואבא אמר שאני כל כך הולכת לשם!! משהו רע שקרה השנה:יש הרבה... בואו פשוט לא נדבר על זה!! תמונת השנה:אני בתגובה מהירה חוץ אין לי כוח להשים
השיר הגרוע של השנה:ההוא של פריס רינגטון השנה:של הורוניקס WIAFA איש השנה שלי:אבא אני כל כך אוהבת אותווווווו
קליפ השנה:לאדעת ציון מ1-10 לשנה:6 סיכום השנה שלי: נקווה ליותר טובה מזאת שנה הבאה!! תוספת (לא קשורה): יש עם מי להתנשק בסילבסטר? עם הכרית!!

a k c

New member
../images/Emo109.gifעם הכרית זה אחלה רעיון../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

נראה לי שאני יעמץ אותו גם..

a k c

New member
../images/Emo109.gifיאמץ...../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

אויש אויש אויש!! אני לא באמת כזאת טיפשה!!

למעלה