היום שלי!

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif היום שלי!

סורי שפתחתי רק עכשיו, מקווה שמישהו יראה. בכל מקרה! שעתיים ראשונות מקצוע בחירה- ערבית. היה נחמד, שעה ראשונה חזרנו על העתיד והיא הפתיעה אותי פתאום ומזה לא הייתי מרוכזת.
שעה שנייה בא חייל חתיך מפרוייקט מקנה דעת שדיבר איתנו על מלחמת ששת הימים. עוד מכיתה ט' הוא מככב בפנטזיות הפרועות שלי.
אררררררררררררר.
בכל מקרה.. P: שעה שלישית- אנגלית. ימי שני מוקדשים לספר הכיתתי Catcher in the rye. לא עשיתי ש"ב!
בגלל הציון המחפיר במבחן (82) ובגלל שעל כל חטא ועוון קטן שעשית זה שלוש נקודות פחות מהציון, ניסיתי להעתיק מהר ככל שיכולתי. הצלחתי שלוש שאלות בערך.. דווקא המזל כ"כ שיחק לטובתי, אלוהים. שעה רביעית חמישית- מתמטיקה- מבחן!! (אגב, היה אמור להיות לי תנ"ך וספורט- הפסדנו!!
) כולם היו לחוצים בטירוף בגלל המבחן, רק אני לא
(טוב, כי במצויינות *אהמ בזבוז זמן אהמ* למדנו את זה) בהתחלה השאלות בגאומטריה נראו לי קשות, אבל כרגיל סתם סיבכתי את עצמי ופתאום ראיתי כמה זה פשוט. אלגברה הלך חלק.. חוץ מאיזה משהו שאני לא בטוחה שהוא לא נכון אגב. טוב, אני אתייעץ. אני אראה לכם בציור. נמשיך. שעה שישית- קולנוע. היה מגניב, סתם עברנו על דברים לקראת העבודה SHOT BY SHOT, (לוקחים סצינה ומנתחים 20 שוטים לפי מיליון קטגוריות. עוד מישהו כאן עושה את זה?) הש"ב היה למלא את עמודת הצילום (קומפוזיציה, זוית, גודל וכו'), לעוד שבועיים, אבל כבר עשיתי. לא יהיה לי זמן וכו'. :) הוא שיחרר אותנו רבע שעה לפני הזמןןןן!
16:30 הייתה פעולה בסניף, היה ממש מגניב ונורא נהניתי. עד שחזרתי כבר היה שבע או משהו, ובטעות הלכתי לחוג חצי שעה לפני הזמן אז הלכתי לחברה בינתיים. בחוג (עיצוב וחיטוב) כל כך נהניתי!! ארר :) זהו, מקווה שקראתם את החפירה. P:

Double U

New member
../images/Emo45.gifהיום שלי

התחלתי ב9. שיעור שני-שלישי: פיסיקה. חזרה למבחן שיתקיים ביום חמישי. כל השיעור הכנתי עם ידידה שלי קיפולי נייר. שיעור רביעי-חמישי: לשון. היה משעמם. גם בלשון הכנו קיפולי נייר
שיעור שישי: מתמטיקה. היא החזירה את המבחנים. קיבלתי 92 שזה הרבה יותר ממה שציפיתי שיהיה:| מה שכן אני צריך לשפר את דרך ההוכחות שלי. הייתי ממש שמח
שיעור שביעי-שמיני. סיימנו ללמוד את החומר למבחן שייערך שבוע הבא. אתכונן בסוף שבוע ובראשון ואני מוכן!

LilTink

New member
היום שלי ../images/Emo12.gif

שעתיים ראשונות מבחן בביולוגיה. אני חושבת שניסיתי להעתיק מחברה בשאלות האמריקאיות ואז גיליתי שהיו שני טורים למבחן. מי גאון של אמא?
שעה שלישית שיעור חופשי, או חלון בשפתנו השישיסטים המגניבים. כי היה שיעור ביולוגיה וזה נורא טיפשי ללמוד ביולוגיה ישר אחרי מבחן בביולוגיה. שעות רביעית-חמישית לשון. אלוהים. בינגו מורות זה כל כ-א-ך מצחיק. צהריים שיעורים במתמטיקה. הרבה תרגילים. לא סיימתי. לא אסיים. אחה"צ כאב בטן. כאב ראש. כאב גרון. לישון הרבה.

noname202

New member
היום שלי

שעתיים ראשונות - אנגלית קיבלנו ציונים מהמבחנים...74 =/ בערך מהיסודי לא היה לי ציון כ"כ גרוע...התאכזבתי, בעיקר כשהמבחן היה לי ממש קל ויצאתי ממנו בהרגשה טובה...אני רוצה לקבל אותו ולראות במה טעיתי אחרי זה שעתיים מתמטיקה, אי שוויונייים, כמה נחמד אחרי זה שעתיים מבחן באיסלאם, כשעשיתי אותו בשעה...הייתה בהתחלה שאלת בחירה, שתיים מתוך שלוש שאלות...אז בחרתי את שאלות 2 ו3, סיימתי את המבחן ולא הייתי שלמה עם 2...אז עשיתי גם את 1, ואז החלטתי שתשובה 2 יותר טובה והגשתי אותה...ומסתבר לי אחרי זה ש1 הייתה הרבה יותר טובה ]: אוףף בשלוש עד רבע לשש, ישיבת צוות פעילות [קבוצת אנשים שהיו בקורס "תג הצופיות" מארגנים פרוייקט סודי
ומשבע עד...9 בערך, הייתי בישיבת צוות של מדריכות וראשג"ד ח' וכתבנו פעולה למחר...=/ וזהו. בעע

Double U

New member
אני שונא כשזה קורא לי

באמצע מבחן אני מתלבט (בעיקר בשאלון אמריקאי): זה ב' או ג'?! מצד אחד ב' נראה יותר הגיוני ומצד שני ג'...בקיצור בסוף אני בוחר את התשובה הלא נכונה:)

noname202

New member
שי, מה קורה לך?! *קורה ../images/Emo12.gif וממ

גם לא ממש הבנת למה התכוונתי :p גם אני שונאת שזה קורה בשאלה אמריקאית... הקטע הוא שכאן הייתה בחירה, בחרתי בשתי שאלות ועניתי עליהן, ואז לא הייתי מרוצה מהתשובה שלי על אחת מהן, אז כתבתי תשובה גם לשאלה השלישית. בסוף הגשתי את שתי אלו שבחרתי מההתחלה, ומסתבר שהתשובה השלישית שכתבתי הייתה הרבה יותר מדוייקת ]:

Double U

New member
חחחחחחחחחחחחח אופס

הבנתי למה התכוונת ואני דיברתי בכלליות על מצב של בחירה במבחן.

Angel On Earth

New member
אמנם זה היה אתמול,אבל בכל זאת בא לי

לשתף... קמתי בבוקר. נסעתי לבצפר. שעה 1 - אנגלית שעה 2 - חנ"ג שעה 3 - מתמטיקה שעה 4 - היסטוריה שעה 5 - לשון אתם מבינים איזה מעצבן?5 שעות לומדים ולא יכלו לשים לנו מעט מקצועות...=\ בכל מקרה,ישר אחרי בצפר היה לי עיתון (אני כתבת באיזה עיתון של המועצה שלי...) עד 16:30,ישר הביתה להתכונן למבחן ענקקק היום באנגלית,ש"ב וכו'.. גאד..כל היום עשיתי דברים שקשורים ללימודים וזה מזה מעצבן אותי.. היום גם צריך להתכונן למבחן סמסטר בלשון =\

אני מתחיל בשעה שניה [=

ואז יש שעתיים מתמטיקה חנ"ג מדעי הטכנולוגיה (שעתיים) חינוך בין לבין צריך להכנס סדנה של מרכז רבין יום טוב לכולם!

עוד יום בבית ^_____^ - חולה ../images/Emo122.gif

ישן - אוכל - מוסיקה - ישן - מנגן - ישן - מנגן - ישן

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifבצפר ועועועוע

שעה ראשונה ספורט- המורה באה, אמרה שהיא יוצאת לטיול שלח ושיש ביטול [שכמובן לא הופיע על הלוח] והלכה לה. היינו בסיפרייה והתלהבנו מספרים. אה-הא. שעה שנייה- לשון. מורה סטומה שעה שלישית-היסטוריה. לאדעת מה הלך שם
שעה רביעית- כימיה. לאזן משוואות זה לקחת משהו בלתי אפשרי לעשות עליו תהלך בלתי אפשרי כדי להפוך אותו לאפשרי. בלעכס שעה חמישית- יהדות. הוסב לשיעור חינוך שבו התלוננו על המורה המפגרת שעה שישית-אנגלית סיכמנו את הספרים לבוק ריפורט. שעה שביעית-שמינית פיזיקה. היה נחמד אבל אני בדד כי בכל מקום שאני אשב אני מדברת אז מהיום אני לבד |:

nse

New member
../images/Emo178.gif שונאת יומשלישי,

שעה ראשונה- ספורט,עשתה לנו מבחן על ריצת 40 מטר, יצאתי תפוסה לגמרי שעה שניה שלישית ורביעית- מתמטיקה,
3 שעות מתישות! שעה חמישית שישית- תושב"ע, לא עושים כלום בשיעור הזה. האייפוד עבד שעות נוספות. שעה שביעית שמינית- תנ"ך. המורה לימדה בקושי חצי שעה,רוב השיעור צרחו עליה.

FartherAway

New member
היום שלי ../images/Emo9.gif

שעת אפס בוטלה
העבירו אותה במקום שעה היסטוריה כי המורה לא היה
אז זו הייתה שעת תנ"ך, די משעממת, אני מוכרח לציין
שעתיים מתמטיקה היו... נחמדות. אני אוהב לעבור מקום והפוסטמה סה"כ העבירה אותי מקום אחד אחורה
שעה חלון במקום עוד שעה היסטוריה אנגלית קראנו >< היה משעמם. אחרי זה היה אמור להיות לי יום מצוין אבל כמובן שהכל היה חייב להידפק אז בסוף לא עשיתי כלום. שונא שדברים כאלה קורים

למעלה