P i x i e s
New member
../images/Emo47.gif היום שלי!
סורי שפתחתי רק עכשיו, מקווה שמישהו יראה. בכל מקרה! שעתיים ראשונות מקצוע בחירה- ערבית. היה נחמד, שעה ראשונה חזרנו על העתיד והיא הפתיעה אותי פתאום ומזה לא הייתי מרוכזת.
שעה שנייה בא חייל חתיך מפרוייקט מקנה דעת שדיבר איתנו על מלחמת ששת הימים. עוד מכיתה ט' הוא מככב בפנטזיות הפרועות שלי.
אררררררררררררר.
בכל מקרה.. P: שעה שלישית- אנגלית. ימי שני מוקדשים לספר הכיתתי Catcher in the rye. לא עשיתי ש"ב!
בגלל הציון המחפיר במבחן (82) ובגלל שעל כל חטא ועוון קטן שעשית זה שלוש נקודות פחות מהציון, ניסיתי להעתיק מהר ככל שיכולתי. הצלחתי שלוש שאלות בערך.. דווקא המזל כ"כ שיחק לטובתי, אלוהים. שעה רביעית חמישית- מתמטיקה- מבחן!! (אגב, היה אמור להיות לי תנ"ך וספורט- הפסדנו!!
) כולם היו לחוצים בטירוף בגלל המבחן, רק אני לא
(טוב, כי במצויינות *אהמ בזבוז זמן אהמ* למדנו את זה) בהתחלה השאלות בגאומטריה נראו לי קשות, אבל כרגיל סתם סיבכתי את עצמי ופתאום ראיתי כמה זה פשוט. אלגברה הלך חלק.. חוץ מאיזה משהו שאני לא בטוחה שהוא לא נכון אגב. טוב, אני אתייעץ. אני אראה לכם בציור. נמשיך. שעה שישית- קולנוע. היה מגניב, סתם עברנו על דברים לקראת העבודה SHOT BY SHOT, (לוקחים סצינה ומנתחים 20 שוטים לפי מיליון קטגוריות. עוד מישהו כאן עושה את זה?) הש"ב היה למלא את עמודת הצילום (קומפוזיציה, זוית, גודל וכו'), לעוד שבועיים, אבל כבר עשיתי. לא יהיה לי זמן וכו'.
הוא שיחרר אותנו רבע שעה לפני הזמןןןן!
16:30 הייתה פעולה בסניף, היה ממש מגניב ונורא נהניתי. עד שחזרתי כבר היה שבע או משהו, ובטעות הלכתי לחוג חצי שעה לפני הזמן אז הלכתי לחברה בינתיים. בחוג (עיצוב וחיטוב) כל כך נהניתי!! ארר
זהו, מקווה שקראתם את החפירה. P:
סורי שפתחתי רק עכשיו, מקווה שמישהו יראה. בכל מקרה! שעתיים ראשונות מקצוע בחירה- ערבית. היה נחמד, שעה ראשונה חזרנו על העתיד והיא הפתיעה אותי פתאום ומזה לא הייתי מרוכזת.