היום שלי!

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gif שוב אין יום

לא הלכתי לבצפר, כבר פעם שניה השבוע, מה יהיה איתי?
הגב הורג אותי אני בקושי זזה

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifפיכסה. למה קמתי היום?

למדתי היסטוריה בשעת אפס, אחרי זה שעת חינוך מיותרת וזהו:X אנגלית התבטל, אז היה שעתיים חלון באמצע היום, ולא נתנו לצאת הביתה. בסוף וויתרתי, החלטתי להבריז מספורט ותנ"ך אז טיפסתי מהגדר ויצאתי החוצה
ידעתי שלא הייתי צריכה לבוא היום.

mad artichoke

New member
היום שלי.

בשעה הראשונה היה ספורט אבל הלכתי לבדיקת דם[
]. ביטלו לנו שעתיים מתמטיקה, אז בילתי עם אנשים בספרייה
לאחר מכן שעה חביבה של לשון ואז שעה [קצת מיותרת, למען האמת] של חינוך. יום קצר ו.. נחמד, ברובו.

linkintrance

New member
היום שלי)

שיעור ראשון- ספורט....וי המורה הזאת...יש עוד שבועיים מבחן בעולם הענק שלנו אז היום רצנו 15 דקוץ..5 דק' ריצה 1דק' הליכה וככה יורדים עד ל-1.. זה עוד לא היה קשה...היה קשה אחרי ששיעור שני ישבנו בשיעור חברה..גאד המחנכת שלנו כ"כ שוטת היא כ"כ אומרת הכל בכנות ומה שהיא חושבת..פשוט מתה עליה..ובגלל שכל השיעור ישבתי שם...יצאתי להפסקה...עם כאלה כאבים ברגליים שפשוט לא ניתנים לתאור.. ארי זה היה לנו שיעור באנגלי..התחלתי לא להרגיש טוב..אז ישנתי בשיעור..(בערך..) גם ככה השיעורים האלה משעממים שיש לנו להביא חוברת סיפורים.. ואז השיעור האחרון היה ספרות..והיה לנו מבחן על תרנגול כפרות..לדעתי ספר לא מי יודע מה. וכל אלה שנשארו בבי"ס..נשארו ללמוד פיסיקה עם המורה הכי בלתי נסבל שלא יודע ללמד..קיבה חח הם נידפקו עוד 4 שעות איתו..

Snow fairy

New member
הממ

היסטוריה- סביר. שונאת היסטוריה. חינוך- הרבה רעש שעתיים אנגלית- שעה ראשונה סתם היה מצחיק בכיתה, בשעה השנייה המורה הסטלנית שלנו גילתה שלכיתה אחרת יש שיעור בכיתה שאנחנו אמורים ללמוד בא, אז יצאנו ללמוד בחצר [כבר פעם 2 שזה קורה!], אז פשוט סיפרנו בדיחות באנגלית ושיחקנו 21 שאלות
תנ"ך- היה לי בוחן. היה קל. ספורט- רצתנו 1200!!#@%!$#%@ כוסעמק, כמעט מתתי שם. לא הייתי צריכה להפסיק לעשות ספורט;[

Double U

New member
../images/Emo45.gifהיום שלי

התחלתי ב9. שיעור שני-שלישי: כימיה. חזרנו קצת על איזון משוואות כימיות ודיברנו על תאוריות בנושא מודל האטום (שזה גלש לתאוריות: האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ? האם אלוהים קיים? האם אשת לוט עדיין עומדת בים המלח?). היה די נחמד. המורה ממש נחמדה. שיעור רביעי-חמישי: אנגלית. התחלנו ללמוד ספרות אנגלית וקראנו איזה סיפור טיפשי למדיי על מחשב בשם ג'ו שהתאהב באישה. אין גבול לקיטשיות
שיעור שישי: לשון. למדנו על הטעמה מלערית ומלעלית ועל איך ניתן זהות כל אחת מהן. יום נחמד חוץ מזה שבערב אני מחויב לבוא לטקס רבין העירוני שהבית ספר שלי מארגן (תיכון רבין...) וזה מוציא אותי מדעתי. אני מפסיד פגישה של מקום שאני מתנדב בו וזה מאוד חשוב לי. חוץ מזה, הודיעו לנו על הטקס 3 ימים לפני והפגישה נקבעה לפני זה. אני מקווה שתהיה לי אפשרות להבריז מבלי שאקבל מנות או שאצליח להקדים את הפגישה (אבל זה יהיה קשה מאוד לתאם עם כולם).

זונע

New member
היום של אמאשלי

סתם היסטוריה: משהו על יהודים ואנטישמיות. לשון: תופעות בניין התפעל, בדיוק כמו שעשינו שנה שעברה. איזה מיותר זה. היסטוריה: חזרה למבחן ביום שישי. יהיו 4 שאלות ו-40 דקות לענות עליהן!!! מה נסגר!!! כל שאלה לוקחת לי איזה 20 דקות. כוסעמעמק. צרפתית: שוק, שכונה, וכ'ו. חינוך גופני: עוד פעם ריצת 3000! מה הקטע שלו. הפעם האטתי ב-2 דקות אבל העיקר שאין עוד ריצות עד סוף הסמסטר

noname202

New member
היום שלי :)

זהירות, חפירה מתחתיך! שעתיים אנגלית - כמה נחמד, היא הודיעה לנו שכבר שנים היא לא ראתה מבחנים כ"כ גרועים בחמש יח"ל D: זה גם מה שהמורה למתמטיקה הודיע לנו...אני רק מקווה שבניגוד למתמטיקה, אני לא בסטטיסטיקות :$ ואז למדנו סיפור משעמם. ואז פאסיב שזה מזה איכס. בכלל אנגלית זה איכ. ויצאתי עשר דקות לפני בשביל ללכת לחטיבות, ולשמוע מישהי שפעם הייתה חניכה [הייתה אמורה להיות שלי
] והפכה לפקאצה מקיימת את הדיאלוג הבא עם חברה שלי: -"את עדיין בצופים?
" -"כן" "פחח, חננה
" לא, כי פקאצות זה עדיף...|גלגול עיניים| ממ. שעתיים מתמטיקה - אני חושבת שהכותרת אומרת הכל D: סתם, היה סביר. יש לי הרגשה שאני מבינה [אני משלה את עצמי, הא? זאת ההרגשה שלי מתחילת השנה, אבל הציון של המבחן לא מסכים] חינוך תעבורתי - אופנועים, יאי. ואז ביטול של חלון ואיסלאם :) יאי וזהו.

eladan1

New member
היום שלי..

שעה ראשונה-אלגברה: שיעור שלם פתרנו תרגיל אחד באי שיוויונים חחחחח אבל באמת תרגיל ארוך ובגלל השעורי בית הלכה השבת שעה שניה- גיאומטריה: היה בוחן:( וחשבתי שעשיתי מצויין!! ובסוף יצא כדי להוכיח שמרובע הוא ריבוע לא מספיק להוכיח שכל הצלעות שוות אלא גם שכל הזוויות שוות :( שעה שלישית- אינגליש: הייתה הכתבה.. דווקא קלה אבל אני כמו מטומטמת רשמתי tometo במקום poteto :| שעה רביעית חמישית-היסטוריה: כמו כל שיעור היסטוריה היד מתה ועכשיו יש לי עוד לסכם הכל מחדש.. שעה שישית- ספרות: המשכנו לכתוב על הסיפור כינורו של רוטשילד והיה משעמם.. איזה יום מוזר:S

טל קארי

New member
היום שלי..

שיעור ראשון- כימיה..היה מעצבן..המורה העבירה אותי קדימה כי..לא הכנתי שיעורים? מוזרה.. ובאמצע השיעור עף לי עט מהקלמר במין קפיציות כזאת..נורא מוזר!!! חחח שיעור שני+שלישי-מחשבת ישראל-משעמם!!! באים אלינו כל מיני סטודנטים שמלמדים אותנו ויש איזו אישה שישבה מלפנינו וכל שניה היא בוחנת מה אני עושה ואני לא יכולה לעשות כלום!!! היה כל כךךך משעמםם!!!
שיעור רביעי+חמישי- אנגלית...היה נחמד..חח אבל גם-משעמם..כי המורה שלנו כל S או Z או L או כל אות מודגשת סופית- היא מדגישה וזה מעצבן+מצחיק.. למשל issss או gallll או boooooksss חח עזבו..מוזרה כזאת..היא חילקה בוחן שעשינו, והלך לי בו מעולה!! וקיבלתי 58!! מה?!?! WTF?!?!?! כל הכיתה קיבלה ציונים כאלה, ולמה?!? כי היא מורידה על grammer!!! בעע עליה! 50 נקודות על grammer?! לא קצת מוגזם!???!!! שונאת אותהה... שיעור שישי-ביולוגיה..עוד שניה היא הייתה עושה בוחן...אבל היא ויתרה...היה פפסדר בשיעור..ישבתי לבד כהרגלי..חח אני נודדת ממקום למקום.. זהו זה..

זונע

New member
תמותי

אני לא מבין איך אפשר לקבל 99 במתמטיקה ועוד להתלונן אנשים כמוך צריך להרוג.

B a m b o o k

New member
מעצבן?

מעצבן?! את נורמלית??? שבוע הבא יש לי מבחן ואני אהיה מאושרת אם אני אקבל 75! חחח וזה מזכיר לי שחברה שלי אמרה שאני חייבת לקבל 99 כדי להוכיח למורה שאני יכולה ללמוד בלעדיה.

למעלה