הגענו ל... 100 !!!!!!

../images/Emo47.gif הגענו ל... 100 !!!!!! ../images/Emo47.gif

כבשנו היום את מחסום 100 המודעות בלוח המכירה \ קניה שלנו. וזה לאחר שאני אישית מעיף כל יום כולל היום את המודעות שחכמים חייבים להכניס למרות שאינן נוגעות לשטח... עם ישראל... 100 מודעות בחודש ימים... זה אומר שיש עניין... חד משמעית!!! ח.
שמתמוגג מההסתערות, ושואל אתכם... מה לדעתכם היה המספר... אילו היינו דורשים שקל אחד??????? הא??????

stivenz

New member
מברוק!!!

"בושו והכלמו לכם עמי ישראל.. כי קמצנים הנכם ובניכם, ובני בנכם ואחות אחותם.."
תגיד לי חליל- הידיעה במוטו האחרון על נושא הרפורמה בביטוח- אתה יכול להסביר לי אותה? מה, כל העניין של הרפורמה נפתר וכולם חיים באושר ועושר? אגב- אחלה כתבה על מירוץ ב"ש.. קבלו ח"ח.. סטיב עייף אך מפרגן.

Duck

New member
ממליץ לנסות

1. מזל טוב 2. מציע לנסות ובמחיר של 5 שקל חדש (ולא שקל בודד) מהסיבות הבאות: א. כי זה מסנן טוב יותר ממחיקת מודעות לא רציניות. ב. כי מי שלא יסכים לשלם 5 שקל אז לא מגיע לו שיזיעו עבורו. ג. כי מי שמזיע בלבנות ולעשות (ואחרי שהוכיח את עצמו) מגיע לו טיפ (גם לנהג מונית נותנים). ד. כי מי שמקבל טיפ מזיע עם חיוך ומקבל כוח לפחות לעוד תקופת מה. אני מקווה שזה יוכיח את עצמו ושלב הבא תוכלו לעשות גם כסף ולא רק טיפים, והרבה כסף, כי עבודה בהתנדבות מעייפת ושוחקת.

זאביקDR

New member
ביום שתתחיל לגבות כסף

מ"ס ההוגעות ירד ל0 כי הישראלים לא משלמים על מה שאפשר לקבל החינם זאביק

על מנת להסיר ספק...

שיהיה ברור ש"הערת השקל הבודד" היתה בגדר אמירה. נקודה. אתר פולגז, הלוח שלו, הפורום שלו וכו´ וכו´ מנוהלים בהתנדבות וללא כוונות רווח ברמת העיקרון. כך הצהרנו בתחילת הדרך ועד כה גם עמדנו בכך כולל בפעילויות שעלו כסף. לא היה לנו ספק מהיום הראשון שהפעילות שלנו היא פעילות בתחום שהינו "נישה" בארצנו הכורעת לעייפה מעודף מודעות, מעורבות ופעילות מוטורית... כל עוד אנחנו נהנים ומסוגלים להמשיך בהרצת העניין - כך יהיה. ח.
מבהיר דברים

למעלה