דירוג שירים...

NiKi†a

New member
../images/Emo47.gifדירוג שירים...

כי אני אוהבת :) דרגו את השירים מהדיסק Showbiz (לפי מקומות..1 הכי טוב וכך הלאה..), מי שלא מכיר את כל השירים\ אין לו את הדיסק שידרג את כל השירים הוא מכיר מ-Showbiz... ורשימת השירים- Sunburn Muscle Museum Fillip Falling Down Cave Showbiz Unintended Uno Sober Escape Overdue Hate This & I'll Love You דרגו אותם

ramoni

New member
הדירוג שלי:

1.Escape 2.Sunburn 3.Unintended 4.Muscle Museum 5.Falling Down 6.Showbiz 7.Uno 8.Cave 9.Hate This & I'll Love You 10.Sober 11.Overdue 12.Fillip

NiKi†a

New member
שילי

1.Sunburn 2.Showbiz 3.Sober 4.Uno 5.Escape 6.Cave 7.Muscle Museum 8.Overdue 9.Hate This & I'll Love You 10.Falling Down 11.Unintended 12.Fillip

gloria23

New member
שלי:)

1. unintended 2. muscle museum 3.sober 4.fillip 5.sunburn 6.showbiz 7.falling down 8.escape 9.cave 10.overdue 11.uno 12.hate this&i'll love you

Fish in the sea

New member
יאללה...

בדיוק התכוונתי לפני כמה ימים לעבור פה שיר שיר ולתת לו ציון, במקום זה נדרג כמו שביקשת: Hate This & I'll Love Muscle Museum Falling Down (איך, איך לא היה סינגל?) Unintended (כי בכל זאת) Uno Cave (הרביעייה הבאה באותה הליגה מבחינתי) Showbiz Fillip Sunburn ואת Sober ו-Overdue אני לא אוהב וגם אף פעם לא זוכר מי הולך איך. טוב, 10 מ-12 זה די טוב...

ramoni

New member
גם אני אוהב את Falling Down

אבל הוא לא נראה לי מתאים לצאת כסינגל מאותה סיבה שescape אוhate this & I'll Love you לא יצאו כסינגלים, הם פשוט לא מתאימים לציבור הרחב אלה רק ל מעריצים עצמם. מצד שני, unintanded הוא השקט היחידי שהם הוציאו, והוא יחסית זכה להצלחה, זה היה אמור לתת לדיגמציה להומיא שירים אחרים כמוהו אבל בסוף הם הוציאו את sunburn בתור סינגל חמישי

למעלה