אתר נומנור עודכן

barzik

New member
../images/Emo47.gif אתר נומנור עודכן ../images/Emo47.gif

והפעם, טריוויה קשה במיוחד שיולי קולטמן (ימרהיל מפורום אורט) הכין. יולי טען שאני אצליח לקבל 60 מקסימום, אני הצלחתי לקבל 70 ובכך שברתי לו את המילה... מעניין כמה תצליחו אתם לקבל (בלי רמאויות!). אני מודה מקרב ליולי על הטריוויה ועל תרומתו הגדולה כחבר בצוות נומנור. אני מזמין את כולכם לשלוח לי חידונים מעניינים - אני צריך אותם! מה עם כל אלו שלא חיברו חידונים? לא בא לכם להופיע בהיכלי הנצח של נומנור כששמותיכם חקוקים בזהב? כמו כן, מראה הדף הראשי השתנה במקצת ודף הגלריה עודכן ושופץ. אני מזמין אתכם אגב לבדוק את דף הקישורים ולראות כמה קישורים מעניינים יש. במיוחד קישור לאתר של יוצר ישראלי שיוצר מוסיקה בהשראת טולקין ושר הטבעות. המוסיקה משובחת ומומלצת (אני ממליץ על Rivendell ועל Hobitton).

גאנדAלף

New member
../images/Emo45.gif

הצורה החדשה, הפחות עמוסה, של הדף הראשי עדיפה בעיני. Náremard&euml כותבים עם á או עם aa.

גאנדAלף

New member
אוי, כמה אתה צפוי...

כמו שאמרתי יותר מפעם: אמור לי מה אתה רוצה שיהיה בדף. מידע כללי באורך עמוד פוליו אחד? סקירה מקיפה של הדקדוק באורך 200 עמודים? מאמר מרתק על ההתפתחות הפונטית החל מהפרוטו-קוונדית? מאמר עוד יותר מרתק על הדיפתונג במפיק בה"א עיצורית דגושה בסוף מילה עם שורש ריבועי?

גאנדAלף

New member
בקשר ל´בחזרה לארץ-התיכונה´:

הן המוסיקה והן עיצוב האתר מקסימים! הבו גודל ל-O (אופיר י.)!

קוכולין

New member
המוסיקה מעולה, אבל רן, מה עם החידון

שאני כתבתי לנומנור על טום בומבדיל? מתי הוא עומד להתפרסם?

barzik

New member
בקרוב, כמובן ../images/Emo45.gif

החידון מעניין ומשובח, אך ישנה מדיניות לפרסם חידון אחד בכל עדכון ויש כמה בתור... אל דאגה, הוא יפורסם!
ובינתיים אתה בהחלט מוזמן לכתוב חידונים נוספים ומעניינים. ועוד משהו, לגדעון: מחלקת המו"פ מצאה פתרון לחידון הבעייתי שלך. אולי תפסיק לריב עם כל מיני אידיוטים ותכתוב לי חידונים נוספים?

Envinyatar

New member
מה דעתך על הבא? ../images/Emo13.gif

חידון על הפרופיל הפסיכולוגי והפסיכו-פתולוגי של משמיצי טולקין? וביתר רצינות: לאחרונה לא הייתי פעיל במיוחד בפורום, משום שלאחר בחינות הלשכה התחלתי לעבוד במקצוע כ"עוזר משפטי", ולא היה לי יותר מדי זמן פנוי (אפילו פרק של שלהבת הגבירה מזמן לא יצא לי לכתוב). אבל אני אשתדל למצוא זמן ורעיון ולכתוב לך חידון חדש בקרוב. בברכה, Envinyatar

Y. Welis

New member
אני מתפלא מניין היתה לך הסבלנות

להתווכח איתם במעוזם, בפורומי ´וואלה´.. אין בזה תוחלת. לא תוכל לשכנע את מי שמסרב לקבל דעה אחרת.

barzik

New member
בטח שאפשר לשכנע!

אני יכול לשכנע גם את השטניסט המושבע ביותר לקבל את כתבי טולקין כאורים ותומים. אני יכול לשכנע אפילו את הדביל הזה פה, מהפתיל ליד, שכל מה שהוא אומר זה שטויות במיץ. הכל תלוי בגודל המקל בו אני מחזיק.

mormegil

New member
עם מקל מספיק גדול אפשר לשכנע

את ברנדה פטרידג´ ששל סם לא זוהר.

barzik

New member
ברנדה פטרידג´

צריכה בדחיפות משהו גדול, אבל לא מקל... והמבין יבין

למעלה