אתר נומנור עודכן

barzik

New member
../images/Emo47.gif אתר נומנור עודכן ../images/Emo47.gif

והפעם בעדכון, עץ משפחה מרהיב של ביתו של פינווה, בית האצולה השליט של הנולדור. באמצעות העץ ניתן לראות את התפלגות וקרבת הצאצאים המפורסמים של פינווה: פאנור, קלברימבור וגאלאדריאל אהובת הפורום. העץ הוא אינטראקטיבי וכל לחיצה על אחד מהשמות המופיעים בו תביא אותך לערך המתאים באנציקלופדיה העברית של ארדה. אני רוצה להודות מקרב לב לאביתר (Sארומאן מהפורום) על כך שעיצב והכין את העץ. להזכירכם, אתר ´נומנור´ תמיד זקוק לעזרה נוספת: בין אם בתרגום מאמרים, עיצוב גראפי או כתיבת חידוני טריוויה מעניינים. ועוד משהו, מישהו שם לב לפרסומת המעצבנת הזו שיש בתחתית המסך?!? נורא נורא מעצבן!
אני חייב לומר בצער שהדבר הזה שצורח לי בתוך העיניים יכריח אותי לבקר פחות בפורום זה. אני חושב שהפרסומות זו אחת מההמצאות הכי שפלות של האורקים!

Nifredil

New member
יפה מאוד... ../images/Emo41.gif

תודה רבה על התרגום הלבניתי של השמות (אינדיס, למשל). בקשר לפרסומת, גם אותי היא מאוד מעצבנת. לחשוב שאתמול לא הצלחתי לסגור אותה!!!

התעתיק (לא התרגום) דווקא...

למעט השמות "אינדיס" ו"אידריל", התעתיק הוא דווקא על-פי נוסח לוטם - ללא אימות-קריאה מרובות, ו"קלברימבור" במקום "צלברימבור". אבל זה לא מאד משנה, העיקר שזה ברור ואסתטי. מה שכן, רן, כדאי לציין שהעץ הזה מועתק מן "הסילמריליון" בעברית, עמ´ 277... עם שינויים קלים מאד. (שני השמות שלעיל הם כמעט השוני היחיד). אז כל הכבוד לאביתר על ההשקעה, אבל מותר לציין גם את המקור.

פרמיר

New member
אני הייתי מציע להוסיף

את אניירה ונרדנל, הנשים של פינגולפין ופאנור, וגם את קלבריאן בתה של גלדריאל.

barzik

New member
מה קשור לאקספלורר?

יש לי את 6.0 עם כל הפאצ´ים בעולם, ועדיין זה בלתי נסבל....
מלמטה הבאנר המעצבן נורא של סלקום, שברזולוציה של המסך שלי אני חייב ללחוץ F11 בכל פעם שאני רוצה להוריד אותו, משמאל קופץ לו באנר של ´נט-סל´ ומלמעלה יש באנר אחר שמרעיש... ואני רק באתי לדבר על טולקין!!!
אני מבין ש´תפוז´ צריכים להתפרנס, אבל יש כבר גבול לכל תעלול, נמאס לי כבר מהפרסומות האלו שממש דוחפים לך לתוך הגרון! די! לא רוצה לקנות! מזל שב´אורט´ אין פרסומות.

Y. Welis

New member
אצלי ברזולוציה של 800X600 יש רק

באנר אחד (סלקום מלמטה), ובלי סאונד. מה שכן עכשיו הוא נכנס לכל מקום גם אחרי שמסלקים אותו. אני ממליץ על תוכנת סינון פרסומות (בכלל לגלישה נוחה ומהירה)כמו Ad Muncher מכאן.

למעלה