אנו מכריזים בזאת

../images/Emo47.gifאנו מכריזים בזאת../images/Emo88.gif

לאור שלל האירועים שפקדו לאחרונה את המדינה - הוחלט בזאת על הקמת מדינה משינאית עצמאית. אין בה כדי לסתור/להחליף את המדינה בה אנחנו חיים ואין לה כוונות כאלה כלל ועיקר, פשוט קצת פאן אף פעם לא הזיק לאף אחד.
במדינה משינאית - מי היה מאייש לדעתכם את התפקידים הבכירים? תהיו יצירתיים ותרשו לעצמכם גם להמציא תפקידים. המועמדים לתפקידים: חברי הלהקה והדמויות מהשירים.

ייייייאאאאאייי

איזו דרך נפלאה להתחמק ממלמוד למבחן בפסיכופתלוגיה מחר אז כמובן בחוסר מקוריות יובל יהיה הנשיא (כשיבוא לו) אני כמובן מוכנה לתפקד בתפקיד א' או ע' או מה שזה לא יהיה . דני יהיה שר החוץ- אין צורך בהסברים יוסף יוסף האיום יהיה כמובן שר התחבורה, הוא פשוט נסע הרבה. שרה שכנתנו היקרה תהיה ראש הממשלה כי היא מסוגלת לעשות מה שאף גבר לא עשה לפניה אלברט הקברן יקבל את תפקיד שר הבטחון- כי מימלא אנחנו שקועים בבוץ ד"ר קליני יהיה רופאו האישי של השר לעיניני תרבות - שלומי ברכה (הרי מי יותר ראוי להיות שר התרבות מאשר זה שמדיח ילדים קטנים להקליד הארד קור בגוגל ולראות איזה תמונות נמצאות) סוזי (בלי היד) יכולה לשמש כמצביעה ראשית וכך ימנעו ההצבעות הכפולות בכנסת.

שלמונזה

New member
אז למה לי פוליטיקה עכשיו../images/Emo35.gif../images/Emo168.gif

אז הנה צוות המדינה שלי ושל אסף, עבדנו על זה הרבה: ראש ממשלה
אבנר חודורוב - הקול המחליט בלהקה ממלא מקום ראש הממשלה שלומי ברכה, הסגן
הנשיא
יובל בנאי, כי גם הוא רוצה שיהיה לו זמן לבחורות צעירות שרוצות לעשות סטאז. מה גם שהדורבנים כבר ניבאו: "הידעת יובל בנאי יהיה הנשיא, כשיבוא לו" שר החקלאות
מייקל בנסון - גר במושב עוסק בחקלאות שר המשפטים
שלומי ברכה - עם משפט כמו שיקרתי כשאמרתי כשהכל כל כך נפלא - נראה שהוא מומחה במשפטים
שר לענייני אסטרטגיה
אבנר חודורוב - אין צורך להרחיב שר לבטחון פנים
איגי דיין - התיפוף הופך אותו לדמות סמכותית שרת התקשורת
רונית ארבל - יחצנית הלהקה שר העבודה והרווחה
מורדי - פועל בנמל והוא ידאג לזכויות של החברים שלו שר החוץ
רני - ייצג אותנו בפריז יותר טוב מיואב טוקר שר התעשייה המסחר והתעסוקה
דני - יש לו נסיון רב ביבוא ויצוא שרת התחבורה והבטיחות בדרכים
החברה בהרצליה – בכל זאת היה לה אוטוביאנקי אברט לבנה שר הביטחון
בלש דיטקטיב שר לענייני גמלאים
אלברט הקברן, הוא יסדר להם אחלה מגורים השרה לקליטת עלייה
אנה - תעזור לקלוט את כל העולים שמחפשים... שרת התשתיות הלאומיות
- גברת שרה השכנה, היא צריכה מקומות חדשים להחביא את הגופות. שר הבריאות
ד"ר קליני שר הפנים
סשה השען - יהיה אחראי על המעבר לשעון קיץ-חורף שר האוצר
שוקי וייס - יהיה אחראי על אוצר המדינה שר התיירות
קאנטרי ג'ו - הרבה לטייל on the road שר להגנת הסביבה
פחי שואו - כי מישהו צריך לבטל את הרעש המטאלי שרת הבינוי והשיכון
שלומית - אומנם התחילה עם הסוכה אבל עוד תגיע רחוק שר החינוך ותרבות
ג'וני האדום - יודע לערוך מסיבות כמו שצריך
, אירוע תרבותי שר המדע והספורט
כרים עבדול ג'באר שר הדתות
הוד דיין – קיבלת ניסיון מלהקת המדרגות שרה בלי תיק
סוזי בלי היד - אם אין לה יד אין לה ממילא איפה לשים את התיק... ראש המוסד יוסף - הסוכן הכפול בשירות הוד מלכותה אפס אפס שבע... אופס יוסף יוסף האיום
מעתה יענה רק לשם י'. וכמובן נשנה את שם המדינה לעין משינה וכולם יהיו מרוצים.

אז מה עוד נשאר לי לומר?

עם מדינה כזאת בה אפשר להיות פקידה בבית הנשיא כשיובל הנשיא אי אפשר לומר לא... מעולה. אחלה רעיונות אני צחקתי, בעיקר מאלברט הקברן
מדני, באמת אחלה ג'וב בשבילו וכמובן השרה לעיניני קליטה- אנה! גדול! אני אהבתי, איפה ניגשים לבקשת אזרחות? סשה דובר עברית?

1Reebok

New member
אתה לא יכול לקבל אזרחות.

מצטערים. תצטרך לחזור ברכבת לילה לקהיר.

אמממ

בגישה שלך בטוח אני לא אקבל כיוון שאני בחורה ולא בחור (הייתי חושבת שההודעות על רצוני להיות פקידתנו של כבוד הנשיא בנאי יעידו על כך אבל כנראה טעיתי). בכל מקרה, עקב כך שעברתי שוב על רשימת התפקידים ושמך לא כלול ברשימה אני יכולה לומר בבטחה שלך אין מילה בנושא אזרחותי החדשה. אז יום טוב:)

שלמונזה

New member
לי מותר לשלול את הבקשה שלך?../images/Emo168.gif

נו באמת....
אגב אני רוצה למנות גם ליו"ר הכנסת את אורלי זילברשץ בנאי, ככה במקרה שהנשיא יחליט להתחרע עליה זה יהיה חוקי למדי, וגם היא תוכל להחליף אותו בשעת הצורך נו אנשים תוסיפו עוד תפקידים, בתפקידים שהצענו אנשים אחרים, משהו? המנון למדינה? שיתוף פעולה? [חוץ מהכנסה קולקטיבית של חברי להקת אתפיכס לכלא]

לך ברור שמותר

ואני מתנגדת לרעיון יו"ר הכנסת !!!!!!!!!! מה זה השטויות האלו?? נשיא הולך עם פקידה לא עם אישתו! סתם, טוב נו, שיהיה, אורלי יו"ר הכנסת..

1Reebok

New member
הויש, סליחה! ../images/Emo13.gif

עשיתי ממך קאנטרי ג'ו הפוך

1Reebok

New member
אתניקס יהיו בכלא ../images/Emo8.gif

והמליאה תהיה בקיסריה..ויותר לא יהיו ראשי עיר, יהיו רק "מפלצות הקהילה". ים המלח והסביבה ייקראו "אגמי המאדים", וכל הצבעה של אי-אמון בכנסת תשקל בערוץ 24, ככה שלא צריך לדאוג

pinky365

New member
אחחח אסף...

ידעתי שיום יבוא והיצר הדיקטטורי ישתלט עליך ותחליט להקים מדינה...
וול, אני יודעת שאמרת 'חברי הלהקה והדמויות מהשירים' אבל אין לי כח לחשוב על זה ולמען האמת גם לא שמעתי משינה כבר מלא זמן בקיצור, אם יורשה לי להתפרץ ככה (ויורשה לי, למרות שאני כבר לא ממש פה) זה די ברור שאתה צריך לעמוד בראש מדינה פסיכית שכזו, אם וכשתוקם, ולו כי אני לא פה. אה כן, ובנסון יכול להיות השר לענייני אופנה או משהו. הייל אסף? (ושרשור, בשביל הנוסטלגיה.)

למעלה