newKiticat

New member
../images/Emo46.gif

אוף!!!!!!!!!!!!!!!!! מרגיז!!!!!! חייבת להוציא קיטור אז תסלחו לי!!!! נמאס לי לשמוע מאחותי על הדברים שחברות שלה אומרות לה... אחותי לא שמנה! לעזאזל! אז היא לא בעובי מטאטא וחצי כמו שאר החברות ההזויות שלה- אבל היא גם לא שמנה.... היא מהבודדות האלה שהתמזל מזלן ויש להן גזרה מדהימה!!!!! עם תחת וירכיים ומותנים צרות וציצים!!! אבל היא לא שמנה לעזאזל! פלא שכל העולם הזה מתרדר מרגע לרגע???? אלוהים כמה שזה מחמם אותי!!! (אמרתי לה שפעם הבאה מישהי מהכיתה שלה אומרת לה משהו על הירכיים/תחת- אז שתגיד להם שהיא לפחות נראה כמו אישה אמיתית ולא כמו ילד בן 13...)

אל תתרגזי

כ"כ הרבה אנשים מתרכזים רק במראה החיצוני ולא מבינים אפילו את הנזק שהם עושים עם כל ההערות שהם זורקים. פשוט תתמכי באחותך שלא תקשיב לכל ההערות האלה של בני כיתתה. שתבליג וגם את אל תתרגזי, אי אפשר לשנות את כל העולם. מחנכים ככה היום את הילדים, להסתכל ולהעיר על המראה החיצוני. תהיו חזקות ותשמרו אחת על השניה.

newKiticat

New member
זה פשוט מרגיז

כי אחותי יפיפיה.... ונמאס לי לשמוע מאחת החברות האנורקטיות שלה שלאחותי יש ירכיים גדולות. לעזאזל העולם הזה מטומטם.

אני כ"כ מבינה אותך

וכ"כ מצדיקה אותך, אבל לצערי ככה מחנכים היום בתקשורת ובעולם הבידור, רק לרזון ולחולי ולא מבינים את הטעות הגדולה והנזק הרב שגורמים כאן לנערות. תשמרי על אחותך שלא תיפול.

למעלה