מותר לי

New member
../images/Emo46.gif

"ככה תבדקי את הבני דודים, לא אותי!" אחלה פתיחה לבוקר סגרירי... מעצבנים אותי האנשים האלו ש: 1. אומרים לי איך אני צריכה לבדוק אותם 2. מביאים נימוקים להחלטה הנ"ל 3. מתווכחים איתי למה אני לא שומעת בקולם!! אז בפעם הראשונה התווכחתי עם אדם כזה בסביבות החצי שעה בפעם השניה זה ירד ל-5 דקות (בסיגנון "אם זה לא מוצא חן בעיניך אתה מוזמן לעוף הביתה!", והצפת דיווחים לכל האחראים עלי) בפעם השלישית... פשוט... הפסקתי לעבוד, שילבתי ידיים, נעמדתי מולו בצורה מתריסה, תקעתי בו מבט של 'מי אתה בכלל' וסיננתי לעברו: "אני אבדוק אותך איך שבא לי ואתה לא תגיד לי מה לעשות!" זה עזר!
גם לכם יש את הטיפוסים ה"צהובים" שיודעים הכל יותר מכולם?

נו מה את חושבת?

אני הייתי איש ביטחון 20 שנה אני סגן אלוף בצבא אני עובד בשירות לקוחות אני עשיתי את העבודה שלך ועוד ועוד זה לא נגמר...

מותר לי

New member
בעעע...

אצלינו לא צריך להיות "איש ביטחון 200 שנה בצה"ל"... אצלינו מספיק לו להגיד "אני לא ערבי! אני יהודי!" ו-הופ! הוא צהוב! והעובדה שהוא היה מש"ק ממטרות והשתחרר בדרגת תת טוראי לא מונעת ממנו להרים את האף עד הגגון של הסככת בידוק
אני החלטתי: לבא בתור עומדות שתי אפשרויות: 1. לעוף הביתה קיבינימט ושיחפש את החברים שלו 2. לעשות לו בדיקה כל כך יסודית שבפעם הבאה הוא יעדיף לא לפתוח את הפה
או כמו שאמר אחד העובדים אצלינו: "רק לך הם עושים את זה כי את בת" הם עוד ירגישו על הבשר שלהם מה זה "בת"!!!
(בינתיים יש בעבודה כמה אחרים שמציקים לי, למדתי להיות אלימה כלפיהם
)

אני לא מתרגשת מהם

מבחינתי שיהיו הרמטכל, יש נוהל אני עובדת לפיו, לא מתאים להם? שלא יטוסו, הם בכיף יכולים לשחות...

babylon_a1

New member
למותר לי ככה נראה הצד השני ../images/Emo13.gif

האם ארזת לבד? - - - - - - - - - - - - - - - כן נודניק, ארזתי לבד! בטח, אני ילד גדול! האמת שנעזרתי באיש אל קעידה. שמעתי שהם נורא טובים בקיפולים נחש... אני מעדיף שתפנה אלי בגוף שלישי לא, הארנב הבלתי נראה שלי עזר לי. תגיד שלום לשרגא! וזה מעניין אותך כי... לא, אמאש’ך עזרה לי אם לזה אתה קורא אריזה אתה לא מתבייש לשאול יהודי כאלה שאלות? האם מישהו העביר לך משהו במזוודה? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - רק קצת גראס, אחי מה בתאום אתה מתכוון לחפץ הזה שמתקתק? אבל האיש ביקש נורא יפה נביילה, רד ממני! נראה לך? התינוק ששמנו בה תופס את כל המקום אני מבקש מאדוני להפסיק עם השאלות האלה. אדוני, להפסיק עם השאלות מיד! ממש לא. זאת בכלל לא המזוודה שלי טוב עזוב אותי, אני לא טס! האם המזוודה הייתה איתך כל הזמן? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - כן, גם ברגעים הכי קשים לא, כשהייתי קטן הייתה לי מזוודה אחרת כן, היא מפחדת לטוס לבד כן, אפילו התקלחתי איתה כן, אנחנו נשואים כן, היא כזאת קרציה כן, ואני אוהב אותה! אוקיי, תפסת אותי - לפני שיצאנו לשדה תעופה, נכנסתי להשתין בשירותים והשארתי אותה לבד. אבל זה היה לדקה. נשבע! אתה משוגע? עם כל החומר נפץ שיש בתוכה??? האם יש לך כלי נשק או חפץ כלשהו שנראה כמו כלי נשק? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - איך נראה כלי נשק? כן, והוא שמח לראות אותך חמוד... העוזי הזה נחשב? הבקבוק שמפו הזה נחשב? מברשת שיניים זה נחשב? מסרק זה נחשב? אלבום של צביקה פיק זה נחשב? הוויברטור הזה נחשב?

מותר לי

New member
ככה נראה

הפרצוף של הישראלי המכוער... או כמו שהסברתי היום למישהו: אני חייבת לשאול והוא חייב לענות! (-יש לך נשק? -למה? -כן או לא? -לא, אבל למה את חושבת שיש לי? -אני לא חושבת כלום, אני שואלת ואתה עונה! [וכמובן הכל עם חיוך ובנחת]) שואלים אותך שאלה? תענה לעניין וסלמאתק! בשביל מה להתחכם? כדי שמישהו יקח את ההתחכמות שלך ברצינות ויעכב אותך? תאמין לי, אנחנו לא עד כדי כך משועממים בשביל לשאול שאלות חסרות תכלית וכבר היו דברים מעולם שאסונות נמנעו בגלל השאלות האלו שלך נראות כל כך שטוטיות ומובנות מאליהן... וזה שאתה ישראלי/ יהודי/ דיפלומט/ ניוטון/ איינשטיין/ מדונה/ שאקירה/ הנכד של מלכת אנגליה/ החתול של ביל קלינטון/ סוקרטס/ מוסוליני/ גנדי/ אדם הראשון/ אדם האחרון/ הקב"ט של המוקעטה/ הרב של עזה/ הרמטכ"ל של דנמרק/ הסגן שלו בפולין/ (נגמרו הרעיונות...) זה לא אומר שעכשיו אפשר לכבודך לשבור את הנהלים!! (סליחה שאני עצבנית עכשיו, לפני שעה וחצי הוציאו אותי מדעתי בעבודה...)

מותר לי

New member
מה זה משנה

אם זה מעבר גבול אווירי או יבשתי? השאלה חייבת להשאל ולהענות!

amazone

New member
כי שם זה אחרת

הם לא בדיוק גובלים במדינות עוינות ובחלקה הגדול אפילו לא מגודרת ולרוב המעקבים על המעברים היבשתיים אלקטרונים כדי למנוע הברחות סמים וגם בגלל התנאים הקשים בגבול הם גובלים בקנדה בצפון [בקשר מאוד ידידותי ונחמד] ובמכסיקו בדרום [מדינת עולם שלישי - מכסיקנים בורחים ללא ויזה לארה"ב והברחות סמים ועד לאחרונה לא היה קיים הסכם הסגרה ביניהם ולכן עבריינים היו בורחים דרך היבשה למכסיקו ולמדינות דר' אמריקה]

מותר לי

New member
לא הבנת אותי...

בואי נתחיל מהעובדה שאין מעבר מישראל למדינות עוינות. המדינות העוינות שלנו הן סוריה ולבנון. ירדן ומצרים לא עוינות אותנו גם אם הן לא הכי ידידותיות בעולם... אני מנועה מלפרט לך יותר מזה, רק אומרת: אין קשר בין היחסים בין המדינות לשאלות של הנשק והאריזות וכו'. אם יש מדינה בעולם שהחליטה שהשאלה על הנשק מיותרת- שיבושם לה, זה עדיין לא אומר כלום על יחסיה עם המדינות השכנות... אוויר, יבשה, ים, כל מדינה עם הכללים שלה, באמת שאין טעם להשוות

amazone

New member
בואי נתחיל מזה

שדווקא יש מעבר בין מדינות עויינות לישראל אבל זה לא המקום להיכנס לזה

למעלה