• פותח הנושא בר
  • פורסם בתאריך

בר

New member
../images/Emo46.gif

למה נהגי פרטיות אוהבים להיכנס אל מתחת לגלגלי משאיות למה ? כן ידוע שמשאית היא רכב איטי וזה מעצבן להיתקל באחת כזו על הכביש במיוחד בעלייה.אבל למה לעקוף בצורה מסוכנת ביותר ולהיכנס אל מתחת לגלגלים שלה ? זה פשוט נוראי ביותר ואחר כך באים ומאשימים ומעלים כל מיני דעות קדומות על נהגי משאיות שהם לא נוהגים היטב. נהגי הפרטיות טועים על הכביש ונהגי המשאיות אשמים בבעיות של הפרטיות. בעעעעעע...

be_roo

New member
בעיקר חוסר ידע

מי שנוהג בפרייבט לא מכיר את החסרונות והקשיים של נהגי משאיות או רוכבי אופנועים. זה עובד גם להפך, רוכבים רבים למשל לא מכירים את בעיות שדה הראיה של נהגים ה"פחנועים". פעם ניסו לעשות קמפיין לתיקון מסוים של המצב, "חפש את האיש עם הקסדה". זה לא עבד, רוב הנהגים שאני דיברתי איתם זרקו את האחריות חזרה על הרוכבים. ככה זה בארץ, אף אחד לא חושב איך הוא יכול לטרום לשינוי המצב, קל יותר להאשים את האחר. נהג פרייבט שעוקף משאית ונכנס לפני האף שלה רק כדי לבלום לפני הרמזור האדום, לא חושב לרגע שהוא מקצר את מרחק הבלימה שלה ולא בטוח שהיא תעצור לפני שתעלה עליו.....

בר

New member
אוי השורה האחרונה שלך כמה שזה מוכר.

כאשר נהגתי במשאית,זה תמיד היה קורה לי. היו עוקפים אותי ולו רק בכדי להיות ראשונים ברמזור ואז אני הייתי מתחיל להשתגע עם המהלכים בכדי לעצור לפני שאני עולה על הרכב. ככה למדתי לעצור ע"י שימוש בגיר ההילוכים ולא ע"י ברקס ואלוהים יודע כמה פעמים הייתי קרוב בכדי לרסק רכב שעקף אותי ככה. קרה לי פעם גם,שמישהו עקף אותי ע"י שימוש בנתיב האצה שהיה משמאלי ולקראת סוף הנתיב,ממש אבל ממש,פחות משנייה זה מה שהציל אותו מריסוק מוחלט בידי הפרונט שלי. זה מפחיד נורא לראות דברים כאלה. מפחיד נורא לחשוב שאתה בתור רכב אימים,ענק,עלול לדרוס פחונית שכזו. אבל אותם נהגים לא מבינים את נהגי המשאיות.

be_roo

New member
הרוב פשוט לא מודעים

רוב האנשים מעולם לא נהגו במשאית או אפילו על רכב מסחרי נושא מטען. הם בכלל לא מכירים את הקשיים שאתה מתנסה בהם, הם מניחים שמשאית זה רכב איטי שמאיץ לאט וזהו, ובכלל לא משליכים זאת גם על עניין התאוטה והבלימה. בדיוק כמו שהם לא מבינים שבגשם צריך לשמור מרחק נוסף מרוכבי אופנועים שמתקשים בבלימות ופניות ומאיטים בהן מאוד, או שהם לא זוכרים שרוכב אופניים בתחילת נסיעה מתקשה לשמור על קו ישר ורצוי לתת לו מרווח לפתח מהירות במטרים הראשונים. וכמו שאמרתי זה עובד בכל הכיוונים, סובלנות והבנת הצד האחר מעולם לא היו הצד החזק של נהגי ישראל.

mickey123

New member
מקצוע

אני מאוד מעריך נהגי משאיות לא רק שזה תיד הרשים אותי לראות משאיות בכביש הערבה או בכלל תמיד הבעתי הערכה לנהגי משאיות כי אני רואה בכבישים כמה חישוב צריך לנווט את המפלצת הזו שלא נדבר על השעות העייפות הרחק מהמשפחה אבל רציתי לאמר סה"כ שבעניין זמן התגובה וזמן העצירה אתם אנשי מקצוע ואמורים להבין נהגי פרייבט כילדים קטנים שלא מבינים מה זה מנגנון משאית ופשוט לנהוג לאט יותר ככה זה אין מה לעשות קצת קשה לשנות את העובדה אבל אתם יכולים לשנות ולמנוע טעויות מטומטמות של נהגים שלא חושבים! בהצלחה בכבישים אתם אחלה וכייף להיות שותף שלכם על הכביש (למקצועיים שבניכם)

ddhhkkhh77

New member
אוי כמה שאתה צודק.

כי אצלנו לא מלמדים להישתמש בכביש אלא לעבור טסט במינימום שיעורים. אין אצלנו תרבות של ....בבקשה קודם אני, לדעתי כל נהג רכב פרטי חייב לעבור סימולציה או נסיעה ברכב כבד ועמוס ולהבין את המשמעות כאשר הוא לוקח סיכון בחיתוך רכב כבד. בר, כמה פעמים נהג מונית הנחשב ל"נהג מיקצועי", חתך אותך או בלם לפתע ואתה מפעיל את כל מה שיש לך על מנת לא "לגהץ" אותו? תרבות וחינוך לא קונים בשום חנות , חבל. סעו בזהירות החורף מגיע והכביש רטוב.

למעלה