daveScorpions

New member
../images/Emo46.gif

זה שפרשתי מניהול לא אומר שאתם צריכים להפסיק לדבר
אוקיי אז ככה (רעיון לשרשור נחמד) כאמור לפני כמה חודשים פרסמנו כאן בלעדית שכנסיית השכל פועלים על אלבום חדש תחת הקונספט של ביצוע של שיריהם בהופעות עם אמנים שונים. רציתי לשאול מה דעתכם על הנושא ואיזה שירים הייתם רוצים שיופיעו בדיסק ולמה

jinjer trip

New member
אין דבר יותר טוב מ..

הופעה של הכנסייה עם אלג'יר! זה באמת יכול להיות מושלם

ת'אמת הרבה אנשים

רואים בכנסייה ובאל'יר להקות דומות (רק בגלל שהקול של יורם והקול של אביב קצת מוזר ). ואני יודעת שהייתה הופעה שאלג'ר התארחו אצל הכנסיה (מענין איך היה) אני הייתי רוצה טבריה של מיכה שיטרית דם על הים של אלג'יר ואם אפשר גם ברי אז לשמוע את יורם חזן עושה את עיר של קיץ או נגיעות..

daveScorpions

New member
חחחח מדובר בדיסק של הכנסייה עם

שירים של הכנסייה לא ביצועים של הכנסייה לשירים של זמרים אחרים

אז שיעשו דיסק

של כנסיית השכל מבצעים שירים של אומנים אחרים..
הייתי רוצה לשמוע את אביב שר את "כמו במקרה" ברי שר את דברים בלחש (יכול להיות טוב עם הקול שלו) מיכה ישיר את אגדה מוזרה או את הלילות

jinjer trip

New member
כן גם אני שמעתי את זה

שאנשים אומרים שיש הרבה דימיון. אבל אני אישית לא חושבת ככה.. בכלל לא אפילו!! בכל מקרה.. הייתי רוצה שאביב גדג' ישיר את "let love in" עם יורם מה אתם אומרים? :)

daveScorpions

New member
אנשים אומרים שאלג'יר וכנסיית השכל

"דומים" בעיקר מסיבה אחת שמדובר אחרי הכל באותו סגנון מוזיקה רוק אתני... אבל זה שמדובר באותו סגנון מוזיקה (שלא מתאפיין בכל השירים, מן הסתם) לא אומר שלהקות דומות הקול של אביב מיוחד והקול של יורם מיוחד בזה אין שאלה אבל אין בניהם דמיון בכלל

../images/Emo6.gif

אני הייתי רוצה את השיר let love in עם ברי
חייבת לשמוע איך הוא שר את זהה

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| מסכימה P:

שישירו מה שבא להם עם מי שבא להם P: אבל זהבה בן זה איכסע :S

cowgirl Ms

New member
תפוז מכוער!!../images/Emo80.gif

מה שבאתי להגיד כשתפוז קטע אותי בברוטליות- הייתי רוצה לשמוע את הכנסייה שרים עם אביב גפן ועם ברי סחרוף... שניהם אמנים מיוחדים עם סגנון מיוחד שלדעתי יתאים לסגנון של יורם...

למעלה