Night Light

New member
../images/Emo46.gif

אם יש משהו שאני שונאת יותר מזה ששמים לי ברז, זה שמיתממים ומעמידים פנים שלא קרה כלום ולא שמו לי ברז ולא דפקו לי תוכניות. זה לא קשור לחמותי, אבל הייתי חייבת לשחרר קיטור.
 
בבקשה, פרטי....

זה פורום קיטורים כללי. (מקווה שאת לא מתכוונת לאתמול בערב)
 

Night Light

New member
לא, ממש ממש לא על אתמול

אלא על חבר שכל פעם מחדש מציע להפגש, אומר שיודיע לי "בערב", נשאיר אותי לחכות עד מאוחר, דופק ברז בנון שאלאנטיות, וממשיך להתנהג כאילו כלום. ואם אני כן מעירה לו על זה, הוא מגיב ב"אבל אמרתי שאני אודיע לך בערב". אני צריכה תכנונים מראש, והערתי לו על זה. ילדים, בעל, להתלבש לפני שאני יוצאת? אני רוצה שעת יעד מראש, שאני אתכנן את היום שלי בהתאם. הוא טיפוס של מעכשיו לעכשיו. (האמת שהפעם פשוט התלווה לזה משהו נוסף שפגע בי, אבל זה כבר באמת לא לכאן)
 
אז אל תשארי ערה עד מאוחר בערב

וכן תתכנני לך תוכניות... אם הוא נכנס אליהן מה טוב...אם לא אז לא... את לא יכולה לתכנן את היום שלך על פי אדם אחד שמתעתע בך.
 
למעלה