טאKילה

New member
יו למה לריב???../images/Emo12.gif

קבלי אותך כמו שאת וזה בסדר, נכון שתגובות הן נושא לדיון,כל עוד זה לא חורג לקווים אישיים. אני חושבת שכולם גדולים ,כל אחד עושה מה שרצה לעשות כשיהיה גדול/ה. הכי נכון לכבד כל אחד ואחת מה שבחר לעצמו,אף אדם לא יכול לשפוט חבר, אף אדם לא יודע מה נעשה בבית אחר,כמו שאומרים למטבע שני פנים... אז למה לריב,למה לבעוט? שיהיה יום קסום לכולם....

טאKילה

New member
בובה למה לריב בכלל..../images/Emo12.gif

קבלי אותך כמו שאת וזה בסדר, נכון שתגובות הן נושא לדיון,כל עוד זה לא חורג לקווים אישיים. אני חושבת שכולם גדולים ,כל אחד עושה מה שרצה לעשות כשיהיה גדול/ה. הכי נכון לכבד כל אחד ואחת מה שבחר לעצמו,אף אדם לא יכול לשפוט חבר, אף אדם לא יודע מה נעשה בבית אחר,כמו שאומרים למטבע שני פנים... אז למה לריב,למה לבעוט? שיהיה יום קסום לכולם....

טאקייייייי ../images/Emo24.gif

אני תמיד שלמה עם דעותיי מה שאני טוענת שחבל שהתגובות הגיעו דרך תיבת המסרים שלי ועוד באיומים...לא לשוחח יותר על נושא זה לאן הגענו?.....לסתום פיות?...אההה זה שייך לארץ אחרת. כשמקבלים תגובות גם אם הם שונות משלי אני מקבלת אותן בכייף אבל עד איומים..... רבאאאק עוד לא למדו שעל מרוקאית לא מאיימים?....חחחחח בואי נשמה קבלי ממני
וגם
את רואה...אני רגועה טוב זאת לא חוכמה לקחתי

מישהו אמר

שההגנה הכי טובה היא התקפה. כשנמצאים בעמדה חלשה אז תוקפים... קחי את דעותייך והאמיני בהם אבל לא שווה להתרגז... תחייכי!

קליאו מתוקה../images/Emo24.gif

אני מסכימה איתך כל מילה שלך נכונה. אני כל היום מחייכת בלי הפסקה שההתקפות האלו...יהיו הצרות בחיים שלנו! יום טופפפפפפפפפפפ

חנוש... התעוררתי ו../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

תגידי למה את מתיחסת לאנשים שהטבע לא הטיב עימם?! את יודעת שיש כאלה שמוצאים את הקיטור שלהם פה מכיוון שהמצפון שלהם עובד שעות נוספות והם לא יודעים איך בכלל לאכול את הבגידות שלהם.. לכן לכאלה לא שווה יריקה או יחס בכלל... שנית לגבי שעשועים במקלחת בדרך כלל נהוג שהגברים הם המתעשעים עם נקה שבע במיוחד אילו שיושבים כל יום בשעה שלוש מול תמונות ומתחרמנים, אצלהם הנקה שבע והחרסינה עובדים שעות נוספות! בכל מקרה נשמה אני חושבת כמוך בדיוק ושום אהלן מותק לא צריך בכלל לעצבן אותך ובטח לא המסרים התת רמה האלה של האנשים המוגי לב חסרי המצפון!!! שילכו כל הרעים כפרות עליך!!

../images/Emo12.gifדרדוססססס../images/Emo24.gif

וואלה ככה את מתעוררת?...
רבאאאאק מילים כדורבנות תרגעי נשמה.....כפי שאת מכירה אותי קשה להוציא אותי משלוותי.... בדרך כלל אני זאת שמוציאה אנשים משלוותם. אבל כל מה שקשור בסקס ותאוות בשרים את יודעת שאני
ואצלי ערך המשפחה הילדים והבעל הם מעל לכל. דרדוססססססס

שייכת

New member
חייייייייייייייייייייייייייייינצ´וק

נשיקות לחייייייייייייייייייימייייייייייייייייייייייייייאו תגידי, שמת לב שהזדקנת ביום???? חחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

שייכת חייייייימייייייאו השאיר לי פה
בשבילך תראי איזה נשמה טובה אני........שמרתי לך אותה עטפתי אותה בחום.....השקעתי טיפחתי ועכשיו קבלי אותה חחחחחחחחחחח מי מי הזדקן?........רבאאאאאק אני מרגישה היום יותר צעירה מתמיד חחחחחחחחחח

למעלה