Heavy Thought

New member
../images/Emo46.gif

אני כל כך יכולה לשבור משהו עכשיו להורים שלי יש פגם במוח, כל דבר שהמורים אומרים, הם צודקים, ככה זה איתם. גם אם מורה תבוא ותחטיף לי סטירה סתם ככה,ואני אגיד לה משהו כמו: "מה את נוגעת בי בכלל?!?!?!" אז הם יצדיקו אותה, כי הם יגידו שהתחצפתי נו בטח שאני אתחצף אם מורה תעיף לי סטירה! וואי, כשחושבים על זה, זה דווקא יכול לצאת נורא משעשע
גם אצלכם זה ככה?

maayan15

New member
אצלי ממש לא!

זה הייתרון בלהיות הקטנה מבין 4 ילדים...ההורים שלי כבר למדו...להפך..אם אני רק יגיד שהמורה משקרת אז יאמינו לי...

Heavy Thought

New member
אה לא בעצם אני לא ../images/Emo6.gif

אני השלישית במשפחה... מה קורה לי?!

Pink Punk Girl

New member
../images/Emo3.gif

אני הבכורה ולמרות זאת זה ב-כ-ל-ל לא ככה אצלי !! האמתי .. אין להורים למה ממש "להאמין" למורים או לא כי לא יוצא להם לדבר איתם .. (אני תלמידה טובה
) אבל אפילו אם היה קורה משהו (וכן .. קרה ..) הם היו נשארים לצידי !! אז בזה הם בסוודר ..

*neta*

New member
מזדהה אתכם לחלוטין

אז אמרתי למורה מילה לא יפה שמתחילה באות ז´, אבל היא התחילה!! וכמובן במי אמא תתמוך? בבת שלה מזה 16 שנים, או במורה (לא מורה אפילו סטודנטית מתחזה) שהיא אף פעם לא פגשה ?

*neta*

New member
../images/Emo6.gif

שכחת את אחותך הקטנה (או אח קטן) ?? הלוואי עליי כזאת הדחקה על אחותי הגדולה
תאשימי את השעה

אצלי זה בידיוק להפך... ../images/Emo16.gif

כמובן שלא משתפים אותם בכל הדברים שאנחנו מעוותים את הדברים שהמורים אומרים... "איזה יופי של ירידה פיזית!" (המחנך שלי), אבל הם ממש לא בעד המורים.. יש מורים טובים, יש מורים גרועים, והם יודעים את זה.
ניר

מממממממממ

האמת שאני לא לומד כבר שנתיים וחצי אבל בתקופה שלמדתי לאמא שלי לא איכפת היא תמיד חשבה שמערכת החינוך דפוקה והכל ואבא שלי היה זה שתמיד בצד של המורים אבל בינינו.. מי מקשיב לאבא?

למעלה