• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
../images/Emo46.gif

היום זה היה השיא. הגעתי למרפאה בפרדס חנה איפה ששיבצו אותי והייתה שם כמובן רק אחות אחת ואני. אמרתי לה שאני חדשה ושאני לא יודעת את כל הדברים וכבר זכיתי לפרצוף עקום ממנה. האמת שאני לא מאשימה אותה כי לה אמרו שמביאים עוד אחות ולא אחת שמתלמדת. בקיצור שוב לא הצלחתי לעשות את כל בדיקות הדם ואנשים באו להלונן אליה והיא כמובן באה אלי. הסברתי לה שאני מצטערת אני חדשה ואין לי עוד את כל הנסיון ובסוף יצא שהיא עשתה את כל בדיקות הדם לבד. היא שאלה אותי אם אני יודעת לעשות דברים אחרים ואמרתי לה שלא לבד כי גם כל הציודים אני לא מכירה ובכול מרפאה שמים את זה במקום אחר ואין לי מושג איפה, המכשירים שונים והכל חדש בכל מרפאה ואני כל הזמן צריכה להיסתגל לדברים החדשים רק פה לא היה אף אחד שיסביר לי היום. בשלב מסוים פשוט הרגשתי מחנק בגרון ושעוד שנייה אני פורצת בבכי. אמרתי לה אני מצטערת ויפה שלום ופשוט קמתי והלכתי. אני לא יודעת אם עשיתי את הדבר הנכון לעזוב אבל אני באמת מרגישה שזה לא בשבילי. אני לא עומדת בכול הלחץ הזה, אחיות בקופות החולים השונות מצפות ממני לעבוד כאחות מנוסה, אין מי שבאמת יסביר לי את העבודה וידריך אותי כמו שצריך, כל שני וחמישי מתרתרים אותי לקופות חולים אחרות והגיעו מיים עד נפש. אז זהו החלטתי אני לא נשארת. הבריאות שלי חשובה לי קודם כל ואם אני מרגישה מזה כל כך רע זה לא שווה לי. עכשו רק נשאר לי להודיע לאחראית עלי שאני עוזבת בטח היא תכעס רצח שעזבתי היום ככה באמצע היום בלי להודיע אבל לא איכפת לי. גם ככה אני לא מתכוונת להישאר אז ה היא תעשה תפטר אותי?

שירי יקרה,

נשמע שלא קל בכלל להתחיל לעבוד במקצוע הזה ובמחשבה שניה, התחלת עבודה בכל מקצוע שהוא, קשה ולא פשוטה בכלל. עד שמסתגלים לצורת העבודה, לכלי העבודה, לתנאי המקום, לצוות, זה דורש המון אנרגיה סבלנות וכוחות נפש. יכול להיות שאת צריכה לחפש עבודה בתחום זה, שבחרת בו ולמדת אותו אבל לא באזורי עבודה לחוצים כל כך, כמו קופות החולים (ומי כמונו יודעות עד כמה לחוץ שם...) אלא במקומות שקטים יותר כמו- טיפת חלב, בית אבות, אחות בית ספר, חולה סיעודי שצריך אחות צמודה וכדו'. אולי בדרך זו תוכלי לעבוד במה שלמדת ואהבת (עד ההתנסות הקשה) ולגלות שוב שאת אוהבת את המקצוע ולא סובלת ומקשה על עצמך. מאחלת לך המון הצלחה. על סמך הודעות רבות שלך שקראתי, את נשמעת בחורה שמתמודדת היטב עם אתגרים ויכולה להם, בטוחה שתצליחי! ואגב, בתור אחות את יכולה לעשות לעצמך בדיקות דם? זה היה יכול להיות מגניב אם הייתי יכולה לעשות את הבדיקות בעצמי ולא לרוץ כל חודש לקופה.... כבשה

שירי..

אני חושבת שטוב שקמת והלכת..אבל תחזרי למדת השקעת אז נכון שלא הכל הולך חלק ויש בעיות אבל תבקשי מהאחראית עליך שתשבץ אותך למקומות בהם יש כמה אחיות או מקומות יותר קלים לעבודה כי את לא עומדת בלחץ עד שתתרגלי ותביני את העבודה בשטח.. תדברי איתה כי לפעמיים המנהלות אומרות למה לא דיברת וכאלה. ככה אני נראה.. בהצלחה בכווול מקרה=]

matyc

New member
לא לענין כל הקטע הזה שאת מסתובבת

בחורה חדשה קודם כל צריך להכשיר אותה אחר כך לשלוח לכל מיני מקומות מצאתי בשבילך מודעה היי בנות, אני עובדת במרכז שיקומי-טיפולי לילדים חרשים ולקויי שמיעה בגיל הרך - ברמת אביב לאחד ממעונות היום השיקומיים שלנו דרושה סייעת לימים ד',ה',ו' החל מהשעה 7:30 בבוקר, סה"כ 21 שעות עבודה. רצוי ניסיון קודם. אין צורך בידיעת שפת הסימנים תחילת העבודה - מיידית לפרטים נוספים נא לשלוח קו"ח לפקס : 6993942 - 03 ולציין למעלה "למשרת סייעת במעון". אולי זה יתאים לך בנתים לעבוד כמה ימים

ל3

New member
זהו- זה נגמר../images/Emo4.gif

היתקשרתי בצהריים לאחראית במנהלת הסיעוד של קופת החולים והודעתי לה שאני לא ממשיכה. היא כמובן שאלה אותי למה וספרתי לה את מה שהיה היום במרפאה ובכלל שאני מרגישה שלכל מקום שאני מגיעה אין לאחיות מספיק זמן ללמד אותי ולהסביר לי ואני טובעת עם עצמי. היא כמובן התחילה לקשקש לי שנכנסתי לעבודה בתקופה לחוצה של חיסוני שפעת ואנשים שיוצאים לחופשים ושבאמת כשזורקים אותך למים אז או שאתה שוחה או טובע. אמרתי לה אחרי כל הבלה בלה שלה שאני לא מעוניינת להמשיך והיא ניסתה לשכנע אותי להישאר לפחות לשבוע הזה ושבוע הבא כי הם נתקעו עם הסידור עבודה ואין לה את מי להשים. למה זה צריך לעניין אותי? לתרתר אותי ממרפאה למרפאה זה בסדר וכשבכול מרפאה עושים טובה שמתייחסים אלי? אמרתי לה שלא וכשהיא שאלה למה אמרתי לה שיש לי בעיה רפואית שהיא פעילה כרגע ואני לא כל כך יכולה לתפקד ובאמת שלא שקרתי כי אני על הפנים עם הפרקים בקושי מתפקדת ותשמעו קטע פה היה משהו שהפיל אותי לגמרי................................................... אתם מוכנים?............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. היא אומרת לי איך לא אמרת לי בראיון עבודה שיש לך לופוס? זה נקרא לשקר ולהסתיר מידע. הייתי בשוק. מאיפה היא יודעת שיש לי לופוס ועוד היא אמרה שהיא יודעת שאני לא מאוזנת עכשו מבחינת המחלה. אין לי מושג מאיפה האינפורמציה הזו שלה אני הייתי בהלם. אמרתי לה שלא אמרתי כלום בראיון עבודה כי היא לא שאלה אותי אם יש לי בעיה רפואית והיא אמרה שזו הסתרת מידע. הדרך היחידה שהיא תדע על מצבי זה אם היא הלכה למרפאה בה אני מטופלת וביקשה מידע רפואי אודותי ואת זה אני לא יודעת אם מבחינה חוקית מותר לה כי מה עם סודיות רפואית? בכול אופן לצערי זה נגמר מאוד לא יפה בכך שהיא ממש כמעט טרקה לי את הטלפוון בפרצוף ואני הייתי חסרת מילים מההלם. עכשו אני צריכה לחפש כיוון אחר ולא כל כך יודעת מה לעשות עם עצמי. בזה נגמר עוד פרק בחיי רק חבל שהוא הסתיים בצורה מגעילה כל כך

ל3

New member
ההודעה שלי נמחקה כמעט כולה

בטעות. כשיהיה לי כוח אכתוב הכול שוב פעם

שירונת

אני חייבת לציין שזה נשמע באמת קצת הרבה מדי להכלה כל התהפוכות שעברת אני בטוחה שהחלטת את ההחלטה הטובה ביותר עבורך כרגע אוהבת
פיית השוקו

1ט ל י

New member
שירי- הנה ההודעה שלך../images/Emo201.gif

היתקשרתי בצהריים לאחראית במנהלת הסיעוד של קופת החולים והודעתי לה שאני לא ממשיכה. היא כמובן שאלה אותי למה וספרתי לה את מה שהיה היום במרפאה ובכלל שאני מרגישה שלכל מקום שאני מגיעה אין לאחיות מספיק זמן ללמד אותי ולהסביר לי ואני טובעת עם עצמי. היא כמובן התחילה לקשקש לי שנכנסתי לעבודה בתקופה לחוצה של חיסוני שפעת ואנשים שיוצאים לחופשים ושבאמת כשזורקים אותך למים אז או שאתה שוחה או טובע. אמרתי לה אחרי כל הבלה בלה שלה שאני לא מעוניינת להמשיך והיא ניסתה לשכנע אותי להישאר לפחות לשבוע הזה ושבוע הבא כי הם נתקעו עם הסידור עבודה ואין לה את מי להשים. למה זה צריך לעניין אותי? לתרתר אותי ממרפאה למרפאה זה בסדר וכשבכול מרפאה עושים טובה שמתייחסים אלי? אמרתי לה שלא וכשהיא שאלה למה אמרתי לה שיש לי בעיה רפואית שהיא פעילה כרגע ואני לא כל כך יכולה לתפקד ובאמת שלא שקרתי כי אני על הפנים עם הפרקים בקושי מתפקדת ותשמעו קטע פה היה משהו שהפיל אותי לגמרי................................................... אתם מוכנים?............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. היא אומרת לי איך לא אמרת לי בראיון עבודה שיש לך לופוס? זה נקרא לשקר ולהסתיר מידע. הייתי בשוק. מאיפה היא יודעת שיש לי לופוס ועוד היא אמרה שהיא יודעת שאני לא מאוזנת עכשו מבחינת המחלה. אין לי מושג מאיפה האינפורמציה הזו שלה אני הייתי בהלם. אמרתי לה שלא אמרתי כלום בראיון עבודה כי היא לא שאלה אותי אם יש לי בעיה רפואית והיא אמרה שזו הסתרת מידע. הדרך היחידה שהיא תדע על מצבי זה אם היא הלכה למרפאה בה אני מטופלת וביקשה מידע רפואי אודותי ואת זה אני לא יודעת אם מבחינה חוקית מותר לה כי מה עם סודיות רפואית? בכול אופן לצערי זה נגמר מאוד לא יפה בכך שהיא ממש כמעט טרקה לי את הטלפוון בפרצוף ואני הייתי חסרת מילים מההלם. עכשו אני צריכה לחפש כיוון אחר ולא כל כך יודעת מה לעשות עם עצמי. בזה נגמר עוד פרק בחיי רק חבל שהוא הסתיים בצורה מגעילה כל כך

1ט ל י

New member
אופס, הנה, עכשיו

היתקשרתי בצהריים לאחראית במנהלת הסיעוד של קופת החולים והודעתי לה שאני לא ממשיכה. היא כמובן שאלה אותי למה וספרתי לה את מה שהיה היום במרפאה ובכלל שאני מרגישה שלכל מקום שאני מגיעה אין לאחיות מספיק זמן ללמד אותי ולהסביר לי ואני טובעת עם עצמי. היא כמובן התחילה לקשקש לי שנכנסתי לעבודה בתקופה לחוצה של חיסוני שפעת ואנשים שיוצאים לחופשים ושבאמת כשזורקים אותך למים אז או שאתה שוחה או טובע. אמרתי לה אחרי כל הבלה בלה שלה שאני לא מעוניינת להמשיך והיא ניסתה לשכנע אותי להישאר לפחות לשבוע הזה ושבוע הבא כי הם נתקעו עם הסידור עבודה ואין לה את מי להשים. למה זה צריך לעניין אותי? לתרתר אותי ממרפאה למרפאה זה בסדר וכשבכול מרפאה עושים טובה שמתייחסים אלי? אמרתי לה שלא וכשהיא שאלה למה אמרתי לה שיש לי בעיה רפואית שהיא פעילה כרגע ואני לא כל כך יכולה לתפקד ובאמת שלא שקרתי כי אני על הפנים עם הפרקים בקושי מתפקדת ותשמעו קטע פה היה משהו שהפיל אותי לגמרי................................................... אתם מוכנים? ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. ............................. היא אומרת לי איך לא אמרת לי בראיון עבודה שיש לך לופוס? זה נקרא לשקר ולהסתיר מידע. הייתי בשוק. מאיפה היא יודעת שיש לי לופוס ועוד היא אמרה שהיא יודעת שאני לא מאוזנת עכשו מבחינת המחלה. אין לי מושג מאיפה האינפורמציה הזו שלה אני הייתי בהלם. אמרתי לה שלא אמרתי כלום בראיון עבודה כי היא לא שאלה אותי אם יש לי בעיה רפואית והיא אמרה שזו הסתרת מידע. הדרך היחידה שהיא תדע על מצבי זה אם היא הלכה למרפאה בה אני מטופלת וביקשה מידע רפואי אודותי ואת זה אני לא יודעת אם מבחינה חוקית מותר לה כי מה עם סודיות רפואית? בכול אופן לצערי זה נגמר מאוד לא יפה בכך שהיא ממש כמעט טרקה לי את הטלפוון בפרצוף ואני הייתי חסרת מילים מההלם. עכשו אני צריכה לחפש כיוון אחר ולא כל כך יודעת מה לעשות עם עצמי. בזה נגמר עוד פרק בחיי רק חבל שהוא הסתיים בצורה מגעילה כל כך

gaia20

New member
שירי כנסי

קודם כל, לדעתי לאף אחד לא היתה את הזכות להעביר עליך מידע רפואי! ולא משנה אם היא הזדהתה בתור הבוסית שלך או בתור רופאה או אחות או וואטאבר מה שהיא. אני חושבת שבהחלט יש מקום לבדוק אם מישהו שם הפר את זכותך ומסר עליך מידע רפואי.זה חמור מאוד אם זה המצב! דבר שני, אני לא נוטה בדרך כלל לספר על הלופוס, כלומר - אני לא קוראת לילד בשמו, אני רק אומרת "יש לי בעיה במערכת החיסון". רוב האנשים חושבים שהם יודעים מה זה אומר ולא שואלים יותר שאלות. ככה יוצא שאני לא מסתירה מידע ולא משקרת אך גם לא שופכת אור על הדברים כפי שהם באמת, כי אין טעם, אני מסוגלת לעבוד עם מחלה ובלי מחלה ולא רוצה שמישהו ישפוט את הכישורים שלי ע"פ מידע שלפחות כרגע הוא לא רלבנטי. אני מציעה לך מעתה להגיד שיש איזשהי בעיה רפואית, לא לפרט לפרטי פרטים אבל לספר בכלליות כמו שאני אמרתי, רק לשם ההוגנות והכנות. בכל זאת, תחשבי שהית בוסית - לא הית רוצה לדעת אם לעובד יש מגבלה כלשהי? לא רק בשביל הידע שלך על העובד אלא גם כדי לבחון אם הוא מסוגל לעשות את העבודה שלשמה את משלמת לו. ודבר שלישי ואחרון, כל בחירה שתעשי, אם היא טובה לך - אני מאחוריך. אבל אני חושבת שהמקום עבודה הזה השאיר לך טעם רע מאוד ואת זקוקה לחוויה מתקנת. תנוחי קצת בבית, עברו עליך ימים לא נעימים במיוחד. תעברי על המודעות דרושים, תנסי ליצור קשר עם האנשים במודעות ששמתי לך כאן בפורום. אני בטוחה שיש מקום ששם תוכלי להשתלב ולעשות את העבודה טוב יותר מכל אחות מוסמכת אחרת. אל תסגרי שום דלת (או פרק...) כמו שאני למדתי אתמול (בהזדמנות אני אספר לך...) הפתעות מגיעות ממקומות לא צפויים. לפעמים באותה דלת שהחלטת לא לסגור
יום נפלא יקירתי נשיקות.

ל3

New member
הדרי זה בדיוק העניין

שאני לא אמרתי לה "לופוס" פשוט אמרתי לה בעיה רפואית והיא ידעה לבד במה מדובר ואין לי מושג מאיפה. יותר מזה, היא גם ידעה שאני לא מאוזנת עכשו כלומר ממש נברה לתוכי התיק הרפואי שלי וזה מה שתמוהה פה. בכול אופן, תודה לאל שהתקופה הזו מאחוריי. אני מרגישה הקלה עצומה רק חבל שזה השפיע ככה על הבריאות שלי- ממש כואבים לי הפרקים רצח ואין לי כוח לכלום!

גימבה

New member
היא כנראה ידעה את זה מהרופא התעסוקתי

וזה שאת כרגע לא מאוזת אין לה בעייה לברר אם את חברה באותה קופ"ח. היא פשוט מקלידה את הנתונים שלך במחשב והיא רואה את כל הבדיקות, התרופות והטיפולים שעשית לאחרונה. בהצלחה בכל מה שתבחרי.

matyc

New member
שירי

קודם כל האם חתמת להל על סודיות רפואית אם כן אז הם ידעו על המחלה מהתיק הרפואי שלך ומותק העיקר שזה נגמר תתחילי לחפש את מה שיתר מתאים לך בהצלחה

שירי

ה-לופוס זו מכשלה - אין מה לעשות. אני רק יכול לספר לך שאני הישגתי עבודה פקידותית פשוטה דרך היכרות אישית עם בעל העסק וגם אז הייתי צריך להביא אישור מרופא תעסוקתי שאני כשר לעבודה - אכלתי לא מעט קש עד שהישגתי את האישור הזה. העבודה שאני עושה היום אםילו לא דומה לזו אשר עסקתי לפני כן והייתה עבודה אתגרית, ענינית רצינית ומעשית לגבי שמירת סודיות - אין לי מה להוסיף על כל מה שנכתב. אני רק מאחל לך הצלחה מכל הלב מתושלח הצעיר

ל3

New member
הי מתושלח

תמיד כיף לשמוע ממך- מה איתך? איך אתה מרגיש בימים אלה? עדיין רוקד?לגבי רופא תעסוקתי דווקא נשלחתי לפני העבודה ולא היה לו שום בעיה עם הלופוס הוא אישר לי את העבודה מייד לכן כל הנושא פה תמוהה לי. לא משנה, שמתי את התקופה הזו מאחוריי כבר. יהיה טוב

מתושלח הרקדן

אני הולך פעמיים בשבוע כמו תמיד - בנוסף גם פעם בשבוע ריקודים סלוניים - ולס טנגו צ'ה צ'ה סמבה וכל החברה האלה. הפעלת הגוף = זהב. הרגשה טובה + הנאה שהם תרופה בדוקה נגד הלופוס. בהצלחה מתושלח הצעיר

למעלה