ש ר ו נ ע

New member
הא,כנסי../images/Emo13.gif

אני,לפחות,מעליבה אותם כי גם הן מעליבות אחרים. יחס גורר יחס,כמו שאומרים. כשהם יפסיקו להגיד לכל אחד פה שקצת אוהב שחור פריקק מסריח" אני אפסיק להגיד עליהם פאקצות מפגרות. כי כמו שהם לא מתביישות להיום פאקצות,פריקים לא מתביישים להיות פריקים. הבנת משהו מההודעה?

כי ה"פריקים"..הם אלה שהתחליו לעשות

את זה.. אני ממש לא מבינה מה הקטע שלהם.. כאילו ה"פאקצות" הן בנות אדם.. כאילו אני לא מבינה מה הקטע שרק בגלל שהן פאקצות צריך לרדת עליהן... פאק כולנו בני אדם
אני לא מבינה תאנשים האלה

אני חושב שקודם כל

תפסיקו עם העניין של הפריקים והפרחות. יותר מעציב אותי שאת מכירה בעצמך כפקצה, כי תכל'ס זה לא משהו ממש שהייתי מתגאה בו.

prins2

New member
זה תלוי איך מסתכלים על זה..

אני לפחות מסתכלת על זה במובן החיובי. ואין לי בעיה להודות בזה..חוצמזה כל מי שחושב שפרחה זה משו רע זה אומר שהוא אפעם לא הכיר אחת כזאתי. בתור אחת שמסתובבת עם פרחות 24 שעות, אני יכלה להגיד שזה דבר כיפי. כל החיים שלי הם כיף בלויים דאחקות ובאלגנים..ומי אמר שזה רע?

prins2

New member
ואגב. לשרונע

גם אני אוהבת שחור. האמתי שחלק מהבגדים שלי הם שחורים. זה תלוי איך אתה לובש שחור. אם אתה לובש אותו זרוק - מגעיל או שאת לובשת את זה בצורה סקסית כזה אלגנטי.. אניוואיייי זה הפורום של הפקצות..פה אנחנו יכולות לדבר על מה שמעניין אותנו..אז למה אתם נכנסים לפה?????? תנו לפקצות לחיות!

prins2

New member
ועוד משו קטן בעניין הפריקים

לא כל הפריקים הם איכסה. יש דווקא פריקים סקסים אז אני לא מאלה שנגעלות מפריקים למרות שאני מעדיפה ערסים על פריקים

אבל היא לא מכירה בעצמה כפאקצה

אתם לא מבינים שזה פורום ציני.. שכאילו יש פה בנות שמדברות על כל מיני דברים.. זה יכול להיות פורום נחמד אבל בגלל שיש פה כאלה שחיבים להרוס..והורסים אז הפורום הזה לא התקיים עד עכשיו..:)

noyy

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif

בדיוק. זה מה שאני מנסה להסביר לכולם ):

הם לא מסוגלים לקלוט את זה

אני מקווה שעוד שבוע ככה כבר לא יהיו כל ההודעות המציקות שלהן

prins2

New member
היא צודקת!! די לרדת על פקצות..

נכון שכולם מקנאים בהן אבל למה ללכלך????????????

אפשר להישאר גם אם אני לא פוקאצ'ה?

וגם בלי לריב וזה..
באמת. ד"א, אני לא אוהבת את כל הסטיגמות האלה.. אתם לא פרחות/פקאצות/פריקונים/ערסים.. כולה בני אדם:)

אפחד לא שווה ת'עצבים שלך יפתי.

וחתיכת אסלה שכמותך ;[. ככה את פותחת פורום בלי להודיע לי. ועוד איזה פורום. במיוחד עליי
. מי גידל אותך? ;[. מי לימד אותך לשחק דמקה? פאקצות גידלתי ורוממתי והן בגדו בי.
.

זה טיפשי...

פורום פקאצות [או פורום פריקים, או חנונים או כל דבר אחר] זה דיי דבילי. איך בכלל אפשר להגדיר בנאדם!? ולמה לעשות זאת בכלל!? מה, אם אני שומעת דת' מטאל ולובשת שחור זרוק זה אומר שאני פריקית קשוחה? ומה אם אחרי שלבשתי שחור, החלפתי בגדים ופתאום אני לובשת ורוד וסוגדת לדודי בלסר זה אומר שאני פתאום פקאצ'ה!? ומה אם אני עושה את שנייהם? גם שומעת דת' מטאל וגם סוגדת לדודי בלסר, מה זה בדיוק הופך אותי? קשה להסביר את זה, אבל אני חושבת ש- VeNoM777 ניסה להסביר את אותו הדבר. זה כ"כ טיפשי שאנשים מגדירים את עצמם =//

זה לא משנה מי מגדיר את מי

אתן לוקחות חלק בזה כשאתן מגדירות את עצמכן פקאצ'ות [אהם, שם הפורום, אהם] והקטע הוא שאף אחד לא בדיוק יודע איך להגדיר פקאצ'ה כמו שאף אחד לא יודע איך להגדיר פריק. שוב, זה טיפשי כי לא כל מי שאוהבת את שירי מיימון היא פקאצ'ה ולא כל מי ששומע מטאל הוא פריק. אבל בכל זאת מגדירים אנשים על דברים שטחיים כ"כ. ואל תבינו לא נכון, אין לי בעיה עם פקאצ'ות =/ הן יכולות להיות מאוד חמודות ומקסימות, אבל באמת, אנשים... הכל בגבול הטעם הטוב.

למעלה