../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

אני עובדת בקופת חולים. הרגע הפניתי פציינטית לבדיקה. לפני שהיא נכנסה לחדר היא שואלת אותי: "למה את כל כך שמנה? אני עשיתי ניתוח קיצור קיבה וירדתי 50 קילו" יש לציין שהיא לא מבינה עברית טוב בכלל אבל את הדבר הפוגע הזה היא ידעה להגיד
עניתי לה: "כל אחד עושה את הבחירות שלו" והיא עונה לי: "אני לא מבינה עברית טוב" ססססססססססססססאמק

גם אני עובדת במרפאה

ואין מה לעשות, שומעים כל מיני הערות. הדרך הטובה ביותר היא פשוט להתעלם. לפעמים צריך לגדל עור של פיל , זה נכון. אני לא מציעה לך לשתוק להם, אבל אני כן מציעה שלא תיקחי ללב אנשים שחושבים שהם יודעים הכל. איזה חוצפה לשאול אדם שאת לא מכירה "למה את שמנה"? זו חוצפה ממדרגה ראשונה. פשוט אל תיקחי ללב, יש אנשים כאלה ותמיד יהיו אנשים כאלה וצריך ללמוד לתת לזה לעבור לידך .

דריה27

New member
האמת אף פעם לא הבנתי את השאלה הזו

והיא תמיד נראית לי טיפשית נורא. זה כמו שאני אשאל מישהו "למה אתה רזה"? או "למה יש לך שיער שחור"? אוו "למה אתה גבוהה"? או ווט אבר. אני יכולה להבין ששאלה זו מגיעה מילדים קטנים שבאופן טבעי שואלים למה כמעט על כל דבר וזה בסדר גמור, אבל שמבוגר שואל את השאלה הזו זה נשמע קצת מצחיק.

בדיוק!!! גנבת לי את המילים מהפה...

רק ילדים שואלים "למה...?" על דברים שנראים לנו, המבוגרים, הכי ברורים בעולם אבל בשבילם זה מוזר כי הם רק מתחילים לגלות את העולם... למרות שנראה לי ש"המתקשה בעברית" התכוונה לשאול את הילה למה היא לא עושה עם עצמה משהו... שזה בפני עצמו חוצפה מדרגה ראשונה מצידי כי כמו שאני לא חודרת לחייו הפרטיים של אף אדם אחר, לא הייתי רוצה שיעשו את זה לי...
אישה מגעילה!

ענית לה יפה

ואם היא חוצפנית אז בעיה שלה. את עשית את הבחירה שלך וטוב שכך. אעלק לא מבינה עברית . מעצבנת

lizush

New member
ומה שרציתי להגיד זה...

שתעשי לה סימן בשפת הסימנים... אצבע משולשת
(הפלאפון לא תמיד אוהב אותי, לכן יש הודעות ריקות והודעות כפולות, איתכם הסליחה)

מנחשת שהיא היתה רזה

ואם היא עשתה ניתוח לקיצור קיבה אז או שהיא משקרת והיא אומרת כי היא מכירה מישהוא שעשה ניתוח או שהיא ממש חוצפנית כי מישהוא שמן אני לא חושבת שהיתה לו את החוצפה להגיד דבר כזה רק בגלל שהוא יודע שזה הדבר הכי מעצבן לשמוע סותמים את האוזניים לדברים האלה או לומדים להחזיר מה לעשות יש אנשים בלי טקט בעולם

למעלה