Miss Kitty

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

כתבה ממעריב לנוער החדש

help me Nick

New member
זה של השבוע???

אם כן אני הולכת לקנות את העיתון... אבל צריך להביא למעריב לנוער קרדיט שרשמו משו עליהם ראש1 כלוווווווווווווםםםםםם!!!! לפי שבוע שמו כתבה פצפונת עליהם וזהו!!!!!

American Girl

New member
אני כבר לא יודעת מה לחשוב../images/Emo70.gif

מצד אחד לפי מה שקורה יש הרבה סיכויים שהם יתפרקו אבל מצד שני לא נראה לי שהם יזרקו סתם ככה 10 שנים ביחד! זה פשוט לא נראה לי וגם לא נראה שהם יאכזבו את כל המעריצות שלהם בעולם!

vashla

New member
נ"ש נ"ש נ"ש נ"ש! ../images/Emo70.gif

help me nick,יש לי בקשה אלייך. אני רוצה שתריחי את המגבת שניק זרק לקהל.אבל בזהירות! הכל חייב להיות סטרילי! זאתאומרת שא יהיה ריח על האצבעות שלך,כך שהמגבת תתפס את הריח. ותגידי את האמת,מה שבאמת עולה לך לראש,גם אם את חושבת שבא לך להקיא את הנשמה מהסירחון-תכתבי רק את האמת. אני ממש רוצה לדעת...

Miss Kitty

New member
מהההה???

פיכסה!! מה זאת הבקשה הזאתי?? התחלקת על השכל??? פיכסה!!!!

vashla

New member
כן!התחלקתי על השכל!!

ואני עדיין רוצה שראיסה תריח את המגבת!!!

vashla

New member
ראיסה? היי?

את מתכוונת להריח את המגבת ולהגיד לי?

vashla

New member
אני כן מטורפת...עליו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני ממש מטורפת עליו-ואני חייבת לדעת הכל עליו.גם את הדברים הדוחים... גם לפני שהכרתי אותו הייתי מטורפת. טוב ראיסה?גוד מורנינג-זה יקרה עוד השנה?

yaelbsb

New member
חחח לא רק זה..

הידעתן שניק גם ירק עליה? יאאא ראיסה איזה כיף לך! אני גם רוצה שיירקו עליי!!

vashla

New member
מי את?

איך הגעת לפה? *בר,לא יפה לשאול יותר מדי שאלות!* טוב,קבלי את ברכתי לפורום,וכן,באמת כיף לה!!! המים מהפה של ניק קרטר נשפכו עלייה!!!!! אאה! אני מתעלפת!!!!

yaelbsb

New member
אני?

מלפני הרבה הרבה שנים נכנסתי לפורום פה ומאז אני באה להציץ מה קורה פה...
אממ קוראים לי יעל אני בת 15 ודי הערצתי את באקסטריט פשוט עכשיו כשהם לא עושים כלום ההערצה ירדה... בהרבה. וזיהו זה סיפור חיי!!

Miss Kitty

New member
פיכס.. ../images/Emo5.gif

לא משנה מי זה, עליי לא יורקים! גועל נפש..
מי רוצה שיירקו עליו? ולמה החולה נפש הזה יורק על אנשים? איכס!! שיפסיק לעשות את זה!!

למעלה