איזה בוקר מרגיז

ellieg

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo7.gifאיזה בוקר מרגיז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למה לי הכל קורא!!!!!
אני במאוחדת והבוקר במודיעין: 1) חיכיתי 45 לתת דם 2) אחות נוזפת בי שאני חייבת הפניה מרופא קופ"ח ולא מספיק ההפניה מהבי"ח, אני אומרת לה שבת"א לא עושים לי בעיות ולא הגיוני שאני אבזבז זמן שלי ושל הרופא בשביל תדפיס שהיא יכולה לרשום בכתב יד. 3) שהתקשרתי ב 11:15 לבדוק שהדם לא נאבד, נמסר לי שעדיין לא הגיע למעבדה. 4) 12:45 נמסר לי מהמעבדה עוד שעה - שעה וחצי. 5) מזכירת המעבדה הנחמדה שואלת אותי למה אני לא נותנת דם ישר במעבדה. אני מסבירה שלהיות בUS במודין ולתת דם ברחובות ולהגיע לעבודה כצת מקשה על הלו"ז. 5) 13:45 עוד 4 דקות יהיה מוכן 6) 13:50 אינטרנט לא עובד, מתקשרת שוב כדי לפקסס, טכנאית נחמדה מסבירה לי שאני מעיקה. ואם כולם היו מתקשרים כל 5 דקות לבדיקות דחופות היא לא היתה מצליחה לעבוד. אבל מפקססת. ואני גאה שלא התפרצתי בבכי שכולם היו כל כך נחמדים אלי.
עכשיו סיפור נחמד: עברתי US אצל רופא מקסים הבוקר. עשה לי סיור מודרך בחלל הרחם/שחלות וכו'. הוא הסביר לי מה כל פיפס על המסך בלי שאבקש והסביר איך הוא מתמצא. אחרי לפחות 30 US בחיי, זה פעם הראשונה שהסבירו הכל מא-ת. אז עכשיו למי שצריכה אני יכולה לבצע את הבדיקה לבד (בצחוק)

../images/Emo24.gif

איזה עצבים חבל על הזמן , אבל חבל על כל האנרגיה הזו אני מקווה שעד עכשיו כבר קיבלת את התוצאות ושהכל בסדר

einav8

New member
אוי - יש ימים שהבירוקרטיה

יכולה להוציא מהדעת, כל הכבוד שהתאפקת ולא בכית, אני מזמן הייתי נשפכת מכעס...

h i l a l

New member
יש הרבה פעמים כאלה../images/Emo46.gif

אבל כל הכבוד לך שלא התחלת ל
,אני ממזמן הייתי

למעלה