../images/Emo46.gif ../images/Emo54.gif

כרגע שדרנית ברדיו שמה שיר של ואנסה פרדיס. ומה היא אמרה עליה? אני מצטטת: "והנה שיר של ואנסה פרדיס, שלא שמענו ממנה הרבה. ומה שאפשר להגיד עליה, שכרגע היא לצערי, מקסימום אישתו של ג'וני דפ." תגידו לי, מה זה אמור להביע?!?! ><

לדעתי שגם השדרנית

דלוקה על ג'וני ושגם היא חושבת שלוונאסה אין חיים חוץ מלהסחב אחריו לכל מקום. הם בטח נזכרו בה כי שוב נאלץ לחזות בה הערב נסחבת אחרי גבר חלומותינו עם איזו שמלה מהגיהנום. אבל היא טועה כמובן: היא לא אשתו

אההההה....../images/Emo54.gif

|נושמת לרווחה| הייתי בטוחה שהיא התכוונה שהיא לא אוהבת את ג'וני ואוהבת אותה...משום מה... למה באמת חשבתי ככה? :X וחוצמזה, ברור שהיא טועה.. זה הדבר הראשון שחשבתי לעצמי

moran14h

New member
לי דווקא נראה שהיא התכוונה

שחבל שהיא לא יותר מזה..בתור זמרת.. כאילו מוציאה עוד שירים או משהו.

Smiled

New member
ברור שהיא התכוונה

שחבל לה שואנסה לא מוציאה עוד שירים ולא מקדמת את הקריירה שלה, וכרגע היא מקסימום אישתו של ג'וני דפ...ורק נסחבת אחריו ולא עושה כלום חוץ מזה. לא התכוונה להעליב את ג'וני זה בטוח.

כמו שאנחנו טוענות תמיד

אבל בוא נגיד שהעולם לא ממש מחכה בנשימה עצורה לעוד "ז'ו לה טקסי" או איך שלא קראו לללהיט הלא-לוהט שלה. וחוץ מזה, לא נעים לי לשבור לעצמי את המילה (שאין לה חיים כו') אבל מתברר שבצרפת היא עדיין נחשבת חמה ועושה די הרבה (מלחינה פסקולים לסרטים וכו') אבל אני עדיין חושבת ש"הלצערי" של הקריינית מתיחס לזה שוונאסה עושה את גו'ני ולא היא (השדרנית), טבעי, אנחנו מבינות אותה.

למעלה