MAMALY

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

בגלל שאסור לקלל בפורום של תפוז אני אתן לכם לדמיין את כל הקקלות האפשריות בעולם על הועדה כל הקללות האפשריות רצוי בכמה שפות למה זה קורה???? היינו אמרוים כב ממזמן לחתום לפי החישוב שלי והוא דווקא חישוב רגוע כל שבוע דוחים בשבוע אין להם אנשים שיראיינו .. פכככ החבר'ה של הועדה החליטו לצאת להם לפגרת פסח חודש לפני הזמן ושוב בהנחה שאף אחד לא יחליט להתפגר אז אולי אולי אולי יזמנו את הפונדקאית שלנו לראיון רגע לפני הפגרה אבל זה אולי ענקי וחסר משמעות אז מה עם צרחתי על אביבה הם רוצחים אותנו הועדה הזו נמאס לי כבר מהם אני מוכנה ללכת אליהם הביתה לשבת להם בחדר מדרגות ולנער כל אחד ואחד עד שהביצים יעופו להם לעיניים וזה עדיין לא עוזר בכלום כל כך אני מעוצבנת שחבל"ז

מה ז"א חודש לפני??

פגרת פסח חודש לפני+חודש של פסח?
)*&^%^&)*&&^&* מקללת איתך
למרות שכבר חתמנו ודווקא גם בגלל ה-5 דקות של החתימה בחדר אני כוכסת איתך ביחד על ההתנהלות הזו. אמןןןןןןן שהאולי שהפונדקאית שלך תתראיין לפני הפגרה תהיה אמיתית

מיקי1212

New member
פשוט לא יאמן ../images/Emo2.gif

פשוט אין לי מילים אני לא מאמינה למה שאני שומעת אין גבולות הם עושים פשוט מה בראש שלהם לא יאומן רותחת יחד איתך !!! חוצפה שלא תאמן !!!

liatha

New member
איזה תסכול, פשוט תסכול

ממש מייאשת אותי הוועדה הזו, צריך לפטר את כולם ולהקים ועדה חדשה, הם עובדים בכלל מתישהוא או שהם רק מחפשים להם חופשות על כל דבר שזז????????? פשוט חוצפה, לא מבינים שיש אנשים אחרים שתלויים בהם

עָנת

New member
אבל למה את לוקחת את זה קשה../images/Emo35.gif

ברצינות! כל הכעס(המוצדק!) התיסכול(המוצדק) החוסר אונים(המוצדק) לא תורמים לך,וועוד מעצימים את העובדה והתחושה וההרגשה האישית שמדובר בתהליך לא קל(בלשון ההמעטה) תשתדלי,לקחת את הדברים בסבבה.(ואל תחשבי שאני לא הייתי לחוצה! אבל חייבים לקחת הכל בפרופורציות,חבל על הבריאות שלך!) דחו את הועדה שלכם...שידחו(בעייה שלהם,את העבודה שלהם הם חייבים לעשות)..הועדה תתקייים,בינתיים יש לך זמן להתפנן ולא להיות לחוצה
. המטרה הקרובה שלך צריכה להיות הועדה.והיא תתקיים לא יכול להיות מצב אחר . בינתיים תתפנקי עם הבן המקסים שלך,תבלי עם ר', היית במצבים לא נעימים זה מה שישבור אותך? אהיה חצופה שאומר לך: שאלה יהיו בלבד הצרות שלך בתהליך הפונדקאות.

MAMALY

New member
ענתי זהו קולו של ההגיון../images/Emo4.gif

את יודעת מה מטריף אותי? שחבורה של אנשים שמעולם לא הכרתי ואינני מעוניינת להכיר אמורים "לדון" פכככ במצבי ולהחליט בשבילי בעניין יותר מידי אישי, מחזיקים את הלב שלי בידיים שלהם וזורקים ז@%^.... אי אפשר לשלוט על זה הם לא מבינים שדיי כבר? ששנים אנחנו מחכים? מה שכל אחת עושה ב 3 דקות לוקח לי שנתיים זה כשלעצמו מוציא אותי מדעתי ואם הם מיועדים להתעסק בענינים כל כך רגישים אז שיהיו מודעים קצת לסבל שהם גורמים לנו בציפיה מורטת העצבים הזו להתחיל משהו, שמאחורי התיק או המספר יש אמא אחת בלי הילד שלה.. כיה תיק המזו$%^&*... יושב על המדף מעלה אבק כבר חודשים והם מתמזמזים על כלום או קוברים את מתיהם שבועות שלמים....או כל תרוץ אחר... אנשים נורמאלים הולכים לעבודה כל יום הם לקחו את זה על עצמם אז שיעשו את העבודה כמו שצריך וכמו שאמרת עוד עלולות להיות מהמורות בדרך... אי אפשר לחטוף מכל הכיוונים משהו אחד חייב ללכת כמו שצריך לעזזל חבורת חצופים שכזו.

אוףףףף כמה שאני מזדהה ../images/Emo46.gif

קול ההגיון לא עזר לנו..... אמנם הבנתי שלאחרונה חברי הוועדה "התעלו" על עצמם וזמני ההמתנה מטורפים אבל כל זמן של המתנה הוא נצח בעניי הממתינים. משנה מזל צודקת שהכי מתסכל זו ההתיחסות שלהם לכשמגיעים למעמד הנכסף !! גם בראיון של הפונדקאית לא ממש מתיחסים בכובד ראש וגם במעמד החתימה הסתמיות של המעמד מקוממת עוד יותר לנוכח ההמתנה
זה נכון שמה שעוברים אחרי החתימה דורש המון כוחות וצריך לאגור אותם ! אבל דווקא כאן הייתי מצפה מחברי הוועדה להקל על הזוגות והפונדקאיות ולהבין את המשמעות של המתנה מורטת עצבים... (הרי חלקם עו"ס ופסיכולוגיים) אני הרגשתי שאני מתחילה את המערכה הכי קשה נטולת אנרגיות ובלי לדרוך על יבלות אנחנו המתנו יחסית מעט (טפו טפו בלי עין) רק 11 שבועות ... MAMALY תזכרי שאנחנו כאן בשביל לחזק ולעודד... בואי נשאב כח ואופטימיות ממקרי הלידות ומהמחשבה שבעוד שנה שנתיים נוכל להביא את עצמינו למקום שענת כתבה לך ממנו - אחרי הלידה... אחרי השנה הראשונה... ואז מה שישאר בזכרונינו אלו הרגעים הטובים וקול ההגיון !! והינה טיפ קטן איך להוציא את התסכולים על הנופשים בפגרה : קחי המון אקונומיקה, המון חומרי ניקיון של יעקובי, מסירי שומנים למיניהם, ריצפז דוחה חרקים, קפפות מנתחים (לא לשכוח את חברתי הטובה "קליה"). הרחיקי את אהוביך
מהבית
וחישבי על "אויבייך"
והתחילי בניקיונות הבית לפסח
!! חשבי על סיפור יציאת מצריים. אנשים הלכו 40 שנה בשביל להגיע למטרה.... אחרי שתתישי
את עצמך ותוציאי את זעמך
גם להם תיגמר הפגרה

אני קוראת אותך ומתעצבנת במקומך

בא לי להדפיס את השורות ולהעביר לועדה בעצמי!!!!!!!!! מתאפקת לא לקלל אותם ס.................................. פשוט שערוריה!!!! נשבר לי באלי לעשות מעשה בחיי. משרד הבריאות המז.......................... הזה!

מתוקה כל כך מבינה../images/Emo201.gif

את הכעס התיסכול והצורך העז...לזעוק
ל-
רק מה יקירתי,
את האנרגיות הכוחות ולא לשכוח קצת אופטימיות
,שימרי לעצמך כי האמיני לי עוד תזדקקי להם
לכן MAMALY יקרה
שולחת לך
שכולו
והמון
ייייים!!!!!! בתקווה בקרוב לשמוע בשורות טובות

הועדה המעצבנת ../images/Emo190.gif

מסכימה עם כל מילה שלך. בשבוע שעבר כשהגענו סוף כל סוף לחתום בועדה, הרגשתי כמו בלון שהוציאו ממנו את כל האויר. ואת התהליך האמיתי אפילו לא התחלנו עדיין... גם אני הרגשתי מגוחכת כשחתמנו שם דקה וחצי, הרמתי את עיני מהניירות ושאלתי אותם: "זהו?! לזה חיכינו כל כך הרבה חודשים????" זה אכן בלתי נתפס. כל מי שיש לו יד ורגל אפשהו שם במשרד הבריאות ויוכל לעשות משהו כדי לשנות את התנהלות הועדה הזאת, לטובת כל הזוגות שבאים אחרינו - יבורך.

מיקי1212

New member
היו לא מעט דיונים על כך בעבר

שורה תחתונה שלא כדי ולפחות זו דעתי הנחרצת בעניין !!! אנחנו יותר מדי תלויים בהם בשביל לעשות שרירים. תמיד יכול להיות יותר גרוע כמה שזה נשמע נורא, זה המצב. בסוף כולנו נעבור את הוועדה (ה XXX ) הזו ונתחיל את מה שחשוב לנו באמת אמן

למעלה