קרוואלה

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

שיהיה ברור שאני לא חוזרת לפורום הזה עד שלא מפסיקים לדבר פה על אוכל!!!! שמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם רוצה m 16? ככה תהרגי אותי יותר מהר......... חלסססססססססססססס הרגתם אותי אני מנסה להתעלם אבל רחמנות כמה אפשר..... פעם פירות פעם חמוצים פעם בישולים פעם עוגות............ על התותים של טאק אני בכלל לא רוצה לדבר <אלה בכלל מעוררי תיאבון... תרתי משמע> תבחרו או אוכל או מכשפה

יערית 1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי.... תשמעי בעלי הזיל ריר פה על כל האוכל הניפלא הזה ועכשיו הוא רוצה שמיםםםםםםםםםםם

טאKילה

New member
אני רוצה את המכשפה

להנות כשהיא סובלת מהמתכונים ומעוררי התאבון של שמים. שום אמאמו של ההוא בן 16 את תשארי חייה ותריירי
ערב טוב

כאילו מה?

יאללה תפסיקי לאיים.. תהיי מכשפה וזהו.. זה הכי טיבעי לך.. כל המוצי פוצי שלך לא מתאים לך.. קדימה בטן.. }{

קרוואלה

New member
כמה בטן עברתי השבוע.

רק את היית חסרה לידי כדי להנות מזה..... סיפרתי לך כבר שהעיפו את עידן מבית ספר? תשאלי למה?........ נו תשאלי...................... למה המלעון הקטן עשה תספורת עם פנסים בצד< מכירה את זה?> קיצר בתקנון בית ספר זה אסור...אז העיפו אותו הביתה ... מה עשתה המכשפה?.... הלכה לבית הספר לבדוק מה העונשים שמתלווים לתקנון..... חיחיחיחי גאונה אני!!!! אסור להם!!! אסור להעיפ מבית ספר מה שהם היו אמורים לעשות זה להרחיק אותו מהכיתה לשעתיים או להזמין את ההורים לשיחה..... אההההההה תארי לעצמך אותי מוצאת קלפ מיקוח איתם.... איזו חגיגה עשיתי להם שם.... הם בטח מתפללים שהילד יסיים את הלימודים שם וכמה שיותר מהר ככה יתפטרו מהאמא בשורה תחתונה המפקחת הראתה למנהלת שם שהכיסא שלה לא נותן לה זכויות יתר.... אההההההה וזה אחרי שהכיסא יצא למסע לכיוון המנהלת < עיצבנו אותי מה אני אשמה>

ידעתי..

היה לי חיוך מתישהו השבוע.. חיוך שבא מהבטן.. ידעתי שזה קשור אלייך.. אין, אין עליך ועל הצדק של הבטן שלך.. ..

למעלה