קודם כל - תודה לכולכם ../images/Emo24.gif
סיפרתי להורים שלי הבוקר על מה שקרה, וישר אמא שלי אמרה ש"בטח בפורומים שלך יהיו כאלו שיוכלו ליעץ לך", ועניתי לה שאלמלא אותם חברים מהפורומים (ואלמלא השותפה שלי כמובן), לא הייתי שורדת את הלילה בלי להתמוטט... דיברנו שתינו עם בעל הבית, שהזדעזע מכל הסיפור אבל... כמו שtenen ציין, הוא הבהיר לנו שמבחינתו הוא ישמח מאוד אם הבחור יסכים לעזוב, אבל אם הוא לא יסכים (סביר להניח שיחליט לעשות לנו שוב דווקא), אין יותר מדי מה לעשות. אמרנו לו שבמקרה הזה שתינו עוזבות. הוא הציע שנדבר עם אמא שלו - מה שהשותפה עשתה והתברר מהר מאוד ממי הוא קיבל את החינוך הזוועתי. האמא לא הסכימה להקשיב לה, טענה שהיא מתערבת במשהו שהוא לא עניינה ושבעל הבית סתם מתנכל לבן התמים שלה. עוד שעה בערך אני אתקשר לבעל הבית שוב ואודיע לו סופית - אם עד מחר בערב הבחור לא עוזב סופית, שתינו אורזות ועוזבות. היא כבר ברחה להתחבא אצל קרובי משפחה, ואני לצערי גיליתי שיש לי עוד תגבור לקראת המבחנים מחר בבוקר, ככה שהתכנון שלי לנסוע להורים ולהישאר שם כל הסופ"ש כבר לא יצא לפועל. אני מתכוונת להישאר נעולה בחדר כל הלילה, וכבר הכנסתי לחדר שלי את המיקרוגל והקומקום ועוד כמה דברי ערך מהמטבח. השותפה שלי עשתה אותו הדבר עם הדברים שלה. אבל האוכל במקרר עדיין נשאר... אגב, בנוסף להשכמה היצירתית שעשה לה, הוא לקח איתו את המפתח של המקלחת המשותפת שלהם - מה שאומר שעכשיו הדלת של המקלחת לא נסגרת והיא לא יכולה להתקלח. סיכמתי איתה שתתקלח אצלי כשתהיה בדירה ואני אתן לה מפתח לחדר שלי. במלחמה הזאת אנחנו ביחד. אני אתחיל להסתכל בכל מקרה בהומלס. יש לי תחושה ממש לא טובה, שהבחור הולך לקבל בתור פרס דירה שלמה לעצמו, ומי שהכי ידפק זה בעל הבית שישאר עם הדייר הכי גרוע שלו שהורס את הדירה ומאבד שתי דיירות טובות ומשלמות (אם אנחנו עוזבות אנחנו מייד מבטלות את הצ'קים של יתרת התקופה). אז זהו בינתיים, אני אנסה ללכת לישון - להשלים את שעות השינה שהפסדתי בלילה הלבן... ושוב תודה על שהייתם ושאתם עדיין איתי. השותפה שלי, שלא גולשת באינטרנט, נדהמה לגלות כמה קירבה אפשר ליצור בקהילה וירטואלית, בעוד שאנשים שחיים באותה דירה מתנהגים ככה.