H E L L O111

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מצטער על ההודעה, לא היה לי לאן לשרשר תראו את הדפוק הזה!!! בא לי לפרק לו תצורה! אבל אני לא ארד לרמה כמו שלו, הוא אומר, זה טוב ואז אומר כמה שזה גרוע, אז כך שהבנאדם לא מקובע בדעותיו! וד"א למה אני צריך להגיב לחרא המהלך הזה, שיגיד מה שבא לו כמה שהוא רוצה זה לא שכולם מסכימים איתו. רק מה שקרה, החרא הזה הרס לי את הבוקר.

JustEden

New member
הגבתי שם

וגם אתם תציפו אותםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם זה לא יעבור להם בשקט כמו בפעם שעברה, עם המנהל שלהם עם השם ה"יפה" הזה חהחהחה

sapir aloud555

New member
חחחחחחחח

הגבתי, אבל תאמת שאתמול ראיתי את זה, רציתי לחנוק אותו אבל לא הגבתי. כי הוא לא שווה את התגובה שלי הוא לא שווה את זה, פשוט דפוק. עכשיו הגבתי לו, איך נומר, בעדינות. [באמת, אני הייתי יכולה להתנפל עליו בשלל קללות וכלמיני....הייתי רגועה באותו רגע....]

atomic liZ

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

sapir aloud555

New member
טוב אז ככה ,

פעם הבאה- א- לא להגיב. ב- אם אתם חייבים, תעשו את זה בכמה שפחות שורות... ג- כמה שיותר איפוק... [לא מה שאני עשיתי, כמובן..] אני למדתי את הלקח, אני לא הולכת לחזור על זה שוב.... אני יודעת שהם אומרים דברים שלא היינו מחבבים אותם, והם גם אומרים שטויות, אבל זה פורום מחולק, כל אחד חושב אחרת, יחד עם כל ההערות המגעילות... ואין מה לעשות עם זה. אין. חוץ מלהגיד שאנחנו לא אוהבים איך שהם מדברים [ושוב איפוק..בלע בלע, אני עצמי לא יכלתי לשמור על הסבלנות שלי, ואני בד"כ מנומסת גם לא מתפרצת, אבל הם הוציאו אותי מכליי!] אז, [אני יותר מדברת אל עצמי, כי אני זאת שהתחלתי] פעם הבאה ..לא להגיב

למעלה