Boogieman

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מישהו הביא לי דפיקה על המיכל דלק,לא דפיקה עם אוטו אלא סתם בקטע של ונדליזם. גם אני דפוק שלא שמתי כיסוי [ למרות שכיסוי לא עוצר מכות ] אבל אם אני תופס את מי שעשה את זה אני מוציא את הקטלי מהתפריט של החתולות ומחליף בבשר טחון. קיצר,זה גרם לי לחשוב על אזעקה עם ביפר עם אופציה לאזעקה שקטה ככה שאני אוכל לצאת עם לום ולתפוס אותם בשעת מעשה. יש המלצות?

Shuchman

New member
אני ממליץ על דיפנדר

וזה לא מהיום. האזעקה שלי עברה איתי שלושה אופנועים עד כה. לא נזקקה לשום טיפול למעט התאמת החיישן לאופנוע פעם אחת. מעולם לא גמרה מצבר, מעולם לא הכזיבה, כבר שנים. הביפר שלה חוצה בטונאדות. בדיפנדר אני מקבל שירות מעולה, תמיד. מה עוד אני יכול לבקש? אין לי נסיון אישי עם אזעקות אחרות אבל יש לי שלושה חברים עם סטינג, ושלושתם לא מרוצים בגלל תקלות מתקלות שונות (שני מקרים של שתיית מצבר כפייתית ועוד מקרה של תקלות הצתה חוזרות ונשנות). אתה כמובן תבחר מה שאתה רוצה, אני יודע שבסטינג אני לא אגע, גם אם דיפנדר יעלמו מהמפה חס וחלילה. עניין של שקט נפשי.

electro78

New member
סטינג

אחלה אזעקה..יש לה כל מה שרוצה ומאוד מאוד חזקה..מחרישה אוזניים כשצריך.. וכמובן..שירות 10 כוכבים!!! מרגיש ממש כמו בבית שם

C O L T

New member
../images/Emo18.gif פרסומת ../images/Emo6.gif

שירות 10 כוכבים? מתוך כמה? 200? סטינג מקבלים חמש וחצי, שש לכל היותר על השירות. שלוש על אמינות. מתוך עשר, כן? זה לא שהמתחרים הרבה יותר טובים, אבל צריך לדעת לא להגזים כאשר דוחפים פרסומת לפורום.

דמיקולו

New member
המלצות.......

עדיף לום מעץ,עם איזולירבנד במקום האחיזה, לאחיזה משופרת תוכל ללפף פנימית ישנה. אלה יעודית זו תוכל להשיג מטוריה ישנה,מעדר,מקוש או כל כלי עבודה אחר. המהדרין מסתובבים עם אלת בייסבול שעולה קצת יותר יקר100-200 ש"ח במגה ספורט. בשעת הרכיבה,כיוון שלא תוכל להסתובב עם לום,יש אלה נשלפת ממתכת,שנתפחת כמו חכה......כואבת במיוחד.

C O L T

New member
ועוד המלצות למי ששומע לכאלה המלצות

1. תמיד בקש מקרוביך שיביאו לך סיגריות. גם את אתה לא מעשן, סיגריות זה כמו כסף. 2. אם נופל לך הסבון במקלחת, אל תתקופף להרים אותו, אלא אם זה הכיוון שלך... 3. אם זה לא הכיוון שלך, בלע מזלג, אבל תשתדל שיתיישב עם השיניים לרוחב, כמו סורגים, באגזוז. 3. צפה בכמה פרקים של OZ לפחות, סרטים כמו "מאחרי הסורגים" ו"חומות של תקווה" "גרין מייל" גם נותנים מידה של הכנה. 4. אל תקשיב להמלצות!

דמיקולו

New member
ואם תאמץ את מה שהצעתי

רק תקפיד שהאופנוע שלך מונע. במידה ותעצר ע"י הכחולים,תמיד תוכל להגיד שאתה בדרך למשחק של בית"ר

Boogieman

New member
../images/Emo6.gif הם יאמינו לזה ...

האופנוע צהוב/שחור. היתה לי סטינג,גם גמרה לי את המצבר וגם לא פעלה בגלל שום דבר פחות מדריסה ע"י בולדוזר.

aniroosh34

New member
אגב, אזעקות, אני מחפש אזעקה.......

לאופנוע (כזאת עם חיישן ורעש חזק) ובמחיר של לא יותר מ400 ש"ח. אני לא יודע אם יש קשר לסוג האופנוע אבל מדובר בוירגו 500

Boogieman

New member
יש לי חרב סמוראים מעץ לאימון

נראה לי שזה יעשה את העבודה.

למעלה