RMXXX

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

עוד פיגוע!! בירושלים, 10 הרוגים ו40 ומשהו פצועים! דיי נמאס!!! כל פעם לשמוע על עוד פיגוע כזה, רק גורם לי לחשוב כל פעם מחדש שאולי אני טועה כשאני חושב שיש סיכוי לשלום. כבר מתחיל לחשוב לכיוון של פתרונות כמו להוריד להם טיל על כל הרוג בפיגוע הזה, אולי אז הם יבינו שנמאס לנו וירצו לדבר...

מ ו ר ע ל

New member
כואב, וקשה אבל צריך לשמור על איפוק

אל תקפוץ סתם ותזרוק הצהרות באוויר...

RMXXX

New member
גם לשבת בשקט ולשמור על איפוק

זה לא מה שיעזור....

איזה יום..

לפי מה שהבנתי- בנוסף לעשרת ההרוגים יש עוד 10 במצב אנוש.. אני לא מבינה את ההגיון בלבצע פיגוע ביום של עסקת השבויים כשכבר הגענו לאיזושהי הסכמה עכשיו, שימו לב למה שהיה היום בבי"ס שלי פשוט כ"כ מעצבן ויותר מעצבן זה שלא יודעים מה לעשות עם העסק הזה: במשך שתי הפסקות הופלו כמה נפצים בהפרשים של כמה דקות אנשים כאלו מטומטמים!! אני אפילו לא יודעת את מי להאשים.. לא היה אפשר לראות מי זה היה אחרי כל נפץ מתחילות צעקות: "פיגוע! פיגוע" יחי הטמטום ועוד ביום שכזה אני לעולם לא אבין את אותם אנשים שהחיים שלהם סובבים סביב הפוזה שלהם ואיפה השכל?? אני כ"כ מתביישת להיות חלק מהבי"ס הזה היום הייתי צריכה להוציא את זה..

s h e e p i t

New member
גילי...

זה לא רק אצלכם הקטע של הנפצים אצלנו הם התחילו כבר מזמן עם זה... כל יום יש לפחות כמה כמה בומים שמקפיצים את כולם... =\ זה נמשך ככה בערך עד פורים ... יש את הקטע הזה כל שנה ואז מאיימים לפני פורים שאם לא יפסיקו יבטלו את פורים... זה סיפור חוזר...

s h e e p i t

New member
לא נראה לי שיש מה לעשות...

לא יודעת איך זה אצלכם ... אצלנו אני יודעת שאלה שמפוצצים נפצים הם מהחטיבה... והייתי אומרת שיבטלו להם את פורים אבל אם מבטלים להם אז מבטלים גם לנו... אז אני לא חושבת שיש מה לעשות.. כי אף פעם לא תופסים את אלה שעושים את זה... =\

THE sky angel

New member
אצלנו היה פעם את הקטע של הנפצים

אבל אז התחילו לערב את המשטרה, ומאז זה הופסק. גם הילדים הדפוקים בשכבה שלי כל פעם שיש יומולדת אז מביאים בלונים אז כל הפוזאיסטים לוקחים אותם ושמים מאחורי הדלת וטורקים אותה אחורה כזה ואז יש בום כזה שמקפיץ את כל העולם! (זה בצפר נורא קטן כל הכיתות באותו בניין!) ובאמת זה יום נורא עצוב... כבר האמת שנמאס לי מכל הקקי הזה..

s h e e p i t

New member
כל בית ספר בבניין אחד ? איך ?!

אצלנו יש משהו בסביבות ה-11 ביניינים והם לא מפסיקים לבנות... יש להם יותר מדי כסף ואין להם מה לעשות איתו אז הם בונים... ובונים ובונים.... וזה לא נגמר עכשיו למשל אם אני לא טועה הם סיימו בניין שהוא יהיה ספריה מדעית... לכו תבינו והם מתחילים נראה לי עוד בניין .. שיהיה

לירום

New member
גם אצלנו

זרקו נפצים בכמה מההפסקות... הזמינו כמה תלמידים לחקירה (יש תחנת משטרה ממש קרוב לבצפר). ובקשר לפיגוע ולעיסקת החילופים יש היגיון, אין מה לעשות, העסקה תומכת בחטיפות ובפיגועי התאבדות, העסקה היא אור ירוק להמשך הפיגועים והחטיפות. אם עושים עסקת חילופים אז היחס צריך להיות אחד לאחד, ולא יותר.

RMXXX

New member
העסקה זה עניין אחר לגמרה

והממשלה צריכה לתת גם את כל המחבלים שבידנו בשביל להחזיר חייל חטוף אחד. אני בטוח שאם אתה או כל מישהו אחר פה כשתהיו חיילים ותצאו לאיזה משימה בשביל המדינה, תרצו לדעת שיש שם מי שדואג להחזיר אותכם, או במקרה הגרוע את גופותכם... המדינה צריכה לעמוד באחריות שלה בכל מחיר, אין מה לעשות.

kedeman

New member
פעם הנוהג לא היה כזה

פעם חילופי השבויים נעשו איש תמורת איש (עין תחת עין, דם תחת דם) אני לא יודע בדיוק מתי ארגוני הטרור עלו על זה שאנחנו מוכנים לשלם כל מחיר בשביל האזרחים שלנו אבל מהרגע הזה הם סוחטים אותנו על כל אדם שהם תופסים, או מה שקורה בדר"כ - חוטפים, הם מצליחים לשחרר עשרות ולפעמים מאות עצורים

א ל ו ש ה

New member
טוב שהתחנת משטרה לא בתוך הבצפר שלכם

היום היתה לנו פעילות על הצבא ליד בצפר, ואף מורה לא חשבה לספר לנו שהיה פיגוע, אז ידעתי עליו לראשונה שנכנסתי לפורום כמה דקות אחרי שהגעתי הביתה.....

שלא נדבר על מה שקורה אצלינו..

אבל גם אצלינו במצב ממש לא טוב.. בכלל לא! הנה מספר אירועים שירגמו לכם לחוש את מה שקורה אצלינו בבצפר בזמן האחרון..(אם הגעתם עד לכאן.. ואין לכם כח/זמן.. אז אפילו לא כדאי שתתחילו לקרוא.. ואם אתם מתחילים.. אז שהוא תגידו שלא אמרתי..): *בתחילת החודש הייתה לנו הצגה.. ילדים מהשנתון הפריעו עד כדי כך שהשחקנים עצרו את ההצגה כדי לבקש שיהיה שקט באולם.. אז בגלל זה "הקפיאו" לנו את כל הפעילויות החברתיות של השנתון.. כולל מסיבת פורים.. טיול שנתי.. הצגות ועוד. *היה מקרה אלימות (שאגב כתבו עליו גם בעיתון!) שאחד התלמידים מהשכבה שלי הכה את מנהל בית הספר!!! ובקושי יכלו לעצור אותו.. הוא היה מושעה דיי הרבה זמן.. עד שהייתה שיחה עם ההורים שלו ועם המנהל וכל זה.. *בימים האחרונים היו 3 מקרי אלימות, תפסו תלמיד שהסתובב עם אולר שלוף! אני לא זוכרת מתי.. אבל היה יום שהיה בתחילת היום מקרה אחד.. ובסוף היום מקרה שני.. יום אחרי זה שמעתי שהיה עוד מקרה.. *שני תלמידים ממסלול טכנולוגיה פרצו לקיוסק!! זה פשוט בושה! עזבו את כל הנזק וזה.. זה הקיוסק.. זה משרת גם אותם! כמעט כל הבצפר קונה שם משהו כל יום.. ו.. זה פשוט בושה כל הקטע הזה!! אני ממש לא מבינה איך אנשים יכולים להיות כאלה! *וחוץ מזה.. בימי הולדת.. הודיעו שאסור להביא עוגות/בלונים/קרמבואים/קמח/ביצים וכו'.. וזה עקבהליכלוך שזה גורם.. וחוץ מזה יש בבית ספרינו מנהג.. לברך את כל מי שיש לו יומולדת ככה לזרוק עליו קרמבואים/קמח/ביצים וכאלה.. ואת הבלונים מתחילים לפוצץ וזה מפריע לשיעורים ומלכלך.. אז בקיצור אסרו את זה.. ואמרו שאפשר להביא רק "ברכה כתובה בטוב טעם".. והנה! תראו בעצמכם לאן הגענו..! לא מרשים לחגוג למשיהו שיש לו יומולדת.. גם את זה לקחו בגלל הבהמתיות שקיימת בחברה שלנו.. מה לעזאזל קורה לנו?!?! לאן הגענו שביומיים יש 3 מקרי אלימות (אם לא יותר!) אם ילד מסתובב עם אולר שלוף ככה סתם.. והיו עוד דברים.. רק שאין לי כ"כ כח לפרט יותר.. וחוץ מזה זה כבר נמאס! מה אפשר לעשות נגד דברים כאלה?! ובכלל.. יש אצלינו לוח מודעות ע-נ-ק בבצפר.. וזה איזה מטר על מטר לכל שיכבה..(ולא! אני לא צוחקת..) וחוץ מזה הריבוע האמצעי הוא לכל מיני הודעות מהמנהל - על מיקרים כאלה לדוגמא.. והיום היה לי שיעור חופשי על הבוקר.. אז הלכתי לבדוק אם יש הודעות.. ותאמינו או לא... כל הקטע הזה פשוט היה מלא בהודעות כאלה.. על המקרים.. ועמדתי וקראתי כל אחד.. וזה פשוט מייאש! כמעט על מקרה הזעיקו לבצפר משטרה.. והיום ישבתי עם חברים על הדשא... והייתה ניידת משטרה והמורים פשוט עשו פטרולים באיזור המחששה.. כדי שלא יתפרץ עוד מקרה אלימות שכזה.. ולסיום מה שיש לי להגיד שצריך לעשות משהו כדי לעצור את זה.. כי כל העניין הזה הוא ממש לא לעניין! ואני באמת מתביישת שילדים מהשיכבה שלי.. מהכיתה שלי השתתפו במקרים כאלה.. (לפחות לא חברים שלי..ומזל שכך..) ויש עוד הרבה דברים שאני יכולה להוסיף.. פשוט אין לי כח לזה וחוץ מזה זה חסר טעם.. אם קראתם עד לכאן בטח כבר הבנתם את הקטע.. ואני לא אכריח אתכם להמשיך לקרוא על הבצפר שלי.. כי הוא לא מעניין במיוחד.. אז זה מה שהיה לי להגיד.. ו.. סליחה על המגילה.. (לא יודעת מה קורה לי בזמן האחרון..

וזה עזר שהקפיאו את הפעילויות

החברתיות? ועזר שהביאו משטרה? במקרה שלך לדעתי צריכים לעשות דברים שונים.. למשל לכנס את ההורים ולתת הרצאות או לספר עלן מה שקורה וכו'.. כי אם ביה"ס הוא לא שהוביל את התלמידים ללעשות כאלו מהפכות ובלאגנים- אז זה בא מסביבת המגורים (השכונה/מושב/חברים/בית) אני לא יכולה להצביע על זה בעצמי, שהרי לא ממש הרחבת בדברייך בנושא הזה (אם תרצי- את מוזמנת לדבר על זה באי סי קיו כי זה באמת נושא שמעניין אותי) יום נעים

וואו! אני ממש מעריכה אותך

הכל עד הסוף.. לקח לי נראה לי כמה שעות עד שבאמת סיימתי לכתוב מה רציתי.. ובקשר למה את רוצה שאני ארחיב? בעיקרון.. כדי להחזיר את כל הפעילויות.. אמרו לנו שאנחנו צריכים להוכיח את עצמינו.. אז "הקמנו" קבוצה כזאת.. של ילדים מהשיכבה.. וכולם חוששבים מה אפשר לעשות בשביל להחזיר את הפעילויות.. בנתיים שלחנו מכתב התנצלות לשחקני ההצגה.. ואני לא יודעת קורה בנתיים עם זה..

יפה מאוד. אבל אלו שהקימו את הקבוצה-

האנשים שאכפת להם.. הם לא צריכים לנקות את החרא של אלו שעושים את הבעיות אם אין לך כח לפרט- אין צורך למרות שאשמח יותר אם כן מעניין אותי עד כמה עזרו הצעדים של ביה"ס והאיומים עם המשטרה ואיך זה, לדעתך, שלמרות שמנסים לטפל בזה עד כמה שאפשר- המצב עדיין ממשיך וגם- את וחברייך, אלו שאכפת להם, שסובלים את העונשים על דברים שלא עשו- כה"כ לכם שאתם נלחמים בזה.. אבל אתם "נלחמים" בביה"ס (שיחזיר את הפעילויות) במקום זה- עליכם למצוא דרך להלחם באנשים שעושים בעיות.. השאלה היא איך. וזו שאלה קשה זה בעצם מה ששאלתי בתחילת השרשור הזה..

למעלה