AvitalRickman

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

אחרי שכתבתי פה הרבה, והייתי בעיה והאקספלורר נסגר, אני נאלצת לרשום פה שוב! כשאני אתפוס את הביל גייטס הזה
אז ..to make a long story short- הפסקתי לאהוב את אלן. כן כן, הפסקתי לאהוב את אלן. אני בעצמי לא מאמינה. יש לי בעיה קטנטנה- כשאני מתחילה לאהוב שחקן מסוים, השחקן שאהבתי קודם מחוק לגמרי- הוא כבר לא מעניין אותי, וכך קרה יום אחד שראיתי משפחת אדמס והתאהבתי באנג'ליקה יוסטון (ובסטוקארד צ'אנינג, אבל זה כבר סיפור אחר)...ריקמן נדחק לצד וזהו. אתם לא יודעים כמה אלן בכה, המסכן
אז עכשיו אני פשוט דו מינית
=) נהניתי בפורום הזה מאוד, ואתן אחלה בנות! אני בטח אמשיך לעיין פה מדי פעם (אני עדיין חושבת שאלן סקסי בטירוף, אל תגזימו!), אבל אני לא אשתתף.. שלכם :), אביטל

love potion

New member
ישששש!!!

אחת פחות לרשימת החיסול. למרות שאני לא יכולה לדמיין איך אנג'ליקה היוסטון יכולה להפוך מישהי ל"דו מינית" ... הלן מירן אולי כן ... אוקיי, ואז נשארו רק 968437

oO yUvAl Oo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אנשים מסתכלים על זה ותוהים- "מי לעזעזל האלן ריקמן הזה
נו.... בטח עוד אחד מ'קחי אותי שרון'..."

מלאכית16

New member
נמנמנמ...../images/Emo110.gif

טוב, כנראה שגם זה קורה. מקווה שתהני לך עם אנג'ליקה משמה.. היה נחמד להכיר גם אותך

Minerva

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo122.gif../images/Emo140.gif../images/Emo54.gifשלי?!?!

סתם, באמת התכוונתי להביע תמהון...

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifאממ.. אוקיי../images/Emo3.gif

למרות שאני בהחלט יכולה להיזדהות איתך (לא בקשר לאלן, בקשר ל--- עניין השני
). אני הייתי קופצת משחקן לשחקן כל חצי שנה בערך ועם שיגעון חדש (עיינו בערכים- ג'ים קארי עד פירס ברוסנן וירקות אחרים בשם אנטוני קידיס
), אך אני שמחה להודיע שאלן עדיין טרי אצלי בזיכרון ולא נמס אפילו קצת
ו.. בהצלחה עם אנג'ליקה
משפחת אדמס זה סרט שולט

../images/Emo32.gif שרשור תמונות כבר עבר אבל..

בגלל שהדפדפן שלי דפוק תמונה שרציתי שתראו הגיעה קצת רחוק מידי...
אתן חייבות לראות את זה.... גוד, אני לא עומדת לפני התמונה הזאת.
|נמס|

love potion

New member
אאאאאאאאאאההההה!!!!!!!

אוויר ... צריך ... גבר טעים ... נראה כאילו שהוא גומר ... הצילו ... טיסה ללונדון ... שוקעת דרך הכסא ... [קולות של טביעה]

3נטוש

New member
תכנסו אם בא לכם

תמונה מדהימה ........ אני צריכה מישהו בשם אלן(ריקמן...) כדי שימחיש לי את התמונה באופן אישי

Minerva

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

שניש

New member
בתול../images/Emo35.gif../images/Emo56.gif

I DONT THINK SO
הרי כולם יודעים שסווי איבד את בתוליו איתי

למעלה