AndreaCorr ©

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

ביקורת על Would You Be Happier מתוך האתר "מומה":
אחת הלהקות המשעממות בעולם משחררת סינגל חדש לכבוד אוסף להיטים שעתיד לצאת לה בקרוב. עוד שיר סתמי עם טקסט מטומטם להפליא ("היית שמח יותר, אם לא היה כזה מזג אוויר חרא") שמתמצת היטב את הצליל הכינורי השחוק של המשפחה הכוסית ביותר בעולם הפופ. כוסיות כוסיות, עם עיניים יפות לא עושות שירים טובים. רק מלא כסף. זאת דרך להתבטא
אם זה לא היה כזה ישן, הייתי שולחת תגובה זועמת למערכת האתר שככה לא כותבים ביקורת על שיר.

מיכל just

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

רואים שרק מטומטם כזה שאיפילו לא הבין את הטקסט (-היית שמח יותר, אם לא היה כזה מזג אוויר חרא-???) יכול לכתוב כזה דבר מ-ט-ו-מ-ט-ם!!!

Noamush

New member
אכן ביקורת מרגיזה

אבל תקחי בחשבון שאותו אדם שכתב את השיר הוא אדם מטומטם מאוד שברור שאין לו טעם במוזיקה ואפילו ביקורת הוא לא יכול לכתוב כמו שצריך. יש אנשים שפשוט אוהבים לרדת על אחרים ולא משנה מה יהיה המצב, המבקר הזה הוא פשוט בן אדם מטומטם וכולנו יודעים שהוא טועה.

p i n g o

New member
מכיר את זה

קראתי את זה פעם, והתעצבנתי באותה מידה. אבל אחרי שיטוט קצרצר בשאר הביקורות של הגברת הנ"ל, אפשר לראות בקלות שהיא לא מחבבת כל דבר שזז. אז אל תתעצבנו ממנה, אני מתאר לעצמי שזה לא משהו שכמה שעות בטיפול לא יוכלו לפתור... או שלא..

nadav corr

New member
My Dears,

אין על מה להתעצבן, זה אפילו היה מצחיק. אני בטוח שהגברת המתוסכלת שכתבה את זה אוהבת להקשיב לזבל ממוצה. גם לפי דרך ההתבטאות שלה אני בטוח ששכל זה לא מה שיש לה בשפע.

תמיד יש ביקורות

כי לכל אחד יש דעות שונות, פעם קראתי ביקורת על In blue שהמבקר אמר שהאלבום הזה הוא "יצירת אומנות". האמת המבקרת הזאת הגזימה, נכון שלא כולם אוהבים מוזיקה אירית, אבל לרשום ביקורת כזאת זה הגזמה...

forgiven dreams

New member
צליל כינורי שחוק...? ../images/Emo12.gif

ב- Would You Be Happier אין בכלל כינור...
הייתי ממליצה על בדיקת שמיעה

תראו...

טקט: אין לה שמיעה מוזיקלית: אין לה שמיעה בכלל: פגועה קשה מצב נפשי: הלם קרב/ טראומה שאחרי אסון (הערכה) חיבה ליצורים חיים: מוטלת בספק שכל: אני לא יודע אם היא מכירה את המונח רמת שיעמום (מ-1 עד 10): 18.5 שליטה באנגלית: Yes, No... וזהו בעצם... נקודת אור: סחטיין על היצירתיות (אבל אולי תפני אותה לדברים אחרים כמו איך לפרנס את המשפחה?) אז מה אתם מצפים שאדם כזה יכתוב???? מה שנכון, זה שלמערכת האתר יש בעיות קשות בצנזורה...

forgiven dreams

New member
היסטרי ביותר! ../images/Emo6.gif

שליטה באנגלית: Yes, No... וזהו בעצם... חחחחחחחחחחחח

למעלה