sunrize1

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo53.gif

אני חייבת המלצה לוטרינר טוב מאיזור בנימינה,זכרון,אור עקיבא. הקטנה לא מרגישה טוב ,צלצלתי לוט' שלה בערב,הוא הבטיח שיבוא לטפל בה ושוב לא קיים את הבטחתו ! כל הערב לא זזתי מהבית,ישבתי וחיכיתי שיצלצל שהוא מגיע והוא לא בא .
גם הבוקר ניסיתי להשיג אותו והנייד שלו כבוי ולי פשוט נמאס להתחנן שיטפל בה ונמאס לי מהמשחקים שלו. אני חייבת לקחת אותה לוטרינר שיבדוק אותה,כואב לי החלק האחורי כשאני מרימה אותה ואני מאוד מודאגת. בבקשה תנו לי המלצה למישו טוב,אני מאוד דואגת!!

lilithmm

New member
פני לדר' גרשקוביץ בחדרה

במרפאה שלו בע"ח מקבלים את היחס הטוב ביותר. גם את תקבלי יחס טוב.

sunrize1

New member
הבעיה שאין לי רכב ../images/Emo10.gif

הוא עושה ביקורי בית? אני לא יודעת אם מותר לנסוע עם כלב באוטובוס,מישו יודע?

noasn

New member
אפשר לנבוע באוטובוס עם כלב עם

יש לך מחסום וחגורה מוסיפה שרשור וטרינרים

sunrize1

New member
לא,אין לי מחסום,רק חגורה

לא הייתי צריכה אף פעם מחסום,כי היא כלבה קטנה (פינצ'רית) ומאוד חברותית וטובה. חוצמזה, תמיד טיפלנו אצל הוט' הקבוע שלה, שהיה מגיע אלינו ,או שהיינו נוסעים אליו,ממש קרוב. אני מאוד מתלבטת מה לעשות,הרגע דיברתי עם ידיד שלי והוא אמר שכדאי בכל זאת לחכות שהוט' שלה יענה ונלך אליו, כי היא מבוגרת ולא כדאי לנסות וט' אחר ולשחק בבריאות שלה. מצד שני,אני בכלל לא יודעת אם הוא יענה וגם אם כן,אם יבוא. אוףףף

noasn

New member
צרפתי לך קישור של

וטרינרים מומלצים מציעה לך ליצור קשר עם אחד מהם אולי הוא יוכל לעשות גם ביקור בית או שתיקחי מונית לוטרינר אחר ללכת לוטרינר אחר זה ממש לא לשחק עם הבריאות שלה להפך זה לדאוג לה לשבת בבית ולחכות שאולי הוטרינר יתקשר פעם מתישהו זה כן בריאות והצלחה לך ולכלבה נעה

reut676

New member
בררתי לך כרגע באגד... כנסי...

כלב קטן (פינצ'ר לדוגמה ) שווה לכל הכלבים.. קצת תמוה בעיניי אבל זה החוק שלהם . במידה ואת מחזיקה את הכלב בסל\תיק\כלוב הוא אינו משלם. אבל מחסום בכל מקרה. אני חושבת שתקחי מונית ודי חבל על הסבל של הכלב.

למעלה