menyroth1

New member
אני מציע לך לקרוא עיתונים במקום פורומים

אתה ממש ממש ממש ממש ממש "בור ועם הארץ " בנושאי משטרה ופלילים היום אין רצח של משפחות הפשע שלא מתבצע באמצעות אופנוע /קטנוע . אחד רוכב אחד מורכב (שהוא גם שיורה ) היום כמעט ואין שוד של תחנות דלק , חלפן כספים , בנק שהחשוד לא נמלט על אופנוע (ואם זה בעיר אז קטנוע ) היום אין חטיפת שרשרת /תיק מנשים שלא מתבצעת ע"י רוכב קטנוע /אופנוע תו"ל הוא מונח צבאי (מלחמה עניינה צבא ) שמשמש גם חברות מסחריות ותתפלא גם את המשטרה , גם את שב"ס , גם את השב"כ והמוסד . ואם תרצה להתפלא יותר אז גם ארגון שהוא אנטי מלחמה שעניינו הצלת חיי אדם אזרחי כמו מד"א משתמש במונח תו"ל לא פעם ולא פעמיים . במלחמה בפשיעה אין פרות קדושות , כבר התווכחנו על זה לא פעם ולא פעמיים והגענו למסקנה גם אני וגם אתה שהרוכב מחויב לרכב בזהירות והסכמנו שכששוטר מסמן לו לעצור בצד אפילו אם הרגלים רועדות לו ועליו להזהר לא להתהפך אפילו אם הוא כמעט מת מהתרגשות (ציטטתי אותך ברשותך ). לגבי העניין הפרטי שלך שציטטת . התנהגות השוטר מובנת לי לחלוטין והוא לא צדק כשביקש ממך רישיונות . הוא היה צריך לעכב אותך לתחנה ולפתוח נגדך תיק פלילי בגין ניסיון להטיית תוצאות חקירה /משפט והדחת עדים . (וזה לא משהו אישי נגדך אני דווקא נהנה לראות את השטויות שאתה כותב ולהסביר לך כמה אתה טועה . זה פשוט עבירה פלילית מה שעשית ) .

bulb

New member
"ולפתוח נגדך תיק פלילי בגין ניסיון להטיית

תוצאות חקירה /משפט והדחת עדים" מישהו כאן סובל מרגשי נחיתות? מישהו שיכור מכח? תיכף תגיד שהשוטר תמיד צודק (ואני חשבתי לתומי שאזרחים הם הלקוחות של המשטרה).

אזרחים הם לא ה"לקוחות" של השוטרים, אלא

אזרחים הם אלה שמשמלמים להם את המשכורת. אם היה אפשר, הייתי מעיף את מני רוט לכל הרוחות עם מכתב פיטורין מהסוג הגרוע ביותר. אין לך מושג מני, כמה גועל אתה מעורר בי. לשמחתי, אתה מצדיק כל מה שחשבתי אי פעם על שוטרים כלפי חוץ.

menyroth1

New member
כבר נאמר כאן לא פעם דעתך לא משנה מאומה

כבר נאמר כאן מליון פעם ואגיד שוב ושוב . חווית המפגש שוטר אזרח בנסיבות עבודתו של השוטר לעולם לא יהיו נעימות לשני הצדדים ובטח ובטח שלא לאזרח . כאשר אזרח כמוך יחוש הערכה לשוטר אני אתחיל לדאוג שהמשטרה לא עושה את עבודתה נאמנה , כי זה אומר שגם כאשר היה מגיע לך דו"ח ופגשת שוטר מישהו חיפף בעבודתו (השוטר כמובן ) . הלילה אגב הוכחה שוב צידקתי בנושא !!! ניידת של תחנת רחובות רדפה אחרי רכב במרדף שהחל באולם אירועים . מתוך הרכב נמלט הנהג ונוסעת שהייתה לידו עברה מושב הנוסע למושב הנהג (הרכב שייך לה ) המתנדבים לא הצליחו להתמודד איתה וחששו ממנה . בבדיקת אלכוהול בדמה מסתבר שיש לה פי שתיים מהמותר . כאשר הגעתי למקום היא נעצרה בחשד להכשלת שוטרים , שמו עליה אזיקים , אחרי כחצי שעה בה היא לא שיתפה פעולה עם המתנדבים , פתאום היא ביקשה להתקשר לנהג . כעבור עשר דקות הגיע אדם מבוגר יחסית ואמר אני נהגתי וכיוון שלא זוהה ע"י המתנדב שראה אותו נמלט גם הוא נעצר על ידי בחשד להכשלת שוטרים . חמש דקות לאחר מכן הגיע הנהג האמיתי , זוהה ע"י המתנדב , נבדק ומסתבר שהוא נוהג בשלילה כבר שנתיים וללא רישיון בתוקף כבר כ 8 שנים וקיים נגדו צו מאסר עקב אי תשלום קנס גדול מלפני כשנה . ובבדיקת אלכוהול כשעה לאחר ההימלטות נמצא 300 מ"ג אלכוהול (המותר מקסימלי כ 200 ) . הוא קיבל דוחו"ת בגין נהיגה ללא רישיון , הרכב הוחרם לחודש , בעלת האוטו קיבלה דו"ח על מתן הרכב לנהוג ע"י נהג לא מורשה , נגד הנהג נפתחה חקירה על נהיגה בשיכרות ונפתח נגד כל המעורבים תיק של הכשלת שוטרים . אם מישהו חושב כאן שהנהג שנוהג בפסילה , ללא רישיון , ללא ביטוח , ובשכרות היה נתפס ללא אסרטיביות וביצוע מעצרים תוך פוציניו מוציניו למישהו מהמעורבים אז כמו שאומר הגשש החיוור "שייקום"

LeCagot

New member
מני - בוא בוא

הנה הסיפור שלי עם משטרת ישראל: בגיל 16 התחלתי להתנדב במשא"ז באילת. מה שנקרא "קלאסי" - להסתובב עם אפוד מצחיק וקרבין ולאבטח מימונות והופעות. בהמשך, גם נכנסתי לנבחרת הקליעה של המשמר האזרחי אצלנו והייתי די מוכר מהצד החיובי של החוק במשטרה. לפני הצבא, עבדתי בעבודות עפר ופיתוח. אוגוסט+צהריים+אילת=חם. הייתי צמא, אז הלכתי לבית הקרוב, דפקתי על הדלת של הבית, ואף אחד לא ענה. הלכתי לבית הבא, שם קיבלתי מים. עד כאן - יום שיגרתי. 10 דקות אח"כ, הגיעה הניידת של הסיור, ומתוכה ירד שוטר שהכיר אותי אישית וגם היה איתי בנבחרת הקליעה. כמובן שבירכתי אותו לשלום. בתגובה הוא אזק אותי ולקח אותי לתחנה, בלי להגיד לי מה הבעיה. רק בתחנה הוא אמר שהוגשה נגדי תלונה על התפרצות. לא עזר לי כלום - לא זה שאני מוכר לו, לא זה שהייתי חלק מצוות של כ-5 אנשים,כלום. בתחנה ישבתי לי אזוק בערך שעתיים, עם כל השוטרים שמכירים אותי ועוברים ורואים אותי במצב ה"נעים" הזה, ואז בלי התנצלות שוחררתי. מסתבר שהאישה שהתלוננה עלי גרה בבית הראשון שעל הדלת שלו דפקתי (זה שלא ענו בו), ושהיא מוכרת למשטרה בתור "6" (מכיר את המונח??). ללא ספק היה חשש עצום שאני אברח ולא ידעו מי אני, ולכן האזיקים והכל. אני טיפש, ולא לומד מטעויות. בגלל זה אחרי הצבא בזמן הלימודים שוב התנדבתי למשא"ז, שוב קלאסי. גרתי אז בנשר, והאמנתי שנוכחות של ניידת בשכונה תעזור להקטין את הפשע, אז גם הוצאתי רשיון על ניידת. התוצאה - הפכתי להיות נהג בוס. אין לי כבר כוח לפרט את התת-רמה של השוטרים בנקודה בנשר, אבל אני למדתי את הלקח אחרי עוב משמרת שלמה שבה הסעתי שוטרים ברחבי הקריות הביתה, ואז בדרך חזרה לנקודה ראינו בן-אדם "קרוע" ממכות שוכב על ספסל. השוטר שהיה איתי בניידת לא הסכים שנעצור. לא שמתי עליו ועצרתי. ניגשתי לבדוק את האיש (הייתי חובש בצבא) והשוטר כל הזמן ניסה לגרום לזה שנסתלק משם. בסוף הוא "עשה טובה", קרא לשיטור של קריית אתא וכשהם הגיעו נסענו. כמובן שאח"כ הוא עוד התלונן עלי. זו היתה המשמרת האחרונה שלי במשא"ז. גם ה-KGB מילאו הוראות. שיקול דעת זה לא דבר רע. אבל בשביל שיקול דעת צריך דעת, מה שלצערי חסר לרוב השוטרים איתם עבדתי (סיור + מתנ"א). אני יודע, אני לא בסדר. מה פתאום נולדתי? ואם כבר נולדתי, אז למה במדינת ישראל? ואם החלטתי גם להיוולד וגם במדינה, אז אני צריך לשאת בתוצאות. להנות ממשטרה משובחת שלא רק מחפשת רק מתחת לפנס, היא גם שמה את הפנס ככה שהיא לא תצטרך להתכופף. Q.E.D

menyroth1

New member
לא מבין מה זה מוכיח ? אתה סותר את עצמך !

אם אחרי שהיית באילת "עצור " ועדיין יכולת להתנדב שלוש שנים לאחר מכן זה אומר שבאילת לא פתחו נגדך תיק , זה אומר שהאמינו לך . אכן אין רגשות במקצוע הזה ומקומם של רגשות בביצוע מעצר הוא לא בעבודת משטרה . גם אם היה שם שוטר או אהיה קיצוני יותר אם אותו שוטר היה עוצר את אחי (אחי מרחם אימי ולא כינוי של גולנצ'יקים אאאחי ) ואני מפקדו והוא לא היה כובל אותו אחת דינו עריפת ראשו . וכמובן שהסיבה היא חשש מהמלטות והפעלת לחץ על המתלונן וכו' (אבל כיוון שלא הזכרת שעשית קורס יח"מ אני מתאר לעצמי שמושגים כמו עילות מעצר וכליאה לא הכי ברורות לך ) . וכמובן שלאחר שהתבררה הטעות והתגלה שהיא שישיה אני מצפה מהקצין /שוטר לשחרר אותך ולא לפתוח תיק פלילי (כפי שאתה מתאר ואכן קרה ) אז לא מבין מה לא בסדר . תחושותיך לאחר מכן או בזמן הארוע אינן מעלות ולא מורידות מאומה .ואפילו שוטר שיעזוב בשל ארוע כזה ואפילו מתנדב שיבחר להיפגע וללכת לא ישנו את הנהלים הקשורים למעצר חשוד (בלא משוא פנים בגלל שאתה חבר ) . א-פרסונליזציה של עבודת המשטרה לי חשובה מאוד . לגבי מה שקרה בנשר אני לא יכול לשפוט , אני מכיר מתנדבים רבים שאינם מוכנים ליהיות "פראיירים " של השוטרים ובאים רק לסייר בשכונה ולא מוכנים לעסוק בשום מחיר בהסעות , ואפילו כאשר הייתי רמק"ם (לוד ) והייתי "הבוס " שלהם (עד כמה שניתן להגיד שלמי שמתנדב יש בכלל בוס ) והם גם לא היו מוכנים להסיע גם אותי הביתה (ובשביל זה אני מברך יום יום כבר 31-2 שנה ברוך שברא את האופנוע ) ותמיד כיבדתי את בקשתם ומעולם לא נטרתי טינה לאותו מתנדב שלא רצה להסיע אותי ואוי ואבוי לאותו שוטר שכן היה נוטר טינה . קצת קשה לי בנתונים שאתה מספק לשפוט את אותו שוטר שלא ראה במהירות 50 קמ"ש ממרחק סביר שלא מדובר בהומלס אלא במישהו "קרוע" ממכות , אני רק יכול לשמוח שהתעקשת וחייו ניצלו .

בועז בר

New member
מני, אני קורא את מה שאתה כותב ואני פשוט

לא מאמין. אני כן מאמין שכל מילה מעבר לזה מיותרת לחלוטין. מאזרח שומר חוק שחשב (ועדיין חושב לפעמים) להתנדב למשטרה אבל המלים שלך מוציאות לו (לי) את החשק והמוטיבציה. אני רק מקווה לא להיתקל בך ובשכמותך כשאתה "ממלא את תפקידך".

menyroth1

New member
אני גם מקווה בשבילך שלא תיפגש איתי בתפקיד

אבל אני גם מקווה בשבילך שלא תצטרך להיפגש איתי בתפקיד , ויתרה מכך אני מאוד מקווה שתעשה הכל כדי לא להיפגש איתי בתפקיד עד כדי לנסוע כחוק ובזהירות . אחרת אם לא כשתפגוש אותי זו לא תיהיה חוויה מרנינה . שלא בתפקיד אין לי בעיה לשבת איתך על דרינק קטן ולשוחח איתך על כל נושא אחר בעולם , אבל עבודה זו עבודה ובילוי זה בילוי ולא גורר בילוי לעבודה ('צטער ) וגם לא גורר עבודה לבילוי (גם 'צטער)

LeCagot

New member
סותר את עצמי???

אם אני אלך עכשיו ואתלונן עליך שגנבת לי את האופנוע, ישר ייקחו אותך לתחנה עם אזיקים??? למה יש לי הרגשה שלא? אולי קודם יבדקו אם זה סביר? אולי ישאלו אותך? אולי ישאלו את מי שנמצא איתך באותו זמן אם זה הגיוני? מה אני אגיד לך, עשיתי שלב א'. לשלב ב' כבר לא הלכתי. הייתי קב"ט של מתקן מאובטח מונחה גופי בטחון, והייתי צריך להעביר הדרכות על עיכוב, מעצר, סמכויות שיטור, חיפוש, ירי ועוד כמה חברה כאלה. אני לא מדבר על רגשות. אני מדבר על הגיון. רנ"ג טאיטו, רס"ר המשמעת של בה"ד 1, אמר לנו בשיחת הפתיחה איתו שאם נמצא חוק בלי הגיון הוא יבטל אותו. גם המשטרה ככה - אם היא מוצאת הגיון היא מבטלת אותו (הטעות במקור). אם חבר שלי, שהיה בצמרת המשטרה ואחראי על תכנון הכוח מסכים איתי בדעתי על המשטרה, אז כנראה שיש דברים בגו. ולעניין השוטר: אותו שוטר נסע 10 קמ"ש (אני נהגתי, אני יודע) אחרי שעמדנו בצומת, זווג ילדות רצו לניידת וצעקו לנו (מהצד של השוטר, כן? ) שיש אדם מדמם על הספסל. לא 50 קמ"ש, לא מרחק סביר, לא לילה, לא גשם, לא ערפל. רק ואקום בין האוזניים של ה"אינטליגנט" בכחול שרצה להגיע לקפה עם החברה. אגב - אם זה הומלס אז אין לו זכויות? אותו מותר לפוצץ במכות? כמו שאמר שוטר נחמד: "אתה אל תבלבל אותי עם העובדות". מני - המשטרה היא overworked, underpaid ובמקביל גם עם כוח אדם תת-רמה (בעיקר סיור + מתנ"א). אני לא מדבר על בילוש/חבלה/מז"פ. פה ושם יש שוטרים נורמאלים, אבל הם היוצא מן הכלל שמעיד על הכלל. אחרי 7 שנות התנדבות במשא"ז אני יודע על מה אני מדבר. דבר אחרון - אחד הצעדים הראשונים בשיפור הוא ההכרה והודאה בבעיה. בזה שאתה מנסה לשכנע את כולם שהמשטרה בסדר, ורק אנחנו לא רואים את זה אתה מראה לנו למה המשטרה לא תשתפר.

menyroth1

New member
יקחו גם יקחו

שכנה של הורי גרושתי (עוד בהיותי נשוי לה ) התלוננה כנגדי (בשנת 96) שהשכבתי אותה על הארץ בביתה שבראשון לציון ובעטתי בכל חלקי גופה במשך כעשר דקות . נלקחתי לחקירה באזיקים למחרת התלונה למח"ש , נחקרתי כאחרון העבריינים . במקרה ביום המוזכר בתלונה ובשעה המוזכרת בתלונה הייתי ביחד עם כ 60 אנשים במושב פריגן שבחבל שלום במרחק 130 ק"מ ממקום הארוע (והם כולם העידו על כך ) ורק לאחר שהוכחתי את חפותי שוחררתי (וגם תבעתי אותה תביעה אזרחית על העוול שגרמה לי ואף שילמה כסף רב על שקריה ) ואגב גם היא "שישיה " . אין סנטימנטים בעסק הזה שלא יהיו לך טעויות לרגע . הטיית כף לצד אחד פוגעת תמיד בצד האחר בעסק הזה . ואם מח"ש היה בוחר שלא להתנהג בקיצוניות כלפיי בהחלט ייתכן שזה היה גורם לפגיעה בביטחון הציבור ולתחושות רעות בציבור או אצלה . עם כל הכבוד לרס"ר טאיטו - משטרה אינה משנה חוקים . הכנסת משנה חוקים בלבד . ורק הכנסת ואין מבילתה אף לא אחד אחר . מאחורי חוק אין היגיון יש נורמה . וזו נורמה שרוב הציבור בחר להפוך אותה לפורמאלית . גם נורמה שלפיה ל 5 גמלים ומעלה אסור ללכת בשורה אלא רק בטור היא פורמלית (עדיין כי מזמן הטורקים היא לא בוטלה ע"י הבריטים ולא ע"י הכנסת ) אבל אין בה כבר שום היגיון (סעיף 77 לפקודת התעבורה אם זכרוני אינו מטעני ) . לאחר הנתונים הנוספים שהוספת בדבר התקרית בנשר אני יכול רק לומר שאותו שוטר היה משאיר אצלי ממיטב כספו במשפט משמעתי וייתכן אף המלצה לפיטורין (אם כי אני מודע שלפטר שוטר בגלל מעורבות בארוע יחיד זה לא קל ) . דווקא לדעתי בסיור הרמה הרבה יותר גבוהה מאשר בבילוש ולדעתי אתה שבוי בקונספציה רומנטית אודות הבילוש , גם הרמה האינטלקטואלית להתמודד עם היומיום הנדרשת בעבודה בסיור גבוהה בהרבה מאשר בבילוש העובד בצוותים והפרט שם אינו בא לידי ביטוי עם יכולתו האישית . גם לגבי מז"פ לא נדרשת יכולת גבוהה מידי (למעט במעבדות שם אתה צריך ליהיות ד"ר ומעלה ) מהטכנאים (אין וכוח ביננו לגבי יכולת אנשי חבלה )

t d m 900

New member
לה-קגוט בוא אתה ומהר

גם אני מתנדב. מה קרה לך? שכחת את מה שכל מתנדב יודע. אנחנו שם כדי לעזור בדברים חשובים ובשביל לתת שירות טוב לאזרחים הטובים ולא בשביל להיות נהג מונית. היום בהתנדבויות, הרכב המשטרתי שלי הוא אופנוע 1200 GS ואנחנו פועלים בצוותים קטנים של 2-3 אופנועים שיוצאים לצייד (תקרא בחתימה) כבר מההתחלה, (עוד כשהייתי בניידת) לא הסכמתי להסיע אף אחד אפילו פעם אחת. מישהו קלט שאתה חלש ואו פחדן ואו מעוניין בהתנדבות כדי לקבל רווח משני מהקשר עם המשטרה וככה למדו לנצל אותך. אצלי זה היה מהתחלה אחרת. אני לא מניאק אבל גם לא נחמד לשוטרים. אני קורקטי איתם. אני בא להתנדב בדרך שאני מעוניין. הדרך הזאת היא להילחם בתאונות דרכים על ידי מלחמה בעבירות שנראות בעיניי אלה שגורמות לתאונות. כשאני בא למשטרה זה רק כדי לחפש את התלושים המסוכנים או את העבריינים הבריונים. אחרים לא מעניינים אותי.

Shredingerscat

New member
הכשלת שוטר ../images/Emo6.gif

אחלה סעיף "הנאשם השתמש במילים עם יותר משתי הברות"

menyroth1

New member
אל תזלזל זו עבירה שהשלכותיה חמורות

אחת משלושת העילות למעצר של חשוד היא חשש מהטיית תוצאות חקירה . לשופט במקרה כזה אין שיקול דעת לשחרר כי מהות המעצר על פי החוק הוא כלי חקירה ולא כלי עונש . (מאסר זה עונש מעצר לא ) . כדי שתבין . כאשר יש חשש למסוכנות החשוד , יש רמות שונות של מסוכנות והשופט יכול לשחרר גם אם הוכחה מסוכנות . השופט אינו יכול לשחרר אם אין זיהוי החשוד ואם יש חשש שימלט מאימת הדין השופט אינו יכול לשחרר אם יש חשש להטיית תוצאות החקירה או לבידוי ראיות וכו' ולכן להכשלת שוטר למיניה יש השלכות חמורות על החשוד . אותה נהגת שהחקירה נגדה כבר הסתיימה עוד באותו לילה נשלחה למעצר בית של חמישה ימים על ידי השופט בגלל שהייתה הכשלת שוטרים

אכן נאמר. על ידך, אבל...

יש לי הרגשה שאם נערוך משאל קטן בפורום, הרוב המוחלט דווקא יצביע על העובדה שאתה הדביל ומעורר המחלוקות. אני עוד בכלל בשלב שלא מבין למה לא נחסמת מכתיבה בפורום כבר מזמן. פושעים יש תמיד. הבעיה של המשטרה היא שהם מתייחסים לכולם לפושעים מהרגע שהם נפגשים פנים אל פנים עם מי מהציבור. ואגב, ואני אומר את זה שוב. הציבור שהכי הרבה עושה תאונות דרכים, הם השוטרים עצמם. בנוסף, לא צריך להביט הרבה ולאורך זמן לצדדים כדי לראות ניידת משטרה עושה עבירת תנועה. מבחינת הפוסל במומו פוסל. כשלכך מצטרפת דעת חשוכה כמו שלך, מלאת צדקנות מחליאה, ובנוסף לכל גם כנראה עם מטען IQ נמוך במיוחד, הרי שמדובר בדביל מושלם, "ילד כאפות" קלאסי, שמנסה עכשיו להראות לכל העולם שיש לו זין גדול למרות שהוא עדיין יודע בתוך עצמו פנימה, שהוא נשאר אותו אפס שקיבל מכות בבית ספר.

Shredingerscat

New member
מני אכן אוויל

אבל אם זה היה קריטריון לחסימה חצי מהפורום הזה היה בסטטוס של קוראים בלבד. אין צורך לחסום, הוא אחלה תזכורת למצב המאוד עגום של המשטרע שלנו.

menyroth1

New member
גם אין חשיבות לתוצאות הסקר שלך

אין חשיבות גם לשאלה האם אתה או אני או מישהו אחר דבילים או דביל ביחיד . זהו בדיוק שאתה אמור להפנים את זה . זה פשוט מוכיח לי שוב ושוב שאינך מבין את משמעות המילה חוק . מה שלא מציב אותך אגב בפוזיציה קדמית בסקר שלך . אם התכוונת במובן של ילד כאפות להאשמה חמורה שאני הייתי מרביץ לכולם אז "לא ולא הייתי ילד רגוע ושליו למרות גודלי הגופני וחוזקי הגופני המעל לממוצע " ואם התכוונת לההיפך שכבייכול קיבלתי מכות אז גם זה לא נכון כי לקבל לא קיבלתי מכות כי חששו לא מעט מגודלי ולא רבים נכנסים לקרב עם מישהו הגדול מהם גופנית בקלות . ולעניינינו . אתה יכול ליהיות הכי חכם בעולם ולעבור על החוק (אפילו בלא מודע ובאופן גבולי ) ואתה תשלם את המחיר ולא יעזרו לך כל הצדקנים שכאן שמעוררים או לא מעוררים מחלוקת ושכולם חושבים שאתה טועה וכולם גם לא מבינים איך הכי טיפש פה לא נחסם וכו' . ואפילו שהייתה לדעתך ולדעתם פרובוקציה מוחלטת (ולצורך הויכוח שלנו אין מחלוקת שזו הייתה פרובוקציה מכוונת בדוגמא הזו ) כלומר השוטר העליב אותך והוציא לך את המפתח ולכן ברחת כדי שהוא לא יצליח ולא יעזרו לך כל הפורומים וכל הצדקנים בפורומים ולא אם אני או אתה טועים אלה פשוט תשב בכלא (או תיקנס , או שלילה או כל עונש אחר כפי שיקבע בימ"ש ) מצד שני אתה יכול ליהיות הכי טיפש בעולם אבל יודע שזו עבירה על החוק והחלטת למרות שאתה טיפש מוחלט שאתה על החוק לא עובר ושום בית משפט לא יוכל לכן להרשיע אותך כי פשוט לא עברת עבירה .אגב אם לא הייתה לשוטר עילה לטפס עליך ואתה טיפש ולא חכם ולא עברת על החוק ולא ברחת גם לא תורשע מן הסתם בעבירה שעילתה המעצר שלך מלכתחילה . אז הגיע הזמן שתפנים שיש מי שמבין בזה יותר ממך למרות שכולם חושבים /לא חושבים כי הם לא ילכו במקומך לכלא כי הם חכמים מספיק כדי שטיפש אחד כמוך יהיה שפן הניסיונות שלהם . מצטער על התשובה המאוחרת הייתי בחו"ל

למעלה