שבוע טוב......

../images/Emo46.gif ../images/Emo124.gif שבוע טוב......

תגידו, נשאר בן אדם לא צבוע,מניפולטיבי או שקרן בעולם הזה!?!?!? לעזאזלללללל!!!!! כמה צריך להתאמץ כדי לקלף עוד ועוד קליפות כדי להגיע לשורש האמיתי של בן אדם? מה רע בכנות? באמת? יש טוב מזה? אני כועסת!! זה לא פייר!!!! סליחה. יש כמובן כאלו שלא...ההכללה נעשית נטו מתסכול.
בא לי למרר בבכי ...אז במקום זה-שפכתי את הכל כאן. צטערת. שיהיה שבוע נפלאאאאאא!!!!

ש חף

New member
מותק

אני לא יודעת מה קרה ומי נתן לך להרגיש ככה. אבל מה שיש לי להגיד זה שצריך להתאמץ ובעיקר לא לתת אמון עד שבטוחים וגם אז,אין ביטוח לכלום. כנות? אמת? את זה תשמרי לאנשים הנדירים והטובים שמצאת לך (יש כמה כאלה בטוח) ואת כל השאר תסנני. <יודעת איך זה מרגיש,הייתי שם כמה פעמים כבר לצערי>

אוח!! כמה שאת צודקת!! אבל..

לא מדובר בזר. להיפך, דוקא אלו הקרובים ביותר לליבי מתגלים כלא כנים... אני לא נותנת אמון בכל אדם,אבל כן נותנת אמון במי שנראה לי לנכון.. כנראה שאני לא רואה כמו שצריך. ככ עצוב לי,אין לכם מושג. אי אפשר לאבד אמון בכול העולם... אוף. גרעין האנשים הקרובים לי באמת לא ישקרו לי לעולם...בזה אני בטוחה. לפחות מקווה.

את הכותרת הבנתי,את השאר לא ממש.

כנראה ש...מה? זה פשוט נהיה מגוחך. משקר אדיוטי אחד התגלה בור שלם של שקרים וצביעות. הלוואי וידעתי לעשות את זה גם. אולי הייתי מבינה מה התענוג הגדול בלאכזב אדם אחר ככה.. חפרתי.לילה טוב שיהיה.

נרקי

New member
../images/Emo25.gif שבוע טוב

יהיה בסדר מתוקה.. כולנו עוברים את זה
ותזכרי שמעז תמיד יוצא דבר מתוק

V i p e r 2 2

New member
את לא שקרנית?

את "ילדה" מאוד כנה?כן?את בטוחה? תסתכלי קודם כל על עצמך! ואחר כך אם תיהיה לך זכות תבואי באשמה לאחרים. כי דברתי היקרה את בידיוק אבל בידיוק כמו שרשמת "נשאר בן אדם לא צבוע,מניפולטיבי או שקרן בעולם הזה!?!?!? לעזאזלללללל!!!!! "

אדון גברת....מאיפה ההאשמות האלו מגיעות?

לא יודע מה הקשר שלך למורן אבל אם אתה מאשים מישהו במשהו תאמר למה ואל תזרוק משפטים באוויר!!!

ח ח ח ח פלפל,מה אתה מתייחס אליו?

הוא חורש זימה בכל פורום אפשרי ולכל גולש.מי מתייחס אליו בכלל?!

V i p e r 2 2

New member
אתה חי בבועה

אתה לא מכיר אותה כנראה. הבחורה שיקרה לי לעוד כמה ורימתה אני יכול להביא את האנשים שהיא שיקרה להם במשך תקופה! שלא תגיד יום או יומיים אז תעשה טובה אם אין לך משהו חכם להגיד אז תשתוק

תקשיב חומד...

לא מכירה אותך וטוב שכך..רצוי שתחדל גם להטריד אותי.. אשמח אם תביא את ``כל האנשים``-ולהמציא שמות וניקים בדויים,כל טיפש יכול. אז... תתבגר. אתה ``נופל`` בכל פעם על מישהו אחר,זה שקיבלת ממני סירוב לא אומר שאתה צריך להציק כל הזמן.תמצא חיים,ועזוב את שלי.. קדימה.(ועשה לעצמך טובה, אם אתה גיבור גדול מאחורי שם בדוי ולא מזדהה,אל תצפה שיאמינו לך)

תזרקי עליו../images/Emo111.gif

הוא לא שווה את העצבים....אנחנו מכירים אותך ויודעים את האמת.

V i p e r 2 2

New member
אני שם

זין עליך ועליה ביחד! אתם מזיזים לי את האצבע השמאלית! חתיכת אפס שכמוך מי אתה בכלל? שרמוטה לכי יש קליינטים!

תתחיל לנקות את הפה שלך......

את הזין שים במקום אחר....תרגע כי באמת שהגזמת, אם מורן עשתה לך משהו ואני בטוח שהיא לא תביא הוכחות....

V i p e r 2 2

New member
תתחיל אתה לשמור

על הפה שלך הבנת? ואם יש לך משהו "חכם לומר" אז מצידי תתפוצץ! אני אגיד מה שאני רוצה! על מי שאני רוצה! וסתם אני לא אתנפל על "מישהי מסכנה"... בשם "מורן" ממש לתפארת מדינת ישראל! אני לא חייב לך הוכחות ולך תעשה שיעורי בית מחר יש בית ספר! מה שלא עניינך אל תתערב! אידיוט

night mistress

New member
מה רע בלהיות שרמוטה?

וייפר כל הזמן מקלל שרמוטה שרמוטה.. מה רע בלהיות שרמוטה? הלוואי עליי להיות שרמוטה, תאמין לי שהייתי יודעת להנות מהחיים אם הייתי משתרללת, ככה שאני לא חושבת שזו קללה.. זה כמו "לך להזד.."..שזה נהדר ומבורך
מעבר לכך, מיסייה וייפר, אתה מתנהג כמו ילד קטן, אז אולי היא שיקרה לך ואולי לא, מה הביג דיל? מה כ"כ מרתיח ומה כל כך מעליב? עולם מערכות היחסים הוא מורכב ומה לעשות, לא הכל מסתדר כמו שאנחנו רוצים..אבל לבוא ולהכפיש את שמו של מישהו זה לא לעניין ולא במקום,אולי תפתרו את זה במסרים?

למעלה