שקרן

../images/Emo46.gif שקרן

שקרן שקרן שקרן שקרן שקרן שקרן שקרן שקרן שקרן שקרן שקרן שקרן שקרן זהו היום מבחינתי ניגמרו לך התירוצים! לא רוצה לראות אותך, לא מעניין אותי לפגוש אותך, עדיף לי בלעדייך תודה שעזרת לי להבין את זה

jane34

New member
מישהו כאן קורא מחשבותיי?

אבל לא להגזים! אפלו אני כבר סלחתי...... ולמה ניק בדוי לעזאזל? (זה מעיד על קשר שכן יימשך) אלא אם כן תיחשף האמת והניק הבדוי שונאת ניקים בדויים אנשים שמתחבאים מאחורי מילים ומסכות...... רק שהפעם זה קלע אצלי כמעט בול!!!!!!!!!!!

א ש לי

New member
שונאת אנשים ששונאים ניק בדוי../images/Emo13.gif

סתאאאאאאאאם אני ממש צוחקת. אבל ניק בדוי במקרה זה שלה אולי כפי שהבנת, מעיד על רגע של חולשה שאולי באמת יחלוף, לפעמים קיימת מערבולת ריגשית שקשה לצאת ממנה גם אם באמת רוצים. מי אוהב לחשוף את חולשותיו? אז אפשר רק לכבד, להבין לקבל או לדפדף.

א ש לי

New member
מה קורה לכם אנשים?../images/Emo4.gif

מבינה שגם אתה לא אהבת את ההודעה שלי על נישואיי השניים (אולי כי איפה שניכשלת אחר הצליח?) אבל אתם ממש צודקים מיקומי כבר לא כאן מי מפרגן לאושר חתונות וחיוכים? זה נעים יותר לחבק את הבוכים אז מרגישים גדולים וחזקים ולרגע שוכחים את הכאב האישי. צר לי אם הכאבתי לך או לאילנה לא זאת הייתה כוונתי אני ניכנסת לפה פעם בשנה יהיה קל גם לוותר עליה אז היו שלום וכל טוב לכולם את שאר התגובות לשרשור זה כיתבו לחבריכם, אני כבר לא אקרא הלכתי לי...

אש... תרגעי../images/Emo4.gif...

והיגיע הזמן שתביני לא אני ולא הוא ולא אחרים מקנאים בך כפי שרוצה לפרש את התייחסותנו סליחה התייחסותי אליך לא אוהבת אותך, את לא אמיתית, ואוהבת למשוך תשומת לב גם בנושאים ובמילים שכלל לא נוגעים לא באמונתך, ולא בחייך את הראת לי את צביעותיך ונכון השמחה שלך לא נוגעת בי כלל אבל תעשי לי טובה תמחקי ממחשבותייך שי בי איזשהו ריגשי קנאה או צרות עין כפי שמנסה בכל הודעה שלך לרמוז ולציין אז תרגעי מותר לי לצחוק עם מי ועל מה שבא לי ותחסכי מכולם לקרוא את המגילות המתנשאות שלך "אני ניכנסת לפה פעם בשנה יהיה קל גם לוותר עליה אז היו שלום וכל טוב לכולם את שאר התגובות לשרשור זה כיתבו לחבריכם, אני כבר לא אקרא הלכתי לי..." גם את המשפט הזה קראתי מספר פעמים ובכל זאת את חוזרת ויותר גרוע נכנסת בניקים בדויים חחחחחח ולי את לא יכולהלספר סיפורים

jane34

New member
אולי הייתי קשוחה מדי?

אם מישהו נעלב אני מצטערת..... ממש לא התכוונתי.... סליחה

אל תכעסו עלי אני כותבת בניק בדוי

כי לא יכולה כרגע לכתוב בניק האמיתי... העיקר שהוא הבין שזה מכוון אליו

jane34

New member
אף אחד לא כועס

רק שכשאת כתבת פחדתי שמישהו יבין אותי לא נכון אבל הכל בסדר העברתי את המסר שלי בשורות שלך..... מקווה שיהיה בך העוז והכח לעמוד מולו ולומר לו את כל אשר על לבך..... תאמיני לי שזה משחרר......

ערסlight

New member
וכעת... תחליפי שקרן ב-נודניקית

ותקראי כשאת המאזינה וכולנו גוף ראשון רבים.

אם זה היה נכון...

לא היית צריכה לכתוב את זה.. פשוט היית מתעלמת מאותו אדם שאיכזב אותך. את כרגע כועסת ומצפה שהוא ייתקן את העוול שגרם לך ואם לא היו לך ציפיות לא היית כותבת כלל. אז לפני שזורקים מילים לאוויר שגם ככה הרי לא תעמדי בחצי מילה ממה שכתבת וסתם תיראי מגוחכת, תתעלמי ממנו ותמשיכי הלאה... שקרנים לא חסר, אני בטוחה שתמצאי מהר מאוד תחליף. אדם ששיקר פעם אחת יישקר גם פעם אחרת - אנחנו לא יכולים בכעס שלנו לשנות אופי של אחרים... גם אם הוא יחליט ל'השתנות' בעקבות הכעס שלך...הוא פשוט ינהג לפי ה'כללים' שתיקבעי לו רק כדי שתהיי 'שקטה'. אני לא מבינה גדולה בתה... אבל בטח יש איזה תה מרגיע... אמבטיה חמה ותירגעי ותשמחי על כך שגילית מה שגילית עכשיו ולא מאוחר יותר. בהצלחה

למעלה