שני ושרון

ariel121

New member
../images/Emo46.gifשני ושרון

לא יתכן ששתי המגעיחות האילט ימשיכו לשדר אייל וענת בוודאי ראיתם את הבושות שהו עשטו ירדו על אלין בצורה כזאת שמביישת את הלוגים גם ההתנצלות שלהן הייתה רפה ולא מהלב בושה לבלוגים ותפוז בכלל שיש כאילוכתם על הבלוגים ותפוז בלוגרים להצביע ברגליים ולא להכנס לבלוג שלהן

../images/Emo26.gif מתקנת שגיאות

*המגעילות *האלו *שהן *עשו *הבלוגים *יפה *כאלו *בבלוגים ולא 'על הבלוגים' ועכשיו, בכל תוכנית השדרן יכול לעשות מה שבא לו...תפוז ואייל וענת לא יכולים לקבוע לאנשים מה לעשות בשידור אלא אם כן זה דברים למבוגרים בלבד <לא שזה עוזר אבל, ניחא> חוצמזה, אם אתה חושב שהן לא מעבירות שידורים טובים אף אחד לא הכריח אותך להיכנס לשידורים שלהן...נגיד אני נכנסתי ראיתי אחת מהן <ההיא עם התלתלים...> מתנהגת כמו ילדה בת שלוש <"אבל אני ילדה בת שלוש ככה אמא אמרה לי" *נאמר בקול ילדותי*> והבנתי שזה לא המקום שלי אז יצאתי וזהו. לא חייבים להישאר במה שלא אוהבים. שיעשו מה שבא להן. בוקר טוב

מ י כ ל2

New member
אריאל

אני מסכימה לכל מילה שכתבת כאן ממש בושה אייך שני ושרון ממשיכות לשדר כאילו כלום לא קרה מקווה שהנהלת תפוז יעשו משהו בנדון

ShukyD

New member
זה גאוני

מותר להן גם אני אתמול הייתי בבלוג של אלין ופשוט ישבתי שעות ורק נקרעתי עליו מצחוק זה לא משהו שאסור לעשות, ובטח לא משהו שצריך לחסום בגללו כל אחד ומה שעושה לו את זה.. באותה מידה אתה יכול להתעלם וללכת לנסות להוציא זיון מאלין

מ י כ ל2

New member
שוקי

לא ציפיתי שאתה תגיד דברים בסגנון הזה. יש דברים שאפשר לצחוק ויש דברים שלא. ולא לעניין מה שכתבת.

אני רואה השם שלי רץ כאן חופשי אה??

אבל בכיף כל אחד יעשה מה שבראש שלו. אני גאה במה שיש לי ובמה שאני אני יודעת מי אני והחברים הטובים והקבועים שמגיעים לבלוג שלי יודעים בדיוק מי אני . מיכלי ואריאל אני אוהבת אותכם ואתם יודעים את זה. אני אשדר היום בלילה. המשך ערב טוב לכולם. אגב שוקי, אני לא בחורה שמנסים להוציא ממנה דברים כאלו. בטח שלא אנשים שבאים אלי לבלוגים כמו אריאל ואנשים עם נשמה והבנה גדולה מאוד לא מנסים גם, הם באים מדרך הלב והרגש כאחים טובים ולא כמשהו אחר. ערב נעים מקסים ורגוע לכולנו. שבוע טוב.

בוזיקית

New member
גועל נפש מה שאתה כותב פה...

גם אני המון פעמים מוצאת את עצמי מול הבלוג של אלין מתפוצצת מצחוק, אך הצחוק שלי נובע מכך שאלין וחלק מאנשי הצ'ט פשוט שנונים ומצחיקים, והכל ברוח טובה. ובקשר למילים הגסות שכתבת - לדעתי זה מכוער, אבל אלין רק תרוויח מזה, בכך שיצא לה עוד פירסום ואפילו אם זה פירסום שלילי, בסופו של דבר אנשים ייכנסו לבלוג מהסקרנות, אך ילמדו שניים או שלושה דברים על החיים עם התסמונת, וזה כבר שווה הכל... אלין יודעת בדיוק מה היא שווה, וכבר יש לה עדת מעריצים. היא בטח לא צריכה את העזרה שלך כדי להשיג ***. ואולי אתה פה המקופח...?!?!?

ShukyD

New member
אף אחד פה לא הבין אותי

לא אמרתי שהיא שרמוטה או משהו בסגנון כולם נתפסים למשפט האחרון כולה אמרתי שהוא כותב את זה כאילו הוא מנסה להוציא עליה רושם טוב או משהו כדי להשיג זיון זה סתם הקצנה. עזבי אולי קשה לך מדי להבין את זה היא אחלה ומה לעשות זה מצחיק אותי.. שתהיה בריאה מה שמפריע לי זה שהיא מרגישה שונה בגלל זה וחושבת שמגיע לה יחס מיוחד, כאילו היא רוצה שנתייחס אליה כמו אל נכה ומה לעשות אני לא מרחם על אנשים שקורים להם דברים כאלה כי מנסיון שלי לרחם רק יזיק להם יותר

למעלה