שאלה

shayt4

New member
../images/Emo46.gif שאלה

שאלה לכל רוכב זה שקהל צופה בך ובביצועיך, לא עושה לך משהו ? לא נותן לך אקסטרא אטרף, עוד קצת אדרנלין, לא גורם לך להיות יותר תחרותי ? ברור שכן ובגלל זה, יום חמישי לא אמור להיות היום לרכיבה ?

Dr XR

New member
בהחלט עושה!

ממריץ, נותן אקסטרא אטרף, מוסיף אדרנלין וגורם לי להיות תחרותי יותר. אין ספק. רכיבה מול קהל עושה לי את כל הדברים האלה. אבל לאיזון המשוואה: רכיבה אחרי יום עבודה כשאני קם ב06:00, ולפני יום עבודה נוסף, כשאני צריך לקום באותה השעה, ממש מורידים לי את כל מה שציינתי למעלה. הלוואי והייתי סופרמן שיכול לא לישון ורק להוציא אנרגיות כל היום, אבל אני לא.

shayt4

New member
המציאות

המציאות של רובנו כרגע היא כזו . עבודה מצאת החמה עד ... ושפיצר דתי והעסק הוא שלו. ועד שיקום מסלול לא "כשר" זה מה יש. עד לפני שבועיים אנשים היו מגיעם אחרי העבודה ביום חמישי ונותנים גאזים מה קרה מאז ? עובדים קשה יותר עד שנגמר הכח ? או אוליי קרה משהו אחר ? תכלס ,תרוצים חצאי אמירות והכחשות נשמעים לרוב גבר שאמר בדיוק למה לא מגיעים יותר לשפיצרינג עוד לא השמיע את קולו.

Dr XR

New member
אמת. זאת המציאות.

אינני מתכחש לה, ואכן "זה מה יש". ולכן מספר הפעמים שבאתי לרכב בשפיצרינג בימי חמישי בערב הוא בערך פעמיים, כשהפעם האחרונה היתה בערך לפני חודשיים, וזאת גם היתה הפעם האחרונה רכבתי סופרמוטו (לא לדאוג, אני מפצה את עצמי ברכיבות אנדורו מ-ש-ו-ב-ח-ו-ת בסופ"שים...). אין פה חצאי אמירות ולא הכחשות. יש פה עובדה. והעובדה היא שאני לא יכול לרכב בחמישי בערב. לא מסוגל. מרכיבה אני אמור להנות, ואני ממש לא נהנה להיות בלחץ של זמן ועייף. אני רוצה לרכב בכיף. ואני יודע שישנם עוד כמוני.

כRובי

New member
נראה לי קצת הגזמה...

הבנתי שבחודשיים האחרונים (ולא רק שבועיים), לא היתה אפילו פעם אחת שביום חמישי בערב היו בבת אחת יותר מ-8 או 10 רוכבים...לא יותר. אז על איזה שינוי אתה מדבר? שמ-5 רוכבים ירדו "פתאום" לשלושה? זה הסיפור? בכל אופן, נראה שכל ההודעה שלך פשוט מחרחרת קרב ומלחמה...טרול? אגב, אני אישית לא רכבתי בשפירצינג מעולם ביום חמישי בערב.

shayt4

New member
חס וחלילה

רודף שלום ואהבה אנוכי ת'אמת לפורום הזה הגעתי באחד מלילות חמישי אחרי שחזרתי מהשפיצרינג מלא אדרנלין והתלהבות מהמראות מהריחות מהאטרף כמובן שהתמונה שהצטיירה לנגד עיני היתה שמדובר בחבורה מגובשת של מטורפים שאחוות הסופרמוטו מדביקה ביניהם ומגבשת אותם, בתור אחד שחולה במחלה הזו שנקראת אופנוע חפשתי קשר כל שהוא אליכם ומה לעשות שכרגע דגש על כרגע הקשר הזה הוא הפורום השפיצרינג ומגרשי חניה בימי שבת בבוקר (לפני שהאשה מתעוררת ומזעיקה אותי חזרה
) בזמן האחרון כל העסק התחיל לבעבע ולהריח לא טוב אני לא מעורב בפוליטיקה ולא מכיר אישית אף אחד אבל משהו רע קורה אוליי זה נראה כך מנקודת המבט הצרה שלי. מצד שני אוליי דווקא בגלל שאני לא מעורב אישית ומרגיש כך משהו באמת קורה ?

KTM620SM

New member
היום היית?

כי אם כן - אז יכולת להבין שאין שום תיאוריות קונספירציה או אופרות סבון.

shayt4

New member
לא, אבל

זה כמו ללכת לבלומפילד ביום שבת כשהמשחק של הפועל ביום ראשון

כRובי

New member
אבל המשחק של הסופרמוטו הוא בימי

שישי בצהריים - לבוא לשם בערב יום חמישי זה כמו לבוא ולראות את אימון הנוער של הפועל.

shayt4

New member
וואלה

עכשיו כשפתחתם לי עוד כמה מעלות בזווית הראיה. אולי הטעות היא של מי שמביא את הקהל ביום חמישי בערב, במקום בשישי בצהריים ? ותוריד את המבט הציני מהפנים שלך כי זה לא לזה כיוון המשורר

למעלה