רק לא כורסי

../images/Emo46.gif רק לא כורסי

אין הרבה חופים בכנרת פראיים, נהדרים לקמפינג שלא עולים כסף, עכשיו גם אותו רוצים לקחת? זה החוף שלנו!!!! 400 חדרי אירוח? אלוהים שישמור, איפו תשימו אנשים שרוצים להיות באוהל? (אולי האוהל יצא מהחוק?) צירפתי עצומה, מי שזה מעניין, וחשוב לו נא לחתום. בדרך כלל אני לא חותמת על עצומות והירוקים הם לא ה"כוס תה" שלי, ואני יודעת שזה פורום טיולים, אבל באמת זה החוף שלנו, זה החוף שבקיץ אנחנו עושים בו קמפינג בגלל שהוא עדיין פראי ולא מסודר - ובגלל שלא רואים מהשכנים ובגלל שזו הכנרת ובגלל עוד הרבה סיבות אחרות.

מיכל @

New member
לא הצלחתי לחתום על העצומה../images/Emo10.gif

אני מקבלת הודעת שגיאה. ניסיתי כמה פעמים.

חוטהשני

New member
אני דווקא הצלחתי.. חתמתי על כל העצומות שלהם (יש אופציה שמאפשרת לחתום על כמה עצומות יחד..) חבל לי מאד שהירוקים לא הצליחו להכנס לכנסת, כי הם באמת עובדים על דברים חשובים מאד (כמו שמירת הירוק באזור השרון, שמירת החופים בארץ וכו'..)

רותי ע

New member
זה לא רק החוף הזה ../images/Emo46.gif

גנבו לנו את הכינרת. זאת שאני זוכרת בתור ילדה. ואני אפילו לא מדברת על זה שצריך לשלם (למה גורמים פרטיים לוקחים משהו ששייך לכולנו?), גם משלמים וגם מקבלים מקום מוזנח והרוס בניגוד לחוף הטבעי והמקסים של פעם.

חוטהשני

New member
ובאילת - ים סוף המצב יותר גרוע.. היה על זה תחקיר בבולדוג (ערוץ 8).. חלק מהחופים שיכים לכל מיני גורמים כביכול בטחוניים שלא משקיעים בחופים והיה אפשר לשחרר אותם כבר מזמן ../images/Emo10.gif

nubi

New member
ומה עם ים המלח??

כמעט ואין ים! מקום כל כך ייחודי, יחיד מסוגו בעולם, ואנחנו (והירדנים, יש לומר גם לא טמנו ידם בצלחת) ייבשנו אותו כמעט לחלוטין.

ים המלח במצב זוועתי!

היתה לא מזמן כתבה עליו באחד הערוצים וממש נחרדתי לשמוע שהמצב הרבה יותר גרוע ממה שיודעים.

חתמתי על כל העצומות

כל כך מרגיז מה שקורה במדינה שלנו! לאחרונה גם התקשרו אלינו מהחברה להגנת הטבע להצטרף למאבק בבנייה בשטחים הירוקים המעטים שעוד נותרו סביב ירושלים.

happy mummy

New member
הבעיה שאני לא רוצה שהפרטים

שלי ישמשו את המפלגה . (לצערי לחלק מפעולותיה אני מתנגדת בצורה נחרצת). ולכן אני לא יכולה לחתום.

למעלה