פרק ישן

sideshow

New member
כן, אבל נראה ש..

אחרי השידורים החוזרים של העונה הזו (12), שהיו בה פרקים לא מי יודע מה, ימשיכו עם פרקים חדשים מעונה 13. זאת, כאמור, ע"ס הפרומו של ערוץ1. עד אז עוד יש סיכוי שיעבירו את התוכנית לשעה טובה יותר.

cat food

New member
פשוט

הרבה אומרים שסימספונז בארבע שנים האחרונות זה כבר לא מה שהיה פעם, ואם צוחקים פעם או פעמיים לאורך פרק זה עוד במזל. אני בניגוד לזה חושב שבשנים האחרונות הסידרה השתפרה פלאים, הדמויות לא מה שהם היו, כל הדמויות נהיו קיצוניות בצורה מדהימה. לכו תשוו את ליסה ומארג' של היום לדמויות שהן היו פעם.. בעונות הראשונות הסימפסונז היו משפחה חמימה, נחמדה ודביקה. זהירות ספויילר !!!!!!!! אפילו בפרק ההאלווין הפותח את העונה ה-14 יש עקיצה מאוד ישירה על הומר הישן בתור אבא נחמד ומעצבן.

sideshow

New member
נכון , אני מסכים..

עם הנקודות שהעלת כאן. אין ספק שהסדרה השתנתה מאוד במהלך השנים. בעיקר באופי הדמויות הראשיות (המשפחה), שעברה שינוי קיצוני ולאו דווקא לרעה. אבל כמה שקשה לי להודות בזה, בהיותי מעריץ של הסדרה מזה 14 שנים, היו מספר פרקים בעונה זו (12) שלא כל כך הצחיקו. אך לטובת התסריטאים, יש לומר שלפעמים הם עשו זאת בכוונה (ראו פרקים: Homer vs. Dignity, Worst Episode Ever, The Great Money Caper). למרות זאת היו גם פרקים טובים מאוד לדעתי.(למשל: The Computer Wore Menace Shoes, HOMR, Day of the Jackanapes (sideshow bob), New Kids on the Blecch, Trilogy of Error). כמו- כן ראיתי גם מדגם מייצג של פרקים חדשים מעונה 13 ו-14 (כולל את זה שהזכרת.לדעתי, בעונות אלה המשפחה מצחיקה כמו פעם אבל כבר לא "חמימה ודביקה". ואסיים במשפט שנאמר בפרק מספר 4 (
ועוד יחזור בעתיד...) "let's all go out for some frosty chocolate milkshake"

cat food

New member
נכון!!!

מסכים איתך בכל מילה! ספויילר... let's all go out for some frosty chocolate milkshake" איזה משפט אדיר, איזה קטילה לא רק על האופי של הומר הישן, אלא גם על האופן בו הוא צוייר פעם. פשוט מעולה.

למעלה