ערכי E2

dana205

New member
../images/Emo46.gifערכי E2

היום אני לאחר 10ימים של מונוגון עם זקיקים כבר די גדולים. ציפיתי שיאמרו לי היום כבר לקחת כוריגון, אך להפתעתי נאמר לי להפסיק מונוגון להמשיך אך ורק עם המשאף (מדכא) ולחזור על הבדיקות מחר. וזאת כי ה ה- E 2 שלי (אסטרוגן אם אני לא טועה) הערכים שלו גבוהים מאוד 18,121 אז הם רוצים שזה ירד ל- 12,000 אני ממש פוחדת שהטיפול ייפסק ונפספס אותו.. אם משהיא יכולה לעודד אותי איכשהו ,הייתה במצב כזה ובכל זאת הגיעה לשאיבה אשמח לשמוע האם צריך כבר להספיד את הטיפול או שיש סיכוי

תאמת שזה גבוהההההההה,בכל

אופן מחזיקה לך
ושתגיעי לשאיבה שתביא את ה
אמן.

דנה זה באמת גבוה

אבל בטוח נמדד ביחידות אחרות ממה שאני מכירה (שאז 5000 נחשב גבוה). בכל מקרה אם לא תקחי מנוגון יום יומיים זה בהחלט יכול להסתדר. היה לי ככה בהזרעה כלשהי, והערכים הסתדרו וקיבלתי כוריגון (רק הסביר לי הרופא שיכול להיות שחלק מהזקיקים התנוונו...). בשאיבה האחרונה הורידו לי את המינון של המנוגון לקראת הסוף. כן היתה שאיבה. אני מאוד מבינה את הלחץ שלך שהכל ילך לפח, אבל זה נדיר שמפסיקים את הטיפול. אם הרופא לא "הכין אותך" ממש לאפשרות כזו, לדעתי זה סימן שהוא מאמין (ויש לו נסיון) שהכל יהיה בסדר, תקבלי כוריגון ו
זה יהיה זה.

חגיתלה

New member
דנה יקרה התעודדי

בטיפול האחרון שלי הגבתי חזק לפיוריגון. ערכי E2 הרקיעו שחקים. אחרי 14 ימי זריקות הונחיתי להפסיק להזריק ורק לעקוב אחרי זקיקים וערכים. אחרי יומיים של מעקב נאמר לי לקחת בחשבון שיכול להיות שנפסיק באמצע כי הערכים גבוהים מדי, ביום ה-3 קיבלתי כוריגון ובוצעה הזרעה וגם הונחינו לעשות הזרעות טבעיות כמה שיותר. כל עוד לא נאמר לך שזה אבוד זה נמשך. בהצלחה

dana205

New member
עדכון

הערכים עלו... זה אומר שאם מחר הם לא יירדו מפסיקים את הטיפול ואם אם הם יירדו מחר אקבל כוריגון.נראה לי פשוט שזה לא יירד...

נועם@בת

New member
למרות שזה מיאש עדיף להפסיק מאשר

להסתכן בגירוי יתר. נקווה שהערכים ירדו מעט ותגיעי בריאה לשאיבה. עד אז לא להפסיק לשתות בכמויות מסחריות.
נועם

חגיתלה

New member
חמודה קבלי../images/Emo140.gif לעידוד

מחזיקה לך אצבעות שלא יעלו. בהצלחה

dana205

New member
עדכון 2

אני כבר ממש לא אופטימית. השבוע ביקרתי כל יום במרפאה והיום הערכים שוב עלו. ההנחיה היא להמשיך להיות במעקב ולהמשיך עם המשאף עדיין לא ידוע אם תהיה שאיבה. אני ממש לא יודעת מה קורה לי למה הערכים עוליםםםםםםםםםם??????????

ססוני

New member
אנזה לעזור ולעודד

הערכים הם בשמיים כיוון שהזקיקים ממש גדולים וזאת בנוסף להורמונים שהצטברו מהזריקות...אני מבינה את התסכול שלך, אבל חייבת להזכיר לך שהדבר הכי חשוב בטיפול הוא הבריאות שלך! אם את בסכנה כלשהי כתוצאה מהערכים הגבוהים עדיף לבטל טיפול שיעמיד את גופך בתגובה מסוכנת ומיותרת. אני כמובן מקווה שהטפול הנוכחי יצליח, אבל גם אם יחליטו לבטל אותו, הרי שההחלטה נעשית מתוך דאגה לשלומך.

נועם@בת

New member
הערכים עולים כי הזקיקים מפרישים

אסטרוגן. זה בהחלט מתסכל המצב שלך, אבל החשוב הוא למנוע ממך להגיע למצב של גירוי יתר. נתפלל לסוף טוב נועם

dana205

New member
עדכון נוסף

לאחר שבוע שלם של דקירות, כבר היו פעמים שלא יצא דם. אם מסתכלים על הידיים שלי חושבים שאני..... היום הודיעו לי שהיום בערב עלי לקחת כוריגון ויום ראשון שאיבה. בינתיים סוף טוב... אז תחזיקו לי אצבעות שהשאיבה תניב פירות ... והביציות יהיו טובות (לאחר שבוע הפסקה ומלא ביציות הם מקווים ומאמינים שלפחות חלק יהיו טובות) ושיהיו הרבה הפריות...

dana205

New member
שאלה

האם ייתכן שלא תהיה החזרה החודש בעקבות גירוי היתר ?????????????

dana205

New member
מקפיצה../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

למעלה