על השנאה

../images/Emo46.gif על השנאה

הבוקר חילקו לנו בתיבות דואר (ברחובות, כן, לא בעזה) חוברת - כביכול ספרון לילדים לקראת הבחירות - מה אני אגיד - מי צריך חמס??? כמה שינאה!!! זה כאילו סבא מספר לנכד שלו, אבל הכל מסופר על הציונים איך הם גונבים תינוקות יהודים, מתעללים בילדים יהודים - ואפילו הפריעו למאמצים להציל יהודים בשואה
כדי שיוכלו להקים את המדינה 'שלהם' על הדם של הקורבנות - ועוד הסבא מספר לילד איך הציונים ממשיכים עכשיו לענות את היהודים עם גזירות שונות, כמו גזירת גיוס בנות, גיוס בנים, ועוד כל מיני כאלו - מעניין שזה שהיהודים הכשרים התמימים והטהורים חיים על חשבונם של הציונים הרשעים - את זה לא כתבו
עכשיו, אני יודעת שאומרים עליי הרבה פה בפורום שאני לא סובלנית, ועוד כל מיני ברכות נחמדות - ואני קוראת את זה ותוהה, אני הלא סובלנית?

feline9

New member
אם זה מה שאת חושבת

אז כנראה לא הבנת. זו מפלגה דתית כלשהי.

פלגיה

New member
זהו, שזאת לא מפלגה

אלה חלקים בציבור החרדי שמתנגדים בכלל למדינת ישראל.

זה לא מפלגה - זה קורא לאנשים לא להצביע

בבחירות ה'טרפות' - ואני אומרת: ברוך שפטרנו מעונשם של אלו - שלא יצביעו! (אבל שלא יקחו גם קצבאות ילדים ולא כל קצבה אחרת - זה מה שהכי מעצבן - חשבתי שכתוב בתורה 'לא מדובשה ולא מעוקצה') הכי גרוע שזה מוצג כחוברת סיפורית לילדים - מה זה שונה בדיוק מהחמס שמלמדים את הילדים שלהם לשנוא את ישראל?

פלגיה

New member
בד"כ האנשים האלה

לא לוקחים תקציבים מהמדינה. לא באופן פרטי וגם לא למוסדות החינוך שלהם.

גם אנחנו קיבלנו את זה

ומי שמפיץ את זה, זה החרדים שונאי ציונות, הם אומרים לאנשים לא להצביע בכלל.

מרגיז......

איך אפשר להפוך את הדת שלנו שיש בה כל כך הרבה אהבה למשהו של שנאה והרס...איכס! קומץ האנשים שכותבים את השטויות האלו פשוט מחללים שם ש מיים

נועם@בת

New member
אויש, נתקלתי בזה פעם ../images/Emo46.gif

עלה לי הם לראש כשקראתי את זה. ממש נהייתי אדומה מכעס. מה שאני לא מבינה זה מי בדיוק מחלק את זה. אני יודעת שגןף חרדי לא ציוני מפרסם את החוברות האלה, אבל איזה אינטרס יש לו לחלק אותם? הרי אין הרבה ישראלים שפויים שיתפתו להצביע לחרדים בגלל זבל כזה. בתיה

למעלה