עוזרת

צימעס

New member
../images/Emo46.gif עוזרת

היתה אתמול בערב הצפה באמבטיה. אנחנו יודעים כבר איזה זמן שהניקוז סתום קצת, ואתמול זה נסתם סופית. דיברתי עם בעלי על הפומפה שלא תהיה אפקטיבית (כי זה מנקז כיור+אמבטיה), והוא, ככה בנון שלאנט - תזמיני את האינסטלטור. אני, בלי לטרוח לעדכנותו, פותחת בעצמי את המכסה ברצפה. היו שם בפנים: "ספוג פלא" משומש היטב, קליפות תפוז, מקלות אוזניים, וערמת ג'יפה רגילה. אה, גם כמה חרקים קטנים מעופפים. הגאונה, כשמנקה את חדר האבטיה, לא טורחת לטאטא את הלכלוכים הגדולים, אלא מורידה הכל, כמו שזה, עם המים של השטיפה לחור הניקוז (סגור במכסה!). מבחינתי, הייתי מפטרת אותה אתמול.

זו הבעיה העיקרית עם עוזרות.

בכל מקרה עדיף להתלונן עליהן מאשר להיות בלעדיהן. אני הייתי שבועיים בלי עוזרת והספקתי לשבור מבחר חפצים. לכן כשאתמול נשבר לה בקבוק החומץ בלסמי, אפילו לא התעצבנתי בלב.

איכס, אכן נפלאות דרכי העוזרות

לכל אחת יש "תיק" ומפעם לפעם אני מגלה עוד מ"סודותיה של עוזרת בית". טוב שאני מנקה לבדי.

צימעס

New member
כי אני נשואה לאיש עם יותר מדי סבלנות.

הוא רוצה לתת לה עוד צ'אנס, לקחת אותה לשיחה עם מתורגמנית. נראה אותו

אוי גם שלי, אבל בעלה מדבר עברית שוטפת.

רק שנראה לי מוזר להתקשר אליו לבקש ממנה כל מיני דברים, אז אני משאירה הכל לשיקול דעתה, שבד"כ מתאים לשלי.

אטיוד5

Active member
את במצב מצוין

לפחות עכשיו את יודעת לאן הולכת כל הג'יפה ואת יכולה לאסוף ולהשליך אותה. תארי לך שאת לא יודעת לאיפה נעלמת הג'יפה - זה הרבה יותר גרוע: פתאום יום אחד היא מתפרצת החוצה ומפוצצת את כל קירות הבית.

shellyland

New member
יש לי אחת מצויינת

אלא שהיא התחילה ללמוד ואין לה יותר זמן לנקות אצלי.
זה הזמן להמליץ לי על מישהי ירושלמית שלא מפחדת מבלגן. יש אחת כזאת?

למעלה