עד כאן!

../images/Emo46.gifעד כאן!../images/Emo46.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל שבוע ממצוע הכניסות שלכם לפורומים בתפוז משאיר אותי בשוק. בחיי....היום הלשון שלי היתה על הרצפה מההלם שחתפטתי כשקראתי באיזה פורומים ביקרתם השבוע.
אז ככה: אני בהחלט אפילו,לא מתכוונת נחש מי נחנס לאיזה פורום. אני אתן לכם את הממוצע ואתם תתוודו או לא...חחחחחח נתון בחירתכם.
אז איפה הייתם ומה עשיתם שבוע לפני השבוע האחרון של שנת 2005
1.אקזיט 2.ג`ואן מארקדיה 3.בנות מקלאוד 4.סקס 5.אהבה וירטואלית WELL

טלמ

New member
להגנתי

אני בתרבות פולין ופתחתי קומונה למועצת תלמידים שלי

הרמוני

New member
אוי אוי או הפוטנציאל לבדיחות פה הוא

ענק, אבל מי לעזעזל נכנס לפורום אקזיט?!

אמרתי-השבוע אני בוחרת בזכות השתיקה.

חחחחחחחחחחחחחחחח כי אני אתחיל לנחש אני פשוט א אשלוט בעצמי

Dark Storm

New member
אין לך מושג כמה אני מתאפק...

שלא להגיב להודעה הזו ולא רק בגלל שהיא נראה כאילו בוגר קורס שותרים כתב אותה
אני נלחם באצבעות שלי שלא יקלידו תגובה הולמת...%$#%#

כן גיל...אבל תיקנתי את עצמי../images/Emo9.gif

חוצמזה...שמחר אני בטוח אפנה לעצמי זמן ואך להחליף את המקדת הדפוקה הזו! העיקר שהתלהבתי מזה שהיא שטוחה! מה שווה שהיא שטוחה אם היא לא יודעת להקליד????!.????????? ולא הבנתי את הקטע שלך עם הלחימה באצבעות?

ועכשיו כשאני קוראת את ההודעה

האחרונה שלי....אני מרכינה את ראשי ומוכנה לקבל עליי באופן זמני את כובע השותר. (אבל עד מחר-והוא חוזר אליך)

פגית

New member
חחחחחחח אני אומרת שזה דורש

חגיגה, סוז השותרת יום אחד חחחחח

אף אחד....

תזכירי לי איך זה נקבע שוב
ע"פ הביקורים של המשתמש שכותב הכי הרבה פה או מה

Hieros Gamos

New member
טוב אני חייבת להתוודות

NOT...
מי לעזאזל נכנס לפורומים האלה?! ולמה?! טוב אממ מי אמרנו בנות מקלאוד? יובל או שירה? ג'ואן מארקדיה אני חושבת גם שירה... אמממ אני אומרת שאקזיט זה טלמ
אהה ו4-5 אולי בן חחחח
טוב הלכתי להמשיך בwinnter cleaning שלי חח אני מסדרת את אחד התאים של הארון שאליו אני דוחפת את כל הדפים/מבחנים/פעולות שלי חח

הרמוני

New member
מהההההההההההה?

מה לי ולבנות מקלאוד?!?! באמת גל חשבתי שאת יודעת שאני הולכת על סדרות איכות בלבד, חוץ מזה יובל כבר מזמן התוודתה שהיא חולה על הסדרה הזו, אני לעומת זאת לא יודעת באיזה ערוץ זה, באיזו שעה, ובכלל על מה זה. אני לא מכחישה שאני רואה ג'ואן, אני ממש אוהבת אבל לא ביקרתי בפורום של הסדרה ולו פעם אחת... וגם אני חשבתי שאקזיט זה בן או טל חחחחחחחח

Hieros Gamos

New member
חחחחחחחח סורי../images/Emo3.gif

דווקא כל מי שראה את זה אמר לי שזאת אחלה סידרה אבל זה לא כל כך מושך אותי...יכול להיות שאם אני אראה משהו זה יעניין אבל
ואממ טוב חח....אז אנ'לא יודעת מי זה... לורקרס נחשבים?

טלמ

New member
אני באקזיט, השתגעת?!

זה לא קשור לפולין.. סתם!!!!!!! עופר שכטר ומלי לוי נראים כמו קופים עם חשבון בנק

vitamin P

New member
ממממממ לשם שינוי אני לא מופיע

ברשימה לא נכנסתי לאף אחד מאלה חחחח ולפני שקראתי את התגובות יש לי ניחושים מי לאן חחחחח

למעלה